Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@02:27:58 GMT

آخوندي سياست انبوه سازي مسکن را تاييد نکرد

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۴۸۰۵۹

خبرگزاري آريا - وزير راه و شهرسازي با بيان اينکه توليد انبوه مسکن مشکل بافت‌فرسوده و حاشيه‌نشيني را حل نمي‌کند گفت:ستاد بازآفريني يک سوم از جمعيت شهري کشور و ارتقاي کيفيت زندگي آن ها را مورد هدف قرار داده است.
به گزارش سرويس اقتصادي جام نيـوز، عباس آخوندي با اشاره به اينکه سياستگذاران کشور تصور مي‌کنند که توليد انبوه مسکن و با اجراي طرح‌هاي آماده‌سازي مي‌تواند راه حل رفع مشکل مسکن در کشور باشد گفت: در حقيقت هيچ يک از موارد نام برده مشکل بافت فرسوده و حاشيه نشيني را حل نمي‌کند به همين دليل بايد ضمن گردهمايي و گفتگو به درک درستي از صورت مسئله اصلي اين حوزه در سطح کشور دست يابيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آخوندي در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به رشد کاهنده جمعيت در اکثر استان‌هاي کشور بيان کرد: با توجه به نرخ فعلي رشد جمعيت در کشور با جمعيت ثابتي در اکثر استان ها مواجه هستيم، جمعيت شهري در استان اردبيل در سال 90 برابر با 488 هزار نفر و در سال 95، 527 هزار نفر اعلام شده است که تقريبا افزايش جمعيت سالانه 7 هزار نفر را نشان مي‌دهد.
به گفته وي رشد در مرکز به عنوان شهري مهاجرپذيرتر نسبت به ساير شهرها به سمت کاهش جدي بوده و حتي اين نرخ در ساير شهرها نيز رشدي منفي را نشان مي‌دهد.
وي همچنين در اشاره به وضعيت رشد جمعيتي در کلانشهر تهران نيز بيان کرد: به طور مثال جمعيت شهري تهران نيز در سال 90، 8 ميليون و 400 هزار نفر و در سال 95، 8 ميليون و 700 هزار نفر اعلام شده است که رشدي به شدت منفي را نشان داده و حاکي از اين روند کاهنده در سراسر کشور است.
آخوندي همچنين با تاکيد براينکه تنها رشد جمعيت در برخي از شهرهاي مستثني مانند چابهار به دليل ايجاد بندر ممکن است رو به افزايش باشد گفت: درحقيقت اين رشد ثابت و در برخي مناطق منفي نوعي فرصت و تهديد براي ما به شمار مي‌رود چراکه وقتي رشد متوقف شود مي توانيم به جاي کميت به کيفيت زندگي در شهرها فکر کرده و سياستي درست را انتخاب کنيم.
هدف ستاد بازآفريني ارتقاء کيفيت زندگي يک سوم از جمعيت شهري کشور است
وزير راه و شهرسازي در ادامه سخنان خود با تأکيد بر اهميت برگزاري ستاد بازآفريني در سطح کشور بيان کرد: بدون شک ستاد بازآفريني يک سوم از جمعيت شهري کشور و ارتقاي کيفيت زندگي آن ها را مورد هدف قرار داده و به همين دليل حائز اهميت است، جلسات ستاد بايد به طور منظم و مرتب و به صورت ماهيانه در سطح استاني و شهرستاني در کشور برگزار شود چراکه هيچ مسئله اي جز رسيدگي به افراد ساکن در محلات ناکارامد در زمان فعلي کشور وجود ندارد.
عضو کابينه دولت دوازدهم با اشاره به حضور بيش از 20 دستگاه در جلسات ستاد بازآفريني و آغاز به کار آن در دولت يازدهم گفت: ما منابع محدود تمامي دستگاه ها را يک جا جمع کرده و با هم در محلات هزينه مي‌کنيم و به اين ترتيب مي‌توانيم بگوييم که به جاي هدر رفت منابع در اخر کار حداقل شاهد رفع مشکلات يک محله بوده‌ايم که قطعا در نتيجه هماهنگي تمامي دستگاه‌ها محقق شده است.
اين مقام مسئول محله محوري را يکي از سياست‌هاي اصلي وزارت راه و شهرسازي در رسيدگي به بافت‌هاي ناکارامد در کشور اعلام کرد و افزود: سياست ما در اين حوزه از دولت يازدهم برخورد با مشکلات به صورت محله‌اي است، چرا که مسئله و مشکل هر محله با محله ديگر متفاوت بوده و ما نمي‌توانيم براي رويارويي با آن يک راه حل عمومي تعريف کنيم، از سوي ديگر بين افراد يک محله علاقه‌اي خاص وجود دارد که ما با ايجاد محله در مناطق حاشيه‌اي به دنبال به وجود آمدن حس تعلق بين افراد هستيم.
فارس
110

