Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ۱۴ ماه باقی مانده به انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا، که ممکن است به تغییر حالت در فضای کنونی آمریکا که عصر ترامپ نام‌گرفته است، منجر شود، وضعیتی به وجود آمده که نشان از محیط سیاسی پر التهابی دارد که مشخصاً بازتابی از عواقب پیروزی سال گذشته ترامپ در انتخابات است.


سرویس بین‌الملل فردا؛ مهدی خلسه: گروه‌های حاشیه‌ای در فضای سیاسی اجتماعی در آمریکا با روی کار آمدن ترامپ و با نزدیک شدن به انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره در آمریکا اهمیت مضاعف پیدا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
درباره مسائل جاری اوضاع سیاسی در دو حزب اصلی آمریکا بخوانید:

۱ - زخم‌های مربوط به شکاف‌های عمیق میان جمهوری‌خواهان آمریکایی سر باز کرده است. شکافی بین سیاست‌های اقتصاد ملی و پوپولیستی ترامپ که توسط استیو بنون مشاور استراتژیک سابق کاخ سفید مدیریت می‌شود با بدنه کلایسک نخبگان حاکم در حزب جمهوری‌خواه که راه حلی هنوز برای حل این معضل بعد از پایان انتخابات درون حزبی تاکنون پیدا نشده است.

۲ - در طرف دیگر حزب دموکرات بعد از انتخابات بیشتر به سمت اصلاح پایه‌های ترقی‌خواهی در حزب حرکت کرده است. دموکرات‌ها با ارائه لیست‌های احتمالی از کاندیداهای انتخابات ۲۰۲۰ و تکیه زیاد روی شخصیت‌هایی مثل برنی سندرز، الیزابت وارن و کیث الیسون و همینطور طرح‌های مربوط به موضوع بیمه بهداشتی درمانی، به دنبال تقویت آرمان‌های توسعه اجتماعی در میان اقشار روشنفکر، طرفدار حقوق بشر و کم‌درآمد آمریکایی هستند.

۳ - در ۱۴ ماه باقی مانده به انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا، که ممکن است به تغییر حالت در فضای کنونی آمریکا که عصر ترامپ نام‌گرفته است، منجر شود، وضعیتی به وجود آمده که نشان از محیط سیاسی پر التهابی دارد که مشخصاً بازتابی از عواقب پیروزی سال گذشته ترامپ در انتخابات است.

۴ - هیلاری کلینتون به خاطر شکست خوردن در انتخابات، همچنان جنبش ترقی‌خواهی که به وسیله سندرز راه‌اندازی شد را متهم می‌کند. در کتابی که سه روز قبل هیلاری کلینتون درباره شرح وقایع اخیر زندگی سیاسی خود منتشر کرده است و در آن به برخی وقایع پیرامون انتخابات ۲۰۱۶ پرداخته است، حمله تندی به سندرز می‌کند و می‌نویسد: «سندرز دموکرات نیست. او برای اینکه یک دموکرات وارد کاخ سفید شود، وارد رقابت انتخاباتی نشد. بلکه سندرز برای آشفته کردن حزب دموکراتیک وارد انتخابات شد.»

۵ - چالش‌های سیاسی نشان از این دارد آینده آمریکا به خصوص در انتخابات میان دوره‌ای به سمت افراط‌گرایی در طرف‌های سیاسی مختلف گرایش خواهد داشت. ترامپ که در ظاهر کاندیدای حزب جمهوری‌خواه بود، علیه این حزب و رهبران آن اعتراضات شدیدی بابت شکست در تصویب طرح‌های خود در کنگره کرده است و با قانونگذاران جمهوری‌خواهی که منتقد او بوده‌اند، به دشمنی پرداخته است. توافق ترامپ با دموکرات‌ها بابت لایحه بسته مالی کوتاه مدت و همچنین کاهش سقف بدهی‌ها، ابهامات جدی در میزان وفاداری ترامپ به حزب جمهوری‌خواه را به وجود آورده است.

