Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جریان برگزاری نشست فصلی سپتامبر شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که از روز دوشنبه گذشته در وین آغاز شده است موضوع برنامه هسته‌ای نظامی و سلاح‌های هسته‌ای رژیم اسرائیل دو بار در چارچوب موضوع اجرای پادمان‌های آژانس در منطقه خاورمیانه و همچنین موضوع توانمندی هسته‌ای رژیم اسرائیل مطرح و مورد بحث قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، رضا نجفی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در همین چارچوب عصر روز گذشته طی سخنانی در این نشست با تاکید بر ضرورت امحای کامل سلاح‌های هسته ای و ایجاد مناطق عاری از اینگونه سلاح‌ها در سراسر جهان گفت این موضوع بویژه در منطقه خاورمیانه که سلاح‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی مایه نگرانی و تهدیدی جدی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی به شمار می‌رود از اهمیتی خاص برخوردار است.

نماینده دائم کشورمان همچنین با اشاره به قطعنامه‌های متعدد مجمع عمومی سازمان ملل، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و کنفرانس بازنگری ان پی تی در این زمینه؛ عدم اجرای این مصوبات و تحقق منطقه عاری از سلاح‌های هسته‌ای در خاورمیانه را نتیجه مخالفت لجوجانه رژیم اسرائیل و حمایت کورکورانه دولت آمریکا از این رژیم دانست و تصریح کرد: در صورت ایجاد منطقه عاری از سلاح‌های هسته‌ای، رژیم اسرائیل چاره‌ای جز پیوستن به ان پی تی و انهدام سلاح‌های هسته‌ای خود نخواهد داشت و بدین ترتیب اصلی‌ترین ابزار خود برای باج خواهی، تجاوزگری، سرکوب گری و ادامه سیاست‌های توسعه طلبانه خود در منطقه را از دست خواهد داد.


نجفی همچنین ضمن اشاره به ابتکار کشورمان برای ایجاد منطقه عاری از سلاح‌های هسته‌ای در خاورمیانه افزود: عضویت جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از معاهدات و کنوانسیون‌های بین‌المللی مربوط به خلع سلاح و عدم اشاعه و همکاری مستمر کشورمان با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در زمینه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای نشان دهنده تعهد کامل جمهوری اسلامی ایران به موضوع خلع سلاح هسته‌ای و عدم اشاعه و همچنین تحقق منطقه عاری از سلاح‌های هسته‌ای در خاورمیانه است.

نماینده کشورمان همچنین در سخنرانی صبح امروز خود که در چارچوب طرح موضوع توانمندی‌های هسته‌ای رژیم اسرائیل ارائه گردید ضمن یادآوری محکومیت شدید برنامه سلاح‌های هسته‌ای این رژیم از سوی کشورهای عضو جنبش عدم متعهد خواستار توجه دقیق و رسیدگی جدی به این موضوع از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گردید و برنامه هسته‌ای نظامی رژیم اسرائیل را مایه نگرانی جدی ملت‌های منطقه و جامعه بین‌المللی دانست.

وی همچنین ضمن انتقاد شدید از سیاست‌زدگی و رفتار دوگانه غرب در این زمینه خواستار منع کامل هرگونه همکاری و انتقال مواد و تجهیزات هسته‌ای به این رژیم گردید و نسبت به تاثیرات منفی برنامه هسته‌ای این رژیم بر امنیت منطقه و اعتبار معاهده عدم اشاعه هسته‌ای هشدار داد.

وی همچنین گفت: دسترسی آزادانه دانشمندان هسته‌ای رژیم اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای برخی کشورهای دارنده سلاح‌های هسته‌ای در حالی صورت می‌گیرد که دانشمندان هسته‌ای کشورهای عضو ان پی تی از سوی تروریستی‌های اجیر شده از سوی رژیم صهیونیستی در خاورمیانه ترور می‌شوند.

سفیر عراق به نمایندگی از کشورهای عربی نیز در این نشست طی بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن حمایت غرب از توانمندی‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی و به شکست کشاندن کنفرانس 2015 ان پی تی، خواستار الحاق بی‌قید و شرط اسراییل به ان پی تی و قرار گرفتن تاسیسات هسته‌ای این رژیم تحت پادمانهای آژانس شد و تاکید کرد که تا تحقق این امر موضوع توانمندی‌های هسته‌ای اسراییل که تهدیدی برای منطقه و جهان است باید در دستورکار آژانس باقی بماند.