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۴۸۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمعیت ایران ۲۰ سال بعد چند نفر می‌شود؟

به گزارش خبرآنلاین،رئیس انجمن اموزش پزشکی ایران درباره آمارهای کهنسالی جمعیت در کشور گفت: به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشورهای اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

فارس در خبری نوشت:محمداسماعیل اکبری فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران گفت: نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم و سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه عملیاتی می‌شود.

محمد اسماعیل اکبری، فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران درباره آمارهای کهنسالی جمعیت در کشور مباحثی را مطرح کرد و گفت: در تحقیقی که از من به زودی قرار است منتشر شود همه آمارها و چارچوب‌ها مشخص شده و به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشورهای اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

وی در ادامه درباره مهمترین شاخص‌های جمعیتی گفت: نخستین شاخص میزان تولد یا بقای یک جمعیت است که این میزان برای کشور ما هر روز کمتر می‌شود، دومین شاخص ازدواج است که همین الان هم از نظر سن ازدواج بالا و به لحاظ عددی کمتر از قبل شده‌ایم. شاخص سوم مهاجرت است که نزدیک به شش میلیون مهاجر ما داریم که قطعا بزرگترین استراتژی کشورهای غربی برای تأمین نیازهای جمعیتشان مهاجرپذیری است و سیاست‌های ما برای جلوگیری از این مهاجرت‌ها هنوز مشخص نیست.

اکبری یادآور شد: شاخص دیگر بارداری است که از صد بارداری تعداد هشتاد بارداری به تولد منجر می‌شود و بقیه به دلائل مختلف سقط می‌شوند و در نهایت شاخص آخر مرگ است که ما امروزه در بین جوانان و سپس کودک و نوجوان مرگ و میر به دلیل تصادفات و مسائل دیگر سلامتی زیاد داریم.

وی با بیان اینکه تلاش‌های مطلوب ستاد ملی جمعیت برای تشویق به فرزندآوری و دیگر سیاست‌های جمعیتی گفت: به لحاظ علمی و جایگاه اجتماعی هم افرادی که در این ستاد کار می‌کنند می‌بایست مورد وثوق و شناس مردم باشند تا قدرتمندانه بتوانند حرفشان را بزنند و مورد قبول قرار بگیرند.

اکبری با اشاره به اینکه نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم، گفت: سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه که کار علمی، پاسخ به ابهامات و پژوهشی می‌کنند اثربخش خواهد بود.

وی با تأکید بر اهمیت تبلیغات دراین زمینه گفت: تبلیغات نباید تبدیل به ضد تبلیغ شود، هنوز اثر تبلیغات سوقبلی در جامعه در عرصه فرزندآوری دیده می‌شود و خیلی طول می‌کشد که ما با تبلیغات مناسب سیاست‌ها را در بین جامعه تغییر دهیم.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904040

دیگر خبرها

  • فعال‌سازی ۳ هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان
  • اقتدار، رشد اقتصادی و نظامی کشور در گروی افزایش جمعیت
  • واگذاری زمین به هفتاد هزار نفر در کشور
  • خط انتقال آب جدید شهر زاینده‌رود بهره‌برداری شد
  • واگذاری زمین به ۷۰ هزار مشمول جوانی جمعیت و نهضت ملی مسکن در کشور
  • جمعیت ایران ۲۰ سال بعد چند نفر می‌شود؟
  • پایان عملیات بازپیرایی بوستان شهری کوچه بیوک در یزد
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم
  • ۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان افزوده شد