۵ - شبکه CNN در گزارشی اعلام کرد که استیو بانون هم‌اکنون در حال آماده شدن برای حمایت از شخصیت‌های مخالف سناتورهای فعلی جمهوری‌خواه مثل راجر ویکر و باب کورکر و سایر منتقدان ترامپ در کنگره، در رقابت‌های درون حزبی انتخابات میان‌دوره‌ای است. بانون عمدتاً در پی رای آوردن کاندیداهای جنبش تی‌پارتی، شاخه افراطی حزب جمهوری‌خواه خواهد بود. استراتژیست سابق کاخ سفید که علیه جمهوری‌خواهان سنتیِ منتقد ترامپ شمشیر را از رو بسته است و آن‌ها را علت اصلی بیرون افتادن خود از کاخ سفید می‌داند، اعلام کرده است که حرکت جمهوری‌خواهان در خلاف مسیری که ترامپ در آن موفق به پیروزی در انتخابات شد، مثل حمایت از مهاجران غیرقانونی بعد از لغو طرح داکا توسط ترامپ، باعث خطر بیرون افتادن حزب جمهوری‌خواه از دایره پایگاه رای خود و به وقوع پیوستن یک انفجار سیاسی در این حزب خواهد شد.

۶ - در حزب دموکرات اتفاقات جالبی در حال رخ دادن است. طیف چپ حزب دموکرات که در وسوسه شرکت در انتخابات سال ۲۰۲۰ هم قرار گرفته‌اند، چاره‌ای جز حمایت از طرح‌های چپ‌گرایانه سندرز از جمله لایحه حمایتی سندرز از جمله لایحه سیستم مراقبت بهداشتیِ دولتی نداشته‌اند. ولی رهبران اقلیت دموکرات در کنگره یعنی چاک شومر و نانسی پلوسی فعلاً مسیر تعامل با ترامپ را پیش گرفته‌اند. اقدامی هوشمندانه که زرنگی سیاسی رهبران پا به سن گذاشته دموکرات‌ها را به رخ میچ مک‌کانل و پل رایان (یکی از کاندیداهای احتمالی جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰) کشید.

باید منتظر ماند و دید که در چالش‌های انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا، فضای سیاسی در چه گرداب‌هایی فرو خواهد افتاد!

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۴۰۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم


به گزارش تابناک؛ رویترز نوشت: جو بایدن در یک مناظره تلویزیونی گفت: من هستم، نمی دانم چه زمانی اما خوشحال می‌شوم که با او مناظره کنم.

این اظهارات واضح ترین اظهارات بایدن در مورد چشم انداز مناظره ریاست جمهوری بود. بایدن قبلاً متعهد به مناظره با ترامپ نبود و ماه گذشته گفته بود که این موضوع به رفتار رئیس جمهور سابق بستگی دارد. ترامپ که پیش از پیروزی در رقابت‌های مقدماتی جمهوری‌خواهان در ماه گذشته از مناظره با رقبای خود امتناع کرد، در هفته‌های اخیر بایدن را به چالش می‌کشد تا با او درگیر شود و به او پیشنهاد داده است که «در هر زمان و در هر مکان» با او مناظره کند.

بر اساس نظرسنجی رویترز/ایپسوس در اوایل ماه جاری، بایدن در میان رای دهندگان ثبت نام شده ۴۱ به ۳۷ درصد نسبت به ترامپ برتری دارد.

گفتنی است بایدن و ترامپ در دو مناظره تلویزیونی انتخابات ریاست جمهوری در طول مبارزات انتخاباتی ۲۰۲۰ با یکدیگر روبرو شدند.

 

شفقنا

دیگر خبرها

  • فیلم| تجمع دانشگاهیان بجنورد در حمایت از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • دلار در سراشیبی | نزول دلار تا کجا ادامه دارد؟
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات