Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) گفت: روحانی که وابسته به یک گروه و جناح سیاسی باشد زبان او زبان دین نخواهد بود، حساس بودن در برابر انقلاب به معنی جناح‌بندی سیاسی نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی ظهر امروز در دیدار با جمعی از ائمه جماعات سادات، با اشاره به وظایف جامعه روحانیت در کشور اظهار داشت : دغدغه اول و مهم تمام حوزوی‌ها باید دین‌داری مردم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) افزود: یتیم فقط کسی نیست که پدر و مادر ازدست‌داده باشد، بلکه فردی هم که از امام خود در حجاب باشد ازنظر معرفتی و علمی یتیم است، و امروز حوزه‌ها تکلف این ایتام معرفتی را برعهده‌گرفته‌اند.

وی با تأکید بر خیل هجمه‌ها برای کم‌رنگ کردن فرهنگ عفاف و حجاب در کشور گفت: امروز هجمه‌ها علیه حجاب بسیار زیاد است، اما هجمه‌ها علیه حجاب در ایران بیشتر از هر جای دنیاست که آن‌هم ناشی از فلسفه انقلاب اسلامی و مذهب انسان‌ساز تشیع است.

آیت‌الله فاضل لنکرانی با انتقاد از رفتارهای غیراصولی درزمینهٔ ارشاد و امربه‌معروف توسط متولیان این امر تصریح کرد: راه‌های امربه معروف و نهی از منکر با گذشته کاملاً متفاوت شده و امروز با گرفتن جلوی مردم نمی‌شود کسی را ارشاد کرد، بلکه باید با روی خوش وارد درون زندگی مردم شد.

وی با اشاره به آغاز ماه محرم و صفر گفت: در محافل و مجالس اهل‌بیت(ع) باید از وجود منبری‌های استفاده شود که به فکر دین‌داری مردم هستند و ارتباط مردمی آن‌ها خوب باشد که در غیر این صورت خیانت به دین‌داری مردم است.

فاضل لنکرانی با انتقاد از افراط‌وتفریط در عرصه عزاداری ادامه داد: فقیه واقعی در منطق اسلام فردی است که مردم را از رحمت خدا ناامید نکند و آن‌ها را نسبت به قهر الهی نیز ایمن نسازد.

وی بابیان فلسفه عزاداری افزود: اشک ریختن و پای مجلس امام حسین(ع) نشستن باید به همراه تغییر در جهت‌گیری‌ها و سلوک زندگی افراد باشد وگرنه صرف اشک ریختن برای اهل‌بیت فایده‌ای نخواهد داشت.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) تأکید کرد: مسئولیت مقابله و مبارزه با انحرافات در مناسک دینی بر عهده ائمه جماعات مساجد و محلات است چراکه این وظیفه‌ای است که دین در اختیار حوزه‌ها قرار داده اما باید بر اساس روش‌های درست روانشناسی انجام بگیرد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: مسئله دین و انقلاب به هم گره‌خورده است و فردی نمی‌تواند ادعا کند که دغدغه دین دارد اما ادعای انقلاب گری نداشته باشد چراکه گره خوردگی این دو پدیده بر یکدیگر غیرقابل جدایی است.

وی خاطرنشان کرد: روحانی که وابسته به یک گروه و جناح سیاسی باشد زبان او زبان دین نخواهد بود، حساس بودن در برابر انقلاب به معنی جناح‌بندی سیاسی نیست.

فاضل لنکرانی با اشاره به بالا بودن انتظارات مردم از جامعه روحانیت عنوان کرد: در بین روحانیون حوزه‌های علمیه انتظارات از روحانیون سادات بیشتر از روحانیون دیگر است چراکه منسوب به اهل‌بیت (ع)هستند.

انتهای پیام/

R7854/P1377/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۹۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان دو برابر می شود/ ۶۷ هزار فرهنگی در آستانه بازنشستگی

علی فرهادی با بیان اینکه افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان محقق می‌شود گفت: با این کار معلمان ماده ۲۸ کمتری استخدام می‌شوند و نیاز مدارس به معلم از روش‌های حق‌التدریس تامین می‌شود.

تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند

وی با بیان اینکه اعتبار این موضوع تامین و پیش بینی‌های لازم شده است افزود: دو سال از آیین نامه رتبه‌بندی معلمان گذشته و باید اصلاح شود، اما رتبه‌بندی برای همه معلمان طبق قانون انجام می‌شود، معلمان ابتدای ورود به خدمت با مدرک کارشناسی، معلم پایه یک محسوب می شوند مگر اینکه معلمی مدرکی را بارگذاری نکند که در این صورت نمی توان پایه او را مشخص کرد.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه وزارت آموزش‌وپرورش کسری مزمن معلم دارد ادامه داد: با توجه به اینکه حداقل ۷۲ هزار معلم ماده ۲۸ را استخدام می‌کنیم اما نیاز واقعی حدود سه برابر این تعداد است که دو برابر باقی مانده(کسری معلم) از طریق جذب شاغلان، بازنشستگان و اضافه تدریس معلمان صورت می گیرد.

فرهادی با اشاره به اینکه استخدام یکباره به تعداد زیاد مخاطره آمیز می‌شود گفت: هر سال حداقل ۳۵ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی وارد آموزش‌وپرورش می‌شوند و برای سال آینده هم معلمان ماده ۲۸ وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۶۷ هزار نفر شرایط بازنشستگی را دارند افزود: تلاش می کنیم بخش زیادی از این بازنشستگان را نگه داریم. این بازنشستگان در هر مقطعی که تدریس کرده باشند می توانند در همان مقطع به ادامه تدریس بپردازند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • گزیده خطبه های ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد
  • دشمن در جنگ اقتصادی با مقاومت مردم نتوانسته کاری از پیش ببرد
  • واکنش ائمه جمعه به برخورد مقامات غربی با تجمع دانشجویان
  • کارفرمایان از هرگونه تکبر در برابر کارگران خودداری و دوری کنند
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • نگاه مجلس دوازدهم خارج از باندها و جناح‌های سیاسی است
  • مسئولیت علم در کلاس امام صادق(ع)
  • معلمِ متفکر
  • تمرین شاداب پرسپولیس قبل از دیدار حساس برابر سپاهان
  • حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان دو برابر می شود/ ۶۷ هزار فرهنگی در آستانه بازنشستگی