Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: باغداری بدون زنبورداری معنا ندارد لذا با افزایش سطح باغات استان نسبت به توسعه زنبورداری اقدام می‌کنیم.

به گزارش ایلنا، کریم ذوالفقاری در سومین جشنواره استانی عسل در مریوان، اظهارکرد: استان کردستان به لحاظ کیفیت عسل در کشور دارای رتبه برتراست.

وی افزود: عسل به عنوان یک ارزش دارویی و غذایی در فرهنگ اسلامی از جایگاه ویژه ایی برخوردار است که در احادیث و روایات به آن تاکید فراوانی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: در سالی که مزین بنام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال باید با توسعه صنعت های مثل زنبور داری که با حفظ محیط‌زیست و تداوم اقلیم هماهنگ است شغل ایجاد کرد و به شغل کولبری که در شان این استان هم نیست خاتمه داده‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تعامل مناسب و خوب اتحادیه زنبورداران در چند سال اخیر تحولات مناسبی در ارتقاء کیفیت این محصول ایجاد کرد.

ذوالفقاری یادآورشد: در راستای ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی عسل کردستان، استاندارکردستان، بنیاد برکات تفاهم نامه ایی منعقد کردند که بر اساس آن کارخانه فراوری و بسته بندی عسل با اعتبار بیش از ۱۲ میلیارد تومان احداث می شود که ۵۱ درصد از اعتبار برآورد شده را اتحادیه زنبورداران سرمایه‌گذاری می‌کند و ۴۹ میلیارد تومان سهم بنیاد برکت است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در ادامه اظهار داشت: زمینه اشتغال در حوزه زنبورداری مهیا است؛ یک کولبر با داشتن ۶۰ کلنی زنبور دیگر کول بری نمی کند و علاوه بر رفع دغدغه بیکاریش باعث افزایش درآمد خانواده نیز است.

ذوالفقاری گفت: صداقت مردم کردستان تضمین تولید با کیفیت این محصول است که به عنوان یک ارزش مهم می تواند عسل کردستان را که یک برند است به آن سوی مرزها بکشاند.

وی با اشاره به ظرفیت بالای باغداری دراستان کردستان به ویژه مریوان، بانه و سقز افزود: باغداری بدون زنبورداری معنا ندارد؛ ما بنا بر آن داریم با افزایش سطح باغات استان نسبت به توسعه زنبورداری اقدام کنیم.

وی حضور اساتید برجسته بین المللی را به عنوان یک افتخار عنوان کرد و افزود: استان کردستان بابهره گیری از حضور اساتید مطرح و انجام آموزشهای لازم افتخار تولید ملکه را نیز دارد.

به گفته وی،در سال جاری تاکنون ۵ جشنواره، عسل مریوان، انگور بیجار،گردوی سروآباد، انجیر اورامان،اسب اصیل کرد برگزار شده است و جشنواره های گاوسمینتال، بزمرخوز نیز به زودی برگزار خواهد شد.

درپایان از زنبورداران نمونه استان تجلیل و تقدیر به عمل آمد./

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۴۹۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود

ایسنا/فارس استاندار فارس بر ضرورت برخورد با هرگونه کشت محصولات زراعی که با آب غیرسالم کشت شود، در این استان تأکید کرد.

محمدهادی ایمانیه امروز، ۵ اردیبهشت‌ماه در اولین شورای کشاورزی استان در سال ۱۴۰۳، با تاکید بر اینکه با هرگونه کشت محصولات زراعی که با آب غیرسالم کشت شود، با قاطعیت برخورد خواهد شد، گفت: در جلسه امروز تکلیف را شفاف روشن کرده‌ایم؛ امحا کشت‌هایی که از آب‌های غیرسالم استفاده می‌کند، برعهده جهاد کشاورزی شهرستان شیراز و با همکاری نیروی انتظامی، سازمان محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی و حوزه قضایی است.

وی با بیان اینکه هیچ فردی حق ندارند سلامت مردم را در معرض خطر قرار دهد، ادامه داد: دو پیشنهاد برای فعالان این حوزه نیز وجود دارد، ابتدا تهاتر زمین در مکان مناسب به جایگزینی زمین‌های فعلی و یا مساعدت در کاشت درخت‌های غیر مثمر و احداث جنگل‌کاری و همچنین ایجاد صنایع چوبی مساعدت می‌شود.

ایمانیه همچنین بر ارزیابی مداوم و مستمر تاکید کرد و گفت: همه فرمانداران و رؤسای ادارات جهاد کشاورزی در شهرستان‌ها در حوزه گیاهان دارویی، اصلاح الگوی کشت، احداث گلخانه و صنایع تبدیلی، پر کردن چاه‌های غیرمجاز، نصب کنتور و هوشمند شدن چاه‌های کشاورزی  و تولید محصولات ارگانیک به‌صورت مستمر پایش شوند.

استاندار فارس خواستار توجه جدی مسئولان ذیربط به حوزه گیاهان دارویی شد و افزود: در زمینه گیاهان دارویی دستگاه‌های ذیربط در سطح مدیران کل و معاونین جلسات فشرده‌ای برگزار و گزارش جلسات را ارائه کنند.

وی در ادامه خواستار اعلام برنامه عملیاتی در حوزه جهاد کشاورزی در سال ۱۴۰۳ شد و افزود: برنامه عملیاتی مدنظر را برای دانش‌بنیان شدن حوزه‌های مرتبط با جهاد کشاورزی تا پایان اردیبهشت سال جاری ارائه دهید.

ایمانیه استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت کردن تولید برخی محصولات کشاورزی و دامی را اقدامی ارزشمند در حوزه جهاد کشاورزی دانست و تصریح کرد: گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تشکیل شود؛ علی‌رغم اینکه شاید این علم جدید مشکلاتی داشته باشد اما در زمینه جهاد کشاورزی، مصرف سوخت، دامداری و دامپروری، اصلاح الگوی کشت قطعا موثر و راهگشاست و می‌توان از این طریق تناسب بین کاشت محصولات زراعی و میزان تقاضا را رعایت کرد.

وی در ادامه از مشارکت مردم در جهش تولید سخن گفت و با اشاره بر اینکه فارس در تولید بسیاری از محصولات زراعی و باغی رتبه‌های برتر را دارد، افزود: تعاونی اشتغال و تولید سازمان جهادکشاورزی و زیرمجموعه آن، با مشارکت مردم وبا هدف ایجاد ارزش افزوده و تکمیل زنجیره‌های ارزش تشکیل شود؛ قطعا تحقق این موضوع برای تولیدکنندگان و مشارکت‌کنندگان سودمند خواهد بود.

نماینده عالی دولت در فارس با تاکید بر اینکه هدف‌گذاری کرده‌ایم تا حداقل یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی طی هرسال در استان داشته باشیم، افزود: میزان سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی مختص به سال ۱۴۰۳ را در حوزه جهادکشاورزی مشخص و ارائه کنید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد
  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز تولید امسال تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا در اصفهان