Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وين - ايرنا - نماينده دائم ايران در نشست شوراي حکام آژانس بين المللي انرژي اتمي، با انتقاد شديد از رفتار دوگانه غرب، خواستار منع کامل هرگونه همکاري و انتقال مواد و تجهيزات هسته اي به رژيم صهيونيستي شد و نسبت به تاثيرات منفي برنامه هسته اي اين رژيم بر امنيت منطقه هشدار داد.

به گزارش پنج شبنه شب ايرنا، در جريان برگزاري نشست فصلي سپتامبر شوراي حکام آژانس بين المللي انرژي اتمي که از روز دوشنبه اين هفته در وين آغاز شده است، موضوع برنامه هسته اي نظامي و سلاح هاي هسته اي رژيم اسرائيل دو بار در چارچوب موضوع اجراي پادمان هاي آژانس در منطقه خاورميانه و همچنين موضوع توانمندي هسته اي رژيم صهيونيستي مطرح و مورد بحث قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رضا نجفي سفير و نماينده دائم جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي، در همين چارچوب در سخنراني امروز (پنجشنبه) خود که در چارچوب طرح موضوع توانمندي هاي هسته اي رژيم اسرائيل ارائه گرديد، ضمن يادآوري محکوميت شديد برنامه سلاح هاي هسته اي اين رژيم از سوي کشورهاي عضو جنبش عدم تعهد، خواستار توجه دقيق و رسيدگي جدي به اين موضوع از سوي آژانس بين المللي انرژي اتمي گرديد و برنامه هسته اي نظامي رژيم اسرائيل را مايه نگراني جدي ملت هاي منطقه و جامعه بين المللي دانست.
وي همچنين گفت: دسترسي آزادانه دانشمندان هسته اي رژيم اسرائيل به تاسيسات هسته اي برخي کشورهاي دارنده سلاح هاي هسته اي در حالي صورت مي گيرد که دانشمندان هسته اي کشورهاي عضو ان پي تي از سوي تروريست هاي اجير شده رژيم صهيونيستي در خاورميانه ترور مي شوند.
سفير عراق نيز به نمايندگي از کشورهاي عربي در اين نشست طي بيانيه اي ضمن محکوم کردن حمايت غرب از توانمنديهاي هسته اي رژيم صهيونيستي و به شکست کشاندن کنفرانس 2015 ان پي تي، خواستار الحاق بي قيد و شرط اسراييل به ان پي تي و قرار گرفتن تاسيسات هسته اي اين رژيم تحت پادمان هاي آژانس شد و تاکيد کرد که تا تحقق اين امر موضوع توانمندي هاي هسته اي اسراييل که تهديدي براي منطقه و جهان است، بايد در دستورکار آژانس باقي بماند.
شايان ذکر است که مطابق معمول نمايندگان آمريکا و اتحاديه اروپا با موضعي جانبدارانه، از طرح اين موضوع در نشست شوراي حکام انتقاد کردند.
نماينده دائم ايران همچنين عصر روز گذشته (چهارشنبه) طي سخناني در اين نشست با تاکيد بر ضرورت امحاي کامل سلاح هاي هسته اي و ايجاد مناطق عاري از اينگونه سلاح ها در سراسر جهان ،گفت: اين موضوع به ويژه در منطقه خاورميانه که سلاح هاي هسته اي رژيم صهيونيستي مايه نگراني و تهديدي جدي عليه صلح و امنيت منطقه اي و بين المللي بشمار مي رود، از اهميتي خاص برخوردار است.
نماينده دائم کشورمان همچنين با اشاره به قطعنامه هاي متعدد مجمع عمومي سازمان ملل، آژانس بين المللي انرژي اتمي و کنفرانس بازنگري ان پي تي در اين زمينه؛ اجرايي نشدن اين مصوبات و تحقق منطقه عاري از سلاح هاي هسته اي در خاورميانه را نتيجه مخالفت لجوجانه رژيم اسرائيل و حمايت کورکورانه دولت آمريکا از اين رژيم دانست و تصريح کرد: در صورت ايجاد منطقه عاري از سلاح هاي هسته اي، رژيم صهيونيستي چاره اي جز پيوستن به ان پي تي و انهدام سلاح هاي هسته اي خود نخواهد داشت و بدين ترتيب اصلي ترين ابزار خود براي باج خواهي، تجاوزگري، سرکوب گري و ادامه سياست هاي توسعه طلبانه خود در منطقه را از دست خواهد داد.
نجفي همچنين ضمن اشاره به ابتکار ايران براي ايجاد منطقه عاري از سلاح هاي هسته اي در خاورميانه، گفت که عضويت جمهوري اسلامي ايران در بسياري از معاهدات و کنوانسيون هاي بين المللي مربوط به خلع سلاح و عدم اشاعه و همکاري مستمر کشورمان با آژانس بين المللي انرژي اتمي در زمينه برنامه صلح آميز هسته اي، نشان دهنده تعهد کامل جمهوري اسلامي ايران به موضوع خلع سلاح هسته اي و عدم اشاعه و همچنين تحقق منطقه عاري از سلاح هاي هسته اي در خاورميانه مي باشد.
شبد**اروپام**1078**1379
انتشار دهنده: هادي افتخاري
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۴۴۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد

سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» از دولت جو بایدن خواسته است تا توافقنامه‌ای را برای برقراری روابط دیپلماتیک میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی برای کمک به ایجاد زمینه برای توافق صلح با فلسطینی‌ها انجام دهد.

