Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - خطيب موقت اين هفته نمازجمعه تهران گفت: مراکز نظامي اسرار و ناموس يک ملت است و به ياري خدا نه مسئولان و نه مردم اجازه فضولي به اجانب را در اين عرصه نخواهند داد. به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري تسنيم، آيت الله سيد احمد خاتمي خطيب موقت اين هفته نماز جمعه تهران در خطبه اول خود درباره سبک زندگي قرآني بحث‌هاي را مطرح کرد، گفت: امروز در جامعه اسلامي، توسل به يک رفتار نهادينه شده است و در ايام جشن و شادي آل الله از ته دل شاد هستند، همچنين در ايام عزاي آل الله از صميم دل ناراحت و اندوهگين هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آيت‌الله خاتمي در خطبه دوم نماز جمعه با اشاره به حادثه تروريستي در ناصريه عراق بيان داشت: شهادت زائران امام حسين که در عمليات تروريستي داعش به شهادت رسيدند را تسليت مي‌گويم، اين اقدامات داعش نشان از اين دارد که آخرين نفس‌هاي خود را مي‌کشد و با اين اقدامات مي‌خواهد ضعف خود را پنهان کند.
وي با اشاره به فاجعه ميانمار بيان داشت: صداوسيما در اين عرصه به خوبي اطلاع‌رساني کرده است، دولت ميانمار 400 هزار نفر مسلمان را کشته، سربريده، آتش زده و يا آواره کرده است، که بدون ترديد در پشت صحنه اين اتفاقات اسرائيل قرار دارد و به گفته نماينده ويژه سازمان ملل حامي اصلي ارتش ميانمار رژيم صهيونيستي است و همان سلاحي که مردم مسلمان غزه را مي‌کشد در حال حاضر مردم مسلمان ميانمار را قتل عام مي‌کند.
خطيب نماز جمعه تهران افزود: فاجعه ميانمار يک دعواي مذهبي و قومي نيست. بلکه قصه اين است که ارتش و دولت ميانمار با قصاوت تمام به دنبال پاکسازي مسلمانان است که رهبر اين جنايات زني است که جايزه صلح نوبل هم گرفته است.
آيت‌الله خاتمي با اشاره به اينکه کشور و مسئولان کشوري نسبت به موضوع ميانمار به خوبي موضع‌گيري کرده‌اند، افزود: از دولت انتظار مي‌رود که بيش از موضع‌گيري اقدام کرده و در عرصه سياسي و اقتصادي به دولت ميانمار که طبق کميسيون سازمان ملل در حال قتل عام است، سياست تهاجمي اتخاذ کند، البته به فرموده مقام معظم رهبري به اين معني نيست که حمله نظامي کنيد.
وي با اشاره به سکوت مجامع بين‌المللي و کشورهاي به اصطلاح اسلامي بيان داشت: مجامع بين‌المللي و کشورهاي به اصطلاح مسلمان سکوت کرده و فعاليتي نسبت به مسلمان‌کشي ندارند. همچنين اين جنايات تلخ نشان از اين دارد که اسلام به صحنه آمده است و ترس از اسلام باعث شده که دشمن اينگونه اقدام کند.
خطيب نماز جمعه تهران در مورد همه‌پرسي استقلال اقليم کردستان نيز تصريح کرد: همه‌پرسي استقلال در اقليم کردستان آرزوي ديرينه استکبار است تا يک اسرائيل ديگر در منطقه ايجاد کند که البته اين موضوع را به گور خواهند برد.
آيت‌الله خاتمي افزود: مسئولين رژيم صهيونيستي به صراحت از اين همه‌پرسي حمايت کرده در حالي که جمهوري اسلامي، مجلس و دولت عراق و ترکيه مخالفت خود را نسبت به اين همه‌پرسي اعلام کرده‌اند. مسئولين اقليم کردستان بايد متوجه باشند که در زمين رژيم صهيونيستي بازي مي‌کنند و اتحاد و يکپارچگي عراق را فداي محبوبيت خود مي‌کنند.
وي خاطرنشان کرد: از زماني که عراق از شر صدام راحت شد مستکبرين به فکر تجزيه عراق افتاده‌اند که اولين مرحله آن گروه‌هاي تروريستي بودند که نفس‌هاي آخر خود را در عراق و سوريه مي‌کشند و با اتمام آن توطئه همه‌پرسي به وجود آمده که اميدواريم مسئولين اقليم کردستان بر سر عقل بيايند و از اين توطئه اسرائيلي دست بکشند.
خطيب نماز جمعه تهران در پايان سخنان خود درباره بازرسي از مراکز نظامي تصريح کرد: آمانو دبيرکل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي گفته در بازرسي تفاوتي بين سايت‌هاي نظامي و غيرنظامي نيست در حالي که نه در پروتکل و نه در برجام اجازه اين داده نشده که اطلاعات کشور به دست اجانب برسد. همچنين مراکز نظامي اسرار و ناموس يک ملت است و به ياري خدا نه مسئولان و نه مردم اجازه فضولي به اجانب را در اين عرصه نخواهند داد.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۴۹۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: یکی از راهبردهای جدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در سال جاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان، مهرداد عظیمی شامگاه دوشنبه _دهم اردیبهشت_ در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: کردستان سرزمین مردمانی است که صفحات زرین تاریخ پر افتخار کشور به نام آن‌ها ثبت شده است.

وی افزود: یقیناً نقاط طلایی دوران بعد از انقلاب تا به امروز و هجمه دشمنان علیه مردمان این دیار موید این نکته است که کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست.

رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور خاطرنشان کرد: مهم‌ترین سرمایه و ظرفیت جمهوری اسلامی ایران سرمایه مردمی آن است، مردمانی که علیرغم اینکه همواره مورد هجمه‌های سنگین تبلیغاتی دشمنان بوده‌اند با بصیرت مثال‌زدنی پای انقلاب و کشور خود ایستادند.

عظیمی تصریح کرد: حضور معنادار مردم کردستان در سالروز پیروزی انقلاب حرف‌های زیادی برای گفتن داشت و بر اساس آنچه از طرق مختلف دریافت می‌شود، وفاق، همدلی و هم افزایی مثال‌زدنی بین مسئولان عالی این استان وجود دارد که بستر توسعه آن را فراهم کرده است.

وی اضافه کرد: بسیاری از موضوعاتی که در این دولت به نتیجه رسید، مطالبات چند دهه این مردم بوده و بازتاب خوبی در سطح کشور داشته است.

معاون وزیر کار گفت: در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی وجود دارد که در دل این مراکز بیش از ۴۸۰۰ کارگاه آموزشی با وجود ۱۳۰۰۰ همکار متخصص و متعهد در سطح کشور فعالیت دارند.

عظیمی با اشاره به شعار امسال با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم ادامه داد: یکی از افتخارات قابل توجه که این سازمان می‌تواند در زمینه تحقق شعار سال آن را الگوی خود قرار داده و به سایر دستگاه‌ها و بخش ها عرضه کند واگذاری امور و رسالت و وظایف ذاتی سازمان به مردم است.

وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت‌های مردمی که در شعار امسال بر آن تاکید شده است، در دولت سیزدهم که خود را با کلیدواژه مقدس مردمی بودن معرفی کرده با هوشمندی مورد توجه قرار گرفته و در این راستا حرکت‌های خوبی صورت گرفته است.

رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور تصریح کرد: بیش از ۳۰۰۰۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کرده که در حال حاضر بیش از ۲۲۰۰۰ آموزشگاه آن فعال است.

عظیمی خاطرنشان کرد: ۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش توسط این مراکز خصوصی و خود مردم انجام می گیرد که این رقمی قابل توجه و الگوی شایسته‌ای برای معرفی شدن است.

وی ادامه داد در کنار این مهم ۴۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور در کنار صنایع بزرگ فعال است که هدف آن آموزش کارکنان شاغل در راستای ارتقای توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید هدف اصلی فعال سازی این کارگاه‌های جوار کارگاهی است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: ما در حوزه آموزش مهارت حرف برای گفتن داریم، ۴۰۰۰۰ مربی توانمند در حوزه آموزش و بیش از هشت هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی است که در کنار اینکه می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد می‌تواند توانمندی جمهوری اسلامی ایران را به تمام دنیا صادر کنند.

عظیمی اضافه کرد: یکی از راهبردهای جدی سازمان فنی و حرفه‌ای در سال جاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

وی افزود: اقدامات خوبی در وزارتخانه در سطح کلان در حال انجام است که این اقدامات در راستای تحقق و پاسخگویی مطالبه به حق مردم یعنی موضوع اشتغال است.

کد خبر 749184

دیگر خبرها

  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • دهه کرامت فرصتی برای مقابله با توطئه دشمنان است
  • فیلم/حزب الله چند میلیون دلار پهپاد اسرائیلی را سرنگون کرده است؟
  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی
  • حزب‌الله لبنان موضع «السماقه» را هدف قرار داد
  • تصاویر حمله پهپادی به یک میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • نیروهای ارتش ترکیه مورد حمله عناصر «پ.ک.ک» قرار گرفتند
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • امام جمعه نجف اشرف: اوضاع جهان به نفع اسلام پیش می رود