Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@12:10:51 GMT

برنامه های بی کیفیت هنری به جایگاه نمایش ضربه زنده است

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۵۴۲۲۴

برنامه های بی کیفیت هنری به جایگاه نمایش ضربه زنده است

به گزارش خبرنگار ایرنا ارمغان بهداروند جمعه در نشست هماهنگی برگزاری جشنواره تئاتر لاله های سرخ اندیمشک در سالن اجتماعات فرمانداری افزود:هنر نمایش در کشور ما از جایگاه با ارزشی برخوردار است و باید با مراقبت این جایگاه را ارتقا داد.
وی با اشاره به برخورداری شهرستان اندیمشک از ظرفیت های بالای فرهنگی و هنری گفت: متاسفانه در طول سال های اخیر نگاه مناسبی به تئاتر شهرستان و ظرفیت فرهنگی اندیمشک نشده و آنچه که باید در حوزه فرهنگی شهرستان به اجرا می رسید انجام نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: ظرفیت گسترده شهرستان اندیمشک در حوزه فرهنگ و تئاتر، باید جدی گرفته شود و زمینه برای اجرای آثار فرهنگی کارآمد و مفید در اندیمشک فراهم گردد.
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی هم گفت: جشنواره تئاتر لاله های سرخ نیازمند خرد جمعی و فعالیت گروهی برای معرفی ظرفیت های فرهنگی و معنوی شهرستان و حوزه دفاع مقدس است.
فریدون حسنوند گفت:هنرمند برای حضور در جشنواره تئاتر لاله های سرخ و تلاش در عرصه هنر نیازمند دلگرمی است و باید هنرمندان برای حضور در این حوزه و فرهنگ تشویق شوند .
وی تاکید کرد: اطلاع رسانی برگزاری جشنواره تئاتر لاله های سرخ باید به بهترین شکل و با استفاده از تمام ظرفیت ها انجام و این ظرفیت فرهنگی با تمام توان معرفی و با خلاقیت و برنامه ریزی و ساختار مداری به دنبال برگزاری هرچه بهتر این جشنواره در سطح استان و کشور و به میزبانی شهرستان اندیمشک، باشیم.
فرماندار اندیