Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی>سلامت - همشهری آنلاین:
رئیس مرکزتحقیقات کولورکتال دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: چاقی شکمی خطرناک‌ترین نوع چاقی است که در مردان شایع‌تر اما در زنان خطرناک‌تر است. مجله چاقي

دکتر شهرام آگاه در گفت‌‌گو با ایرنا افزود: ریسک عوارض بیماری‌های متابولیک از جمله کبد چرب، دیابت و فشارخون در زنان مبتلا به چاقی شکمی بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: هرچند با بالاتر رفتن سن به خصوص از 40 سالگی، عوارض این بیماری بیشتر می‌شود اما اثبات نشده است که در سن خاصی در زنان، چاقی شکمی شیوع بیشتری دارد.

رئیس مرکز تحقیقات کولورکتال دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: چاقی شکمی به دلیل هورمون‌های جنسی در مردان در دنیا از جمله ایران، شایع‌تر است.

فوق تخصص گوارش و کبد، مصرف سس و نوشابه، استفاده از برنج و نان، نداشتن تحرک کافی و استرس زیاد را از عوامل مهم ابتلا به چاقی شکم دانست و به مردم توصیه کرد که از مصرف قند ساده به خصوص نوشابه جلوگیری کنند.

وی به شیوع کبد چرب در جامعه هشدار داد و گفت: افرادی که مبتلا به کبد چرب هستند، افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت و چاقی در آنها بیشتر است.

ورزش و رژیم غدایی اصلی ترین درمان کبدچرب

آگاه به اثراث بسیار مثبت ورزش و رژیم غذایی مناسب در کاهش کبد چرب اشاره کرد و گفت: اصلی ترین درمان این بیماری، رژیم غذایی و ورزش است که همگان باید آنها را جدی بگیرند.

فوق تخصص گوارش و کبد ادامه داد: مطالعات نشان می‌دهند که دارو در پیشگیری از کبد چرب تاثیر عمده ای نداشته و هیچ روشی برای بهبود کبد چرب موثر از رژیم غذایی و ورزش نیست.

وی با اشاره به اینکه مردم با ورزش و رژیم غذایی می‌تواند وزن خود را کاهش دهند، توصیه کرد که افراد با ورزش و رژیم غدایی، ماهانه به طور متوسط 4 تا شش کیلوگرم وزن خود را کاهش دهند تا دچار عوارض متعدد چاقی نشوند.

آگاه همچنین به زمان مناسب ورزش اشاره کرد و گفت: روزانه 30 دقیقه تا یک ساعت وزش مناسب است و این کار باید حداقل پنج بار در هفته تکرار شود. این کار حتی اگر وزن را کاهش ندهد، در درمان کبدچرب بسیار موثر است.

رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه دوسوم تمرین‌های ورزشی باید به صورت هوازی باشد، افزود: ضربان قلب و تنفس فرد باید براثر ورزش، افزایش پیدا کند.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۵۲۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در مقابل هر ۱۰۰ زن فوت شده در ایران چند مرد سال گذشته فوت کردند؟

به گزارش خبرآنلاین، ثبت احوال کشور اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵.۶ درصد و زنان ۴۴.۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل (۱۴۰۱) برابر ۵۶.۶ درصد برای مردان و ۴۳.۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵.۶ درصد افزایش داشته است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900249

دیگر خبرها

  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • در مقابل هر ۱۰۰ زن فوت شده در ایران چند مرد سال گذشته فوت کردند؟
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر