Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- سفير برزيل در تهران بر تامين منافع 2 کشور از روابط دوجانبه تاکيد کرد و گفت: ايران يکي از واردکنندگان محصولات کشاورزي ازبرزيل است و ما نيز براي افزايش واردات کودشيميايي، فرآورده هاي پتروشيمي و مشتقات نفتي از اين کشور آمادگي داريم.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، «رودريگو دي آزردو سانتوس»* در مصاحبه يک ساعته با خبرنگار اقتصادي ايرنا که در سفارتخانه اين کشور صورت گرفت، افزود: ساليانه بخشي از کودشيميايي مورد نياز برزيل از ايران تامين مي شود که مي توان اين صادرات را افزايش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: همچنين ايران مي تواند افزايش صادرات محصولات پتروشيمي و مشتقات نفتي مورد استفاده در صنايع ما را در دستور کار قرار دهد.
به گفته وي، برزيل در کنار محصولات کشاورزي مي تواند در زمينه صادرات تجهيزات و ماشين آلات کشاورزي، صنايع پتروشيمي و گاز، اتوبوس، خودرو و قطعات خودرو در بخش حمل و نقل و لوازم بهداشتي به ايران گام هاي موثري بردارد.
«قصد ما صادرات يک طرفه صنايع و توليدات صنعتي نيست بلکه مي خواهيم اين محصولات را در قالب مشارکت با طرف هاي ايراني و داخل ايران توليد و عرضه کنيم که اين اقدام علاوه بر ايجاد اشتغال در اين کشور به افزايش صادرات محصول نهايي به کشورهاي همسايه مي انجامد.
** مذاکره براي سرمايه گذاري دوجانبه
اين مقام برزيلي درباره کشت فراسرزميني ايران در کشور خود تصريح کرد: وزارت جهاد کشاورزي ايران ساختاري به اين منظور دارد و بايد شرکت هاي موجود در اين ساختار موضوع فعاليت هاي فرامرزي را جلو ببرند و با برزيل مذاکره داشته باشند که تاکنون برخي از اين شرکت ها به کشور ما سفر کرده و ارزيابي هاي اوليه را انجام داده اند.
وي تاکيد کرد دولت ها از کشت فراسرزميني حمايت مي کنند و اضافه کرد: ايران به عنوان اصلي ترين بازار محصولات کشاورزي برزيل در خاورميانه به حساب مي آيد بنابراين طبيعي است پس از بحث تجارت، درباره سرمايه گذاري دوجانبه صحبت کنيم؛ زيرا تجارت راهگشاي مسير سرمايه گذاري است.
وي افزود: گفت و گوهايي را با ايران براي توسعه همکاري، تسهيل و مديريت سرمايه گذاري در دستور کار داريم که مي تواند در زمينه کشاورزي، خدمات و صنايع باشد و توافقنامه آن در حال بررسي است.
وي پيشنهاد ديگر دولت برزيل براي توسعه همکاري با ايران را «تامين مالي سرمايه گذاري بخش کشاورزي در قالب تضامين دولتي» عنوان کرد و گفت: براي سرمايه گذاري برزيل در بخش کشاورزي ايران پيشنهاد کرديم بانک توسعه از سوي دولت برزيل مسووليت تامين مالي طرح هايي را بر عهده بگيرد که برزيلي ها قرار است در آن فعاليت داشته باشند و ضمانت سرمايه گذاري از سوي دولت ايران باشد.
وي اضافه کرد: ما در زمينه تحقيقات کشاورزي موفقيت هاي خوبي داشته ايم و مي توانيم از لحاظ علمي و فني و تبادل تجربيات، همکاري هاي خوبي با شرکاي ايراني خود داشته باشيم.
به گزارش ايرنا، جمهوري فدراتيو برزيل بزرگ‌ترين و پرجمعيت‌ترين کشور آمريکاي جنوبي است که پايتخت آن برازيليا و زبان رسمي آن پرتغالي است.
برزيل که منطقه وسيعي را بين مرکز آمريکاي جنوبي و اقيانوس اطلس در بر مي‌گيرد، شرقي‌ترين کشور قاره آمريکاست و با کشورهاي اروگوئه، آرژانتين، پاراگوئه، بوليوي، پرو، کلمبيا، ونزوئلا، گويان، سورينام و گويان فرانسه هم‌مرز است.
در حقيقت، برزيل با همه کشورهاي آمريکاي جنوبي بجز اکوادور و شيلي مرز مشترک دارد.
قدمت روابط ايران و برزيل به بيشتر از يک سده مي‌رسد.
در سال 1282 خورشيدي (1903 ميلادي) اسحاق خان مفخم‌الدوله وزير مختار ايران در واشنگتن به چند کشور آمريکاي جنوبي سفر کرد و عهدنامه دوستي و بازرگاني را با کشورهاي اين ناحيه از جمله برزيل، آرژانتين، اروگوئه، مکزيک و شيلي امضا کرد.
از زمان امضاي سند موافقتنامه همکاري فرهنگي بين 2کشور در سال 1336، تاکنون 46 موافقتنامه، يادداشت تفاهم و اسناد مختلف در عرصه ‌هاي سياسي، اقتصادي، تجاري، علمي-آموزشي، فرهنگي و دانشگاهي امضا شده است.
..................
* Rodrigo de Azeredo Santos
براي آگاهي از اخرين اخبار اقتصادي ايران و جهان با کانال اقتصادي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
‏IRNAeco@
اقتصام**9186*1961* گزارش: هما همت خواه* انتشار: مريم مسعود
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۵۱۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی سیستان و بلوچستان گفت: این استان به دلیل استقرار در کنار آب‌های آزاد بین المللی خارج از تنگه هرمز، برخورداری از هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز خاکی با کشور‌های پاکستان و افغانستان و ۳۰۰ کیلومتر مرز ساحلی در کنار دریای عمان، نزدیکی مناطق ساحلی استان با کشور‌های حوزه خلیج فارس، دریای عمان و شبه قاره هند از موقعیت جغرافیایی ویژه و مناسبی برای تجارت برخوردار است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان از صدور پروانه بهره‌برداری برای دو هزار و ۴۳۸ طرح با سرمایه گذاری ۱۱۸ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال در سال گذشته خبر داد.و افزود: این طرح‌ها که در زمینه‌های صنعت، معدن، کشاورزی، شیلات و میراث فرهنگی و گردشگری بود اشتغالزایی شش هزار و ۲۸۲ نفر را به همراه داشت.