مطابق معمول، نمایندگان آمریکا و اتحادیه اروپا با موضعی جانبدارانه، از طرح این موضوع در نشست شورای حکام انتقاد کردند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۴۴۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: اسرائیل مدرکی ارائه نکرد و پرونده یکی از کارکنان آنروا بسته شد

سازمان ملل از بسته شدن تحقیقات مربوط به پرونده یکی از ۱۲ کارمند آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) به‌ دلیل عدم ارائه شواهد ادعایی از سوی رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گزارش ایسنا، استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل تاکید کرد که بازرسان این سازمان که در حال بررسی ادعاهای رژیم صهیونیستی مبنی‌ بر مشارکت ۱۲ کارمند آنروا در حمله مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر هستند، پرونده یکی از آن ۱۲ نفر را به‌ دلیل عدم ارائه شواهد و ادله از سوی رژیم صهیونیستی بستند.

براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، دوجاریک همچنین گفت سازمان ملل متحد در حال بررسی در مورد اقدامات اداری اصلاحی است که در مورد این شخص انجام خواهد شد.

این در حالی است که هشت کارمند دیگر همچنان تحت تحقیقات هستند که توسط دفتر خدمات نظارت داخلی سازمان ملل متحد انجام می‌شود و سه پرونده دیگر نیز به حالت تعلیق درآمده‌اند، زیرا ادعاهای مطرح شده از سوی رژیم صهیونیستی برای ادامه تحقیقات کافی نبوده است.

رژیم صهیونیستی در حال انجام حملات سازماندهی شده علیه آنروا است که بیش از ۳۰ هزار کارمند در منطقه (غزه، کرانه باختری، لبنان، اردن و سوریه) دارد و اخیرا ادعا کرد ۱۲ کارمند آنروا مستقیما در حمله هفتم اکتبر مقاومت حماس دست داشتند اما هنوز هیچگونه شواهدی برای اثبات این ادعا ارائه نکرده و تحقیقات فرانسه هم این ادعاها را رد کرد.

اتهامات رژیم صهیونیستی علیه آنروا باعث شد تعدادی از حامیان اصلی، کمک‌های مالی خود را به آژانس در ماه ژانویه متوقف کنند و تعداد حامیانی که کمک‌های مالی خود را به آنروا مسدود کردند به حدود ۱۵ حامی و در راس آنها ایالات متحده و انگلیس رسید. اما از آن زمان، تعدادی از این کمک‌کنندگان، از جمله کشورهای اسکاندیناوی، ژاپن، آلمان، فرانسه و کانادا، کمک مالی خود را از سر گرفته‌اند.

پیشتر فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آنروا یک روز پس از انتشار گزارش کمیته بازنگری مستقل آنروا که نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی شواهدی دال‌ بر ارتباط کارکنان آنروا با «سازمان‌های تروریستی» ارائه نکرده است، اعلام کرد انگیزه اصلی حمله رژیم صهیونیستی به این آژانس سیاسی است و هدفش سلب پناهندگی از فلسطینیان است.

لازارینی پیشتر ابراز تاسف کرد مجموع بودجه‌ای که آنروا به دلیل این تصمیم‌ها از آن محروم شده، به ۴۵۰ میلیون دلار رسیده است، در حالی که ۲.۳ میلیون نفر از ساکنان نوار غزه از یک فاجعه انسانی رنج می‌برند و به این کمک‌ها نیاز دارند. وی با بیان اینکه این آژانس تنها تا پایان ماه ژوئن از نظر مالی می‌تواند مقاومت کند، خاطرنشان کرد آنروا در حال حاضر پس از جمع‌آوری کمک ۱۰۰ میلیون دلاری، به صورت روزانه کار می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار مصر و اردن درباره کوچاندن فلسطینیان/ تاکید قطر بر جلوگیری از ورود منطقه به جنگ
  • دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس خواهان آتش‌بس فوری و پایدار در غزه شد
  • ویدیو/ عملیات تنبیهی ایران علیه اسرائیل نقطه عطف استراتژیکی در منطقه خاورمیانه بود
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • محکومیت سرکوب وحشیانه آزادی بیان در دانشگاه‌های آمریکا در خصوص مسئله غزه
  • سازمان ملل: اسرائیل مدرکی ارائه نکرد و پرونده یکی از کارکنان آنروا بسته شد
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا
  • بالانسر ایران و اسرائیل
  • آیا اعراب در مقابل ایران، هوای اسرائیل را دارند؟