سناتور گراهام یکشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت عادی‌سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو حداقل تا حدی به تمایل عربستان سعودی برای یک پیمان نظامی با آمریکا بستگی دارد.

به نقل از ایسنا این سناتور که برای دیدار با «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی چندین بار به عربستان سعودی سفر کرده است، گفت درباره این موضوع با بایدن و مقامات ارشد دولت او از جمله «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه و «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا صحبت کرده است.

گراهام گفت: «عربستان سعودی خواهان یک توافق دفاعی متقابل با ایالات متحده است. ما هفته‌ها روی این موضوع کار می‌کنیم. آنتونی و جیک، به بستن قرارداد در مورد معاهده ادامه دهید. بدون این معاهده، ولیعهد سعودی نمی‌تواند اسرائیل را به رسمیت بشناسد و بخشی از توافق، ارائه راه‌حلی برای مشکل فلسطین خواهد بود.»

بایدن مدعی شده است که پیشرفت او در میانجی‌گری برای توافق سازش میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی ممکن است انگیزه حملات غافلگیرکننده حماس در اکتبر گذشته علیه رژیم صهیونیستی باشد که منجر به جنگ اخیر در غزه شد. این جنگ که براساس گزارش‌ها، بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی را به شهادت رسانده است، مذاکرات تل‌آویو با ریاض را از مسیر خود خارج کرد.

گراهام گفت، بحران غزه بدون تکمیل توافقنامه رژیم صهیونیستی و عربستان قابل حل نیست. این نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا مدعی شد: «اگر بتوانیم بین عربستان سعودی و اسرائیل به توافق برسیم، این به درگیری اعراب و اسرائیل پایان می‌دهد، ایرانی‌ها را تنها می‌کند، برای فلسطینی‌ها امید ایجاد می‌کند و امنیت را به شکل واقعی برای اسرائیل تأمین می‌کند.»

عربستان سعودی نفت‌خیز ادعا می‌کند که ۷ درصد از ذخایر اورانیوم جهان را در اختیار دارد. گراهام گفت برنامه‌های مذکور از آمریکا می‌خواهد غنی‌سازی این ذخایر را به‌عنوان بخشی از پیشنهاد ریاض برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی کنترل کند. چنین توافقی براساس «توافقنامه ابراهیم» است که براساس آن بحرین و امارات متحده عربی روابط دیپلماتیک با تل‌آویو برقرار کردند و سودان و مراکش هم بعدا این توافقنامه را امضا کردند.

گراهام گفت: «می‌خواهم به رئیس‌جمهور بایدن کمک کنم تا این کار را انجام دهد. بدون این توافق هیچ راه‌حلی برای مشکل فلسطین وجود ندارد. بدون این معامله، همه چیز بدتر می‌شود. بنابراین، اجازه دهید معامله را انجام دهیم، زمان ما در حال اتمام است.»

دولت پیش از بایدن – دونالد ترامپ– میانجی توافق‌های ابراهیم بود. گراهام در پاسخ به این سوال که آیا ترامپ ممکن است در رقابت با بایدن در انتخابات امسال تلاش کند توافق تل‌آویو – ریاض را تضعیف کند، گفت این رئیس‌جمهور سابق آمریکا «می‌خواهد کشتار پایان یابد.»

این سناتور آمریکایی افزود: «ما ماه نوامبر در اینجا انتخابات خواهیم داشت، اما آیا می‌توانیم قبل از نوامبر جان چند نفر را نجات دهیم؟»

به گزارش راشا تودی، بلینکن که راهی تور منطقه‌ای شده است، روز جمعه به سی‌ان‌ان گفت می‌توان چارچوبی برای راه‌حل دو دولتی و عادی‌سازی روابط با ریاض ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس خواهان آتش‌بس فوری و پایدار در غزه شد
  • حکایت آمریکایی که دیگر «آمریکا» نیست
  • تظاهرات گسترده ضد نتانیاهو در تل آویو
  • دیدار وزیر دفاع ایران با همتای بلاروسی
  • آمادگی بلاروس برای همکاری با ایران باوجود تحریم‌های غرب
  • تاکید وزرای دفاع ایران و بلاروس بر اجرای
  • دیدار وزیر دفاع ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!