Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه موقت رشت گفت: عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) دارای عظمت است، زیرا با شور و شعور برگزار می شود و اگر شعور نباشد، خرافات وارد عزاداری های ما خواهد شد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین شفیعی زاده در خطبه های نماز جمعه شهر رشت، با اشاره به کشتار مظلومانه مسلمانان میانمار، اظهار کرد: این نسل کشی در حالی اتفاق می افتد که سردمدار آن جایزه صلح نوبل را دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آمریکا غیر قابل اعتماد است، افزود: امنیت خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است و برای حفظ این امنیت از جان خود می گذریم.

امام جمعه موقت رشت موفقیت مسئولان استانی را در ایجاد همدلی و بهره مندی از هدایت های نماینده ولی فقیه در استان دانست و تصریح کرد: برخی از افراد به دنبال اختلاف و تنش هستند لذا مسئولان استان گیلان نباید با هم تنش داشته باشند و با همدلی و اهتمام نسبت به حل مشکلات استان اقدام کنند.

این کارشناس دینی با اشاره به فرا رسیدن ایام محرم، خاطرنشان کرد: عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) دارای عظمت است، زیرا با شور و شعور برگزار می شود و اگر شعور نباشد، خرافات وارد عزاداری های ما خواهد شد.

حجت الاسلام شفیعی زاده با تاکید بر اینکه عزاداری برای امام حسین(ع) نباید محدود به مداحی شود، گفت: جامعه به ویژه نسل جوان باید از طریق منابر علما، با فلسفه عاشورا و قیام امام حسین(ع) آشنا شوند. صرف عزاداری همراه با بزرگنمایی در مدح سیدالشهداء(ع) یکی از آسیب های اعتقادی محسوب می شود.

وی با بیان اینکه برگزاری مراسم عزاداری نباید موجب قضا شدننماز شود و پایمال شدن حق الناس شود، عنوان کرد: امر به معروف و نهی از منکر بزرگترین فریضه دینی و فلسفه قیام امام حسین(ع) است لذا باید در این محرم بر این مهم اهتمام داشته باشیم.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۵۱۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

امید شریفی مدیر روابط عمومی و امور رسانه کانون جهانگردی و اتومبیلرانی گفت: این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم در خصوص «اولویت‌های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‏گردشگران دیگر کشور‌ها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، طی دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان‌های مسئول انجام شده است.

او افزود: از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه‌های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب و کار تمامی صنوف و اقشاری که در مسیر‌های گردشگری فعالیت دارند می‌شود، طرح روان سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

شریفی، سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی را به عنوان یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه‌های گردشگران دنیا برشمرد و اظهار داشت: این نوع سفر در سال‌های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این رو، تسهیل تردد بین المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می‌تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص‌های اشتغال زایی و اقتصادی به ویژه تولید ناخالص داخلی کشور موثر عمل کند.

سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشور‌های همسایه، از منع تردد خودرو‌های خارجی با پلاک بین المللی در ایران و الزام دریافت و نصب پلاک گذر موقت به عنوان یکی از عوامل معطلی و سرگردانی مسافران و گردشگران در مرز‌های ورودی کشورمان یاد و تصریح کرد: این مشکل، سالیان متمادی موجب نارضایتی گردشگران شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری‌ها و هماهنگی‌های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه‌های ذیربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، موضوع بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین ‏المللی به کشور، در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمامی واحد‌های ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

مدیر روابط عمومی و امور رسانه کانون جهانگردی و اتومبیلرانی تصریح کرد: در پی اجرای این طرح، زین پس بر اساس کنوانسیون ‏های بین ‏المللی و قانون الحاق ایران به‏ کنوانسیون عبور و مرور جاده‏ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرز‌های کشورمان، بلامانع است و فقط خودروهایی‏ که بدون پلاک بین‏ المللی قصد ورود به‏ کشور را دارند ملزم به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمامی مبادی ورودی به کشور، خواهند بود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • دسته‌روی هیأت‌های مذهبی در خراسان‌ شمالی برگزار می‌شود
  • حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد
  • حرکت دسته عزاداری در روز شهادت امام جعفر صادق (ع) در تهران برگزار می شود
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • امام جمعه فردیس خواستار ارتقای سرانه‌های ورزشی شد
  • سفر حسین حسینی به تبریز با وجود محرومیت
  • (عکس) حسین حسینی به جانشینش در استقلال؛ مطمئنم که می‌درخشی
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم عزاداری فوت عروس ارشد امام (ره)