Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رییس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه آفلاتوکسین موجود در نان های خشک هیچ مشکلی برای سلامتی مصرف کنندگان ایجاد نمی کند، گفت: آفلاتوکسین در حد موجود در نان های خشک، نمی تواند عاملی برای ابتلا یا شیوع سرطان باشد.

آفلاتوکسین نوعی قارچ محسوب می شود که سم آن می تواند براثر رطوبت در همه مواد غذایی به خصوص غلات و محصولات نان ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته می شود این سم سرطانزا است.
موضوع سرطان زا بودن نان خشک به دلیل وجود سم آفلاتوکسین چند روزی است که در فضای مجازی منتشر شده و ذهن مردم را مشوش کرده است.
در شبکه های اجتماعی آمده است آفلاتوکسینی که در نان خشک در اثر رطوبت ایجاد می شود، سرطان زا است و
مصرف آن توسط دام می تواند این سم را به انسان منتقل کند و عاملی برای ابتلای انسان ها به سرطان باشد.
دکتر محمداسماعیل اکبری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: هرچند در نان های خشک، سم آفلاتوکسین وجود دارد اما مقدار آن در حد مجاز بوده و این مقدار نمی تواند سلامت مردم را تهدید یا عاملی برای بروز سرطان ها باشد.
وی تاکید کرد که دوز سم آفلاتوکسین باید بیشتر از حد مجاز یا در حد دوز بیماری زا باشد تا بتواند به حیوان سرایت کرده و عاملی برای ابتلا به سرطان به انسان باشد که مطالعات انجام شده این موضوع را تائید نکرده است.
اکبری ضمن تایید سرطان زا بودن آفلاتوکسین، اظهار کرد: دوز این ماده در نان های خشک در حدی نیست که عاملی برای ایجاد سرطان باشد.
وی ادامه داد که بر اساس طرح تحقیقاتی که در چند سال پیش در این زمینه انجام گرفته، ثابت شده است که آفلاتوکسین موجود در نان خشک هیچ مشکلی برای انسان ندارد.
رییس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: به همین دلیل از جمع آوری نان های خشک دفاع کردم و این دفاع دارای پشتوانه علمی است.
وی افزود: جمع آوری نمونه های نان خشک از مکان هایی مانند درب منازل، نانوایی ها، کیسه های جمع آوری کنندگان نان، انبارهای جمع آوری و نیز مکان تبدیل نان به غذای حیوان، در قالب این تحقیق انجام و مشخص شد که نان های خشک نمی توانند عامل بروز سرطان در انسان باشند.
اکبری میزان سم آفلاتوکسین در محصولات غذایی را به سه دسته خطرآفرین، کم خطر و ایمن و قابل قبول تقسیم بندی کرد و گفت: آفلاتوکسین می تواند در همه مواد غذایی که مرطوب می شوند، رشد کند و به همین دلیل محصولات غذایی بر اساس این شاخص بین المللی مورد ارزیابی قرار می گیرند.
علمی 1201*1834*1961* خبرنگار: عبدالکریم جبارپور* انتشار: ناهید شفیعی
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با کانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
irnaelm@
https://telegram.me

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۴۶۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکاوی مشکلات نواحی مینودر، مهدیه و شهیدبهشتی در شورای شهر قزوین

جلسه کمیسیون شهرسازی، خدمات شهری و شورایاری شورای اسلامی شهر قزوین با محوریت هم‌اندیشی و بررسی مشکلات نواحی مینودر، مهدیه و شهید بهشتی با حضور شورایاران این نواحی در تالار مردم این نهاد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، جلسه کمیسیون شهرسازی، خدمات شهری و شورایاری شورای اسلامی شهر قزوین بعدازظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ به ریاست محسن حق‌شناس نایب‌رئیس شورای شهر قزوین و با حضور ولی چگینی عضو شورای شهر، مدیر هماهنگی امور نواحی، معاونین خدمات شهری مناطق، مدیران نواحی و شورایاران نواحی مینودر، مهدیه و شهید بهشتی و با هدف بحث و بررسی مشکلات این نواحی در تالار مردم این نهاد برگزار شد.

بر این اساس، خواجه‌وند و مددخانی شورایاران ناحیه مینودر به ذکر نکاتی پیرامون مشکلات این ناحیه از جمله بلاتکلیف ماندن میدان کاسپین، نیمه کاره بودن ساخت فرهنگسرا، روکش آسفالت مینودر از میدان طفلان مسلم تا فلکه دهخدا، احداث پارک سالمند در منطقه، مسدود بودن ورودی اتوبان به منطقه کوثر و مینودر، نبود تفریحگاه، وجود اتوبوس‌های فرسوده و تعداد کم آنها، اجرای کم برنامه‌های فرهنگی پرداختند.

همچنین قدیم‌آبادی شورایار ناحیه مهدیه نیز به مشکلات این ناحیه از جمله وجود زمین‌های خالی و بلاتکلیف و رسیدگی به وضعیت روکش آسفالت معابر و دور برگردان‌های خیابان بلوار سلیمانی و ایجاد ترافیک اشاراتی داشت.

قاسمی شورایار ناحیه شهید بهشتی و توحید نیز در ادامه به بیان مشکلات این ناحیه پرداخت و گفت؛ روکش آسفالت خیابان توحید، ترافیک میدان لشگر و قدس، نصب چراغ چشمک‌زن برای تقاطع توحیدو سم‌پاشی درختان از جمله مهم‌ترین مشکلات این ناحیه است.

زمانی از منطقه شهید بهشتی نیز به بیان مشکلات این ناحیه از جمله، دلیل عدم مجوز ندادن به ضلع شمال غربی میدان جانبازان، مساعدت و هماهنگی برای دفن افراد بی بضاعت، مشخص شدن حدود اختیارات و منطقه جغرافیایی ناحیه، سوله ورزشی نیمه‌کاره پرداخت.

پس از بیان مشکلات مطرح شده توسط هر کدام از شورایاران نواحی، در ادامه هر کدام از مسؤلین نواحی و معاونان خدمات شهری مناطق به بیان توضیحات و اقدامات خود در خصوص حل مشکلات این نواحی از جمله خدمات روکش آسفالت، خدمات پسماند، روند احداث پروژه‌ها لوله‌گذاری برای دفع آب‌های سطحی پرداختند.

کد خبر 749773

دیگر خبرها

  • دانشگاه شهید بهشتی ،دانشجویان آمریکایی اخراجی را بورسیه می‌کند
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • واکاوی مشکلات نواحی مینودر، مهدیه و شهیدبهشتی در شورای شهر قزوین
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • ببینید | جزئیات جدید از طراحی ترور شهید آیت الله بهشتی در سال ۵۴
  • اعزام زائران خانه خدا پس از ۹ سال انتظار از فرودگاه اصفهان
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول