Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،

محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز (پنج شنبه 24 شهریور) در جشن 4 سالگی دکتر سلام که سالن شهدای هفتم تیر تهران برگزار شد گفت: خوشحالم که دکتر سلام هر روز بالغ‌تر و بزرگتر می‌شود.

وی با اشاره به جابه‌جایی مکان مراسم از استادیوم آزادی به سالن شهدای هفتم تیر گفت: این اتفاق بنده را یاد این موضوع می‌اندازد که در جوانی به طنز برخی‌ها می‌گفتند آیا می‌شود که خداوند کاری را بکند و خود قادر به تحمل آن نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر اسبق ارشاد افزود: برخی به طنز می گفتند آیا خداوند می‌تواند جهان را در هندوانه‌ای جای بدهد و در پاسخ آنها نیز گفته می‌شد خداوند هر کاری می‌تواند انجام دهد و اراده او بالاتر از همه اراده‌ها است.

صفارهرندی اظهار داشت: آقایانی که شعارشان این بود برای ملت ایران که بعد از 38 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی مردم ایران طعم آزادی را چشیده بودند وعده آزادی می‌دادند به مجموعه دکتر سلام گفتند که شما آزادی را رها کنید و به سالن کشتی شهدای هفتم تیر بروید و شما چیزی که مربوط به آزادی است را از آن صرف نظر کنید.

وی با بیان اینکه فاصله ادعا تا عمل زیاد است گفت: به طور نمونه برخی‌ها وعده رفع تحریم‌ها را دادند که خبری نشد و تحریم‌های جدیدتری وضع شد و همان‌هایی که وعده داده بودند گفتند هدف ما این نبوده و ما به دنبال چیز دیگری بودیم.

وی با بیان اینکه برخی ها در بحث‌های انتخاباتی رقبای خود را متهم به این کردند که اگر آنها بیایند پیاده‌ورها را دیوار می‌کشند و گفت: این موضوع را از آنها پذیرفتیم اما خودشان آمدند و پیاده‌روها را جمع کردند و اصلا صورت مسئله را پاک کردند.

صفار هرندی تصریح کرد: امیدواریم آنها تحمل داشته باشند و صدای مخالفان را بشنوند و برچسب نزنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اگر دنبال یک حرکت اساسی و مبنایی از جنس آتش به اختیار می‌گردیم باید به مجموعه‌هایی از جنس دکتر سلام ارزش بدهیم و آنها را تقویت کنیم.

وزیر اسبق ارشاد افزود: دکتر سلام از نمونه‌های اصیلی است که متکی به مردم است و استعدادهای مردمی در آن فعال است که اگر اینگونه نبود امروز باید مجلس را بسیج می‌کردیم تا از حقوق آنها دفاع کنند.

صفارهرندی اضافه کرد: دکتر سلام کار خود را بر پایه بدنه گسترده اجتماعی قرار داده و هر روز پروبال می‌گیرد و امیدوارم یک روز شاهد انواع و اقسام دکتر سلام‌ها با حفظ محور مرکزیت آن نباشیم.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۴۲۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران

به گزارش جماران؛ روابط عمومی دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران در واکنش به خبر خبرگزاری مهر نوشت: چند روز قبل خانم دکتر علم الهدی دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای انقلاب فرهنگی و هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده دانشگاه تهران در کنار سایر اساتید دارای صلاحیت این مهم انتخاب می شود. در عملیاتی روانی، انتصاب وی به عضویت در کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران تعمیم می یابد و عملا دروغ بزرگ شکل می گیرد!

در پاسخ روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران آمده است:

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • اولین واکنش مورایس به اتفاقات جنجالی استادیوم آزادی
  • واکنش ابراهیم رئیسی به اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • فلسطین؛ الگوی آزادی خواهی ملت های مسلمان
  • اعلام برنامه‌های حرم حضرت معصومه (س) به‌مناسبت دهه کرامت/برگزاری جشن‌های دهه کرامت در ۲۰۱ نقطه جهان
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • واکنش وزیر ورزش و رییس فدراسیون به اتفاقات آزادی
  • برگزاری سومین دوره مسابقات تنیس روی میز اپن آزاد بزرگسالان در مشهد
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران