Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک خانواده موفق تویسرکانی با تولید عسل، منبت کاری و فرش بافی با همکاری تمامی اعضای خانواده نه تنها برای خود درآمدزایی می کنند، بلکه با تفکر اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی زمینه اشتغال 15 کارآموز را هم فراهم کرده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از رودآور؛ فردا 25 شهریور ماه برابر با25 ذیحجه است، این روز از سال 1386 درتقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران با عنوان روز خانواده و تکریم بازنشستگان نامگذاری شده است

و در واقع روز 25 ذیحجه سالروزشأن نزول آیه «هل اتی» در سوره الانسان که راجع به خانواده و استحکام پایه‌های آن است، این سوره مبارک درشأن اهل بیت عصمت و طهارت پیامبر (ص) نازل شد که پس از سه روز روزه و انفاق افطار خود، از طرف خداوند اطعام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی مقام معظم رهبری سال جاری را با عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری کردند و از این رو بر آن شدیم تا با یکی از خانواده های موفق کارآفرین تویسرکانی به گفت و گو بنشینیم، خانواده ای که مایحتاج زندگی خود را به واسطه همکاری و همدلی با یکدیگر تهیه می کنند، با امکانات موجود هر یک شغلی ایجاد کرده اند و به صورت تکمیل کننده یکدیگر تولیدات خود را به فروش می رسانند.

«ترکاشوند»، مادر خانواده در گفت و گو با خبرنگار رودآور، از برند دار بودن عسل تولیدی توسط خانواده اش می گوید و از وحدت عمیقی که بین تک تک اعضای خانواده از کوچکترین عضو از نظر سنی گرفته تا بزرگترین عضو خانواده.

این بانونی موفق تویسرکانی سالیان سال است که با دیگر اعضای خانواده با بهره گیری از علم روز و با پرورش زنبور عسل، پنج نوع عسل تولید می کند و به گفته خودش حواسش هم جمع است تا به مشتری بگوید که کدام نوع عسل تغذیه شده و کدام یک تغذیه نشده و طبیعی تر است.

تولید عسل منبع اصلی درآمدزایی این خانواده است و اما در اینجا پسران، دختران و عروسان خانواده دست به دست هم داده اند تا نه تنها لقمه نانی حلال از کمترین امکانات برای خود به دست آورند بلکه با تفکر اقتصاد مقاومتی زمینه های اشتغالزایی چندین و چند خانواده دیگر را هم فراهم سازند.

مادر خانواده فرش بافی را هم خوب آموخته است و این روزها به عنوان کارآفرینی نمونه 15 شاگرد دارد، می گوید، گره زدن تار و پود فرش لذت بخش است و جذاب تر آن که این هنر را بتواند به سایرین و علاقمندان بیاموزد، چرا که معتقد است شاید روزی تنها منبع درآمد خانواده یکی از کارآموزان و شاگردانش فروش فرش های دستباف باشد.

او با این تفکر امور خود را پیش برده است، یعنی پویا سازی اقتصاد خانواده با تکیه بر هر آنچه دارند و به ویژه آموختن داشته های خود به دیگران و تأکید دارد که اگر ما دستمان به دهانمان می رسد و سرگرسنه بر بالین نمی گذاریم باید کاری انجام داد تا همه جامعه این گونه باشند و محرومیتی در جایی نباشد.

و در حقیقت اقتصاد که پویا شود کم کم محرومیت ها هم زوده شده و از فقر و نداری خبری نخواهد بود.

ترکاشوند از همکاری تک تک اعضای خانواده برای تولید در زمینه های مختلف حرف ها به میان می آورد، آنجا که برای عمق بخشی و بهتره جلوه دادن تابلو فرش های بافته شده خود، آن را درون قابی چوبی می گذارد که توسط پسر خانواده و با هنر منبت کاری ساخته شد، این گونه ارزش و زیبایی تابلوفرش هایش هم دو چندان می شود و بهتر به فروش می رسد.

و پسر خانواده با منبت کاری و ساخت مبل و دیگر وسایل چوبی و تزئینی خرج و مخارج زن و فرزند خود را تأمین می کند، منبت کاری یکی از حرفه های اصلی تویسرکانی ها است به آنان علاقه بسیاری به این هنر دست دارند و به ویژه آن که در نقش بستن طرح گلریز ماهرترین منبت کاران ایران هستند چرا که این طرح منحصر به تویسرکانی ها است.

دختر خانواده نیز عنوان می کند که از کودکی فوت و فن کارآفرینی را در خانواده آموخته است، اینکه با علی گفتن بر روی پای خود ایستاده اند و از هر آنچه داشته اند برای پیشرفت معنوی و اقتصادی خانواده یشان بهره گرفته اند و حتی دیگران را هم به آموختن حرفه تشویق و ترغیب می کنند.

به گزارش رودآور، در خانواده های تویسرکانی کم نیستند چنین افراد موفقی که در راستای پیاده سازی فرهنگ و تفکر اقتصاد مقاومتی از کوچکترین امکانات خود برای توانمندسازی یکدیگر و حتی خانواده های دیگر بهره می گیرند و معنا و مفهوم وحدت رویه در یک خانواده موفق را به تصویر می کشانند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۴۹۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، همایش بزرگ طلایه داران اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی استان سمنان سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز استان سمنان برگزار می‌شود.

جانشین فرمانده کل سپاه سردار فدوی و رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور سردار زهرایی مهمانان و سخنرانان اصلی این مراسم هستند.

محل برگزاری این همایش بزرگ جنب اداره کل گمرک استان سمنان محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی سمنان اعلام شده است.

بسیج سازندگی استان سمنان برگزار کننده این مراسم خواهد بود.

موضوع تولید و جهش تولید و تحقق شعار سال، نقش آفرینی بسیجیان در این زمینه، رفع موانع تولید، حمایت از کالای ایرانی استاندارد و… در زمره محورهای این همایش اعلام شده است.

کد خبر 6096835

دیگر خبرها

  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند