Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

۹۴ دستگاه سواری کرایه برون‌شهری و خودروی ون روستایی به ناوگان حمل و نقل عمومی استان کرمان واگذار شد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان کرمان، آئین پیوستن 94 دستگاه سواری کرایه برون شهری و خودروی ون روستایی به ناوگان حمل و نقل عمومی استان کرمان صبح امروز با حضور نورالله‌ زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور، مقبلی مدیرکل حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان و جمعی از مسئولان استان در کرمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان در حاشیه این مراسم اظهارداشت: در کل استان کرمان 509 دستگاه اتوبوس بین‌شهری، 671 دستگاه مینی‌بوس و 3 هزار و 528 سواری کرایه در ناوگان حمل و نقل عمومی استان فعالیت می‌کنند.

خداداد مقبلی با بیان اینکه امروز 94 دستگاه سواری کرایه و خودروی ون به ناوگان استان اضافه می‌شود گفت: این خودروها در قالب 800 شرکت و موسسه مسافربری برون‌شهری در شمال استان کرمان اقدام به جابه‌جایی مسافران می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه کمیسیون‌های ماده 11 و 12 مربوط به تخلفات رانندگان اتوبوس و شرکت‌های مسافربری مرتب در استان برگزار می‌شود افزود: از ابتدای سال جاری پرونده 63 راننده متخلف و 18 شرکت مسافربری در استان بررسی و رای صادر شده است.

مدیرکل حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان با اشاره به اینکه در شمال استان کرمان 7 پایانه مسافربری وجود دارد که پنج پایانه دولتی و 2 پایانه به‌صورت خصوصی اداره می‌شود تصریح کرد: 3 هزار و 134 کیلومتر راه اصلی و فرعی آسفالته و 4 هزار و 428 کیلومتر راه روستایی در استان کرمان وجود دارد.

مقبلی از اعطای وام با بهره 4 درصد توسط صندوق کارآفرینی امید برای گسترش ناوگان عمومی استان خبر داد و گفت: این تسهیلات مربوط به حمل و نقل روستایی است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان کرمان نیز در گفتگو با تسنیم اظهارداشت: امروز 94 دستگاه خودرو کرایه با تسهیلات صندوق کارآفرینی امید به متقاضیان واگذار شد.

وی با اشاره به اینکه این تسهیلات با بهره 4 درصد پرداخت شده است گفت: 90 درصد قیمت خودرو به رانندگان تسهیلات پرداخت شده است.

فرهاد حکیم‌نیا با بیان اینکه صندوق کارآفرینی امید تسهیلات بسیار خوبی با هدف ایجاد شغل در استان پرداخت کرده است افزود: امروز از طریق پرداخت همین تسهیلات 81 سمند و 13 ون واگذار شد که برای 94 نفر هم اشتغال‌زایی شده است.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۴۱۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،محمدرضا رضایی امروز در جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان میاندوآب که با حضور مسئولان ذی‌ربط شهرستانی و دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: تأمین مسکن یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دولت بوده و دولت سیزدهم عزم جدی و راسخ برای تأمین مسکن اقشار مختلف مردم به‌ویژه اقشار کم‌برخوردار دارد.   فرماندار میاندوآب با بیان اینکه بهسازی و نوسازی مساکن روستایی یکی از اقدامات دولت در حوزه مسکن در مناطق محروم و روستایی است، افزود: افزایش سهمیه بهسازی مساکن روستایی شهرستان از یک هزار و ۲۰۰ مسکن به یک هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان منطقه است.   وی با اشاره به پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی و بهسازی مسکن در شهرستان میاندوآب، گفت: تسهیلات خوبی توسط دولت سیزدهم برای بهسازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی با سود ۲۳ درصد در نظر گرفته است.   رضایی تصریح کرد: تنها ۵ درصد از سود این تسهیلات ۲۳ درصدی توسط اشخاص پرداخت می‌شود و ۱۸ درصد باقی‌مانده نیز توسط دولت پرداخت می‌شود که این موضوعی قدمی مثبت در ترغیب مردم به نوسازی و بهسازی مساکن است.   فرماندار میاندوآب با اشاره به اینکه این شهرستان با پوشش ۵۵ درصدی معرفی‌شدگان برای اخذ تسهیلات، تعداد سهمیه و عملکرد بانک‌های عامل رتبه نخست استان را کسب کرده است، اظهار کرد: در زنجیره پرداخت تسهیلات مساکن روستایی تعداد معرفی شده به بانک‌ها زیاد ولی تعداد عقد قرارداد و تسهیلات پرداخت شده به‌مراتب کمتر است.   رضایی با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های دریافتی کسانی علی‌رغم معرفی به بانک پیگیر موضوع نشده و تشکیل پرونده نداده‌اند، افزود: بنیاد مسکن موظف است طی دو هفته نسبت به تعیین تکلیف معرفی‌شدگان، سنجش میزان رضایتمندی معرفی‌شدگان از بانک‌های عامل اقدام کند.   وی افزود: بنیاد مسکن ضمن اعلام گزارش کامل از دلایل عدم مراجعه برای تشکیل پرونده و عقد قرارداد؛ راهکار مناسبی برای شناسایی و رفع مشکل نیز ارائه دهد. ارائه گزارش توسط ادارات متولی و تصمیم‌گیری و مشکلات مرتبط با موضوع مسکن از دیگر بخش‌های این جلسه بود.

دیگر خبرها

  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • نرخ کرایه تاکسی در مهاباد افزایش یافت
  • هشدار به رانندگان در پی ورود سامانه بارشی به ایلام
  • نرخ کرایه تاکسی در مهاباد ۵۰ درصد افزایش یافت
  • لغزنده بودن محورهای مواصلاتی استان ایلام به دلیل بارش باران
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟
  • کمیته فنی شورای ترافیک دیلم بر نقاط حادثه خیز نظارت کند
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • تصادف دو خودروی سواری با ۷مصدوم
  • خودروی سواری در تصادف با میکسر مچاله شد