شهرکی افزود: با توجه به وجود ظرفیت‌های فراوان برای رونق اقتصادی منطقه تسهیل‌گری در انجام امور سرمایه‌گذاری از مهمترین اولویت‌ها در این استان است.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: وجود دو بندر مهم کشتیرانی شهید بهشتی و شهید کلانتری در چابهار که با برنامه‌های توسعه دولت و مشارکت سرمایه گذاران خارجی ظرفیت تخلیه آن تا هشت و نیم میلیون تن افزایش یافته امکان پهلوگیری کشتی‌های بزرگ برای آن فراهم شده از دیگر ظرفیت‌های مهم این استان در حوزه اقتصادی است.
بتول شهرکی افزود: با توجه به ظرفیت‌های فراوان سیستان و بلوچستان در زمینه انرژی‌های نو این استان می‌تواند بستر مناسبی در زمینه سرمایه گذاری داخلی و خارجی فراهم کند وسرمایه گذاری در این بخش با توجه به نیاز کشور‌های افغانستان و پاکستان به واردات برق از ایران سوددهی فراوان را برای فعالان اقتصادی به دنبال دارد.
وی وجود حداقل پنج فرودگاه فعال در سیستان و بلوچستان، اتصال استان و مرز پاکستان به شبکه راه آهن سراسری کشور و خط آهن در دست ساخت چابهار- میلک- سرخس به عنوان کریدور شمال و جنوب و راه‌اندازی خط کشتیرانی چابهار - مسقط برای حمل بار و مسافر و امکان توسعه خطوط کشتیرانی را از دیگر ظرفیت‌های این استان در حوزه زیربنایی عنوان کرد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: همچنین شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی، این استان را یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور تبدیل کرده و در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان بهترین فرصت برای توسعه بخش کشاورزی است، افزود: این استان به دلیل دسترسی به بازار‌های افغانستان، پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بی‌نظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصت‌های شغلی جدید برای استان و کشور داراست.
شهرکی ادامه داد: همچنین سیستان و بلوچستان در زمینه تولید محصولات باغی بویژه گرمسیری و استوایی بی‌نظیر است وتنها نقطه در کشور است که می‌تواند با تولید محصولاتی نظیر موز و تامین نیاز داخلی به حذف خروج ارز و واردات محصولات کشاورزی که به کشور تحمیل می‌شود کمک کند.
وی دارا بودن سهم ۳۶ درصدی صید آب‌های جنوب کشور، ۳۱ درصد صید کل کشور، ۲۰ درصد کل تولید آبزیان کشور (صید و آبزی پروری)، رتبه دوم صید در اقیانوس هند و تامین کننده بیش از ۷۰ درصد تن ماهیان کشور، وجود ۱۱ اسکله صیادی و جایگاه تخلیه صید در جنوب استان، بیش‌از دو هزار و ۴۰۰ شناور اعم از قایق و لنج و بیش از ۲۵ هزار نفر صیاد، اراضی و اقلیم مناسب در سواحل جنوبی برای توسعه فعالیت‌های شیلاتی و صیادی، امکان اجرای طرح‌های نوین شیلاتی از قبیل پرورش ماهی در قفس و پرورش متراکم و نیمه متراکم انواع آبزیان و وجود شش شهرک صنعتی و ناحیه صنعتی فعال را از مهمترین ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان عنوان کرد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بیش‌از ۱۰۰ واحد کارخانه‌های کنسرو سازی، عمل آوری و بسته بندی ماهی و میگو، واحد سردخانه و انجماد، واحد یخسازی، واحد شناورسازی، اقلیم بسیار مناسب و وجود بیش‌از ۴۲ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو و همچنین اقلیم مناسب پرورش انواع آبزیان از جمله صدف دریایی، جلبک‌های دریایی، خیار دریایی، کروکودیل و سایر آبزیان از دیگر ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان است.
وی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی سیستان و بلوچستان گفت: این استان یکی از استان‌های بزرگ معدنی کشور است و  از ۶۰ نوع ماده معدنی شناسایی شده در کشور، ۲۸ نوع آن به‌طور قطع و در شرایط کنونی وجود دارد.

دیگر خبرها

  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • افزایش جابناختگان در سیل برزیل/ ۱۰۵ تن ناپدید شدند
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • شمار قربانیان سیل بزریل به ۵۷ نفر افزایش یافت + تصاویر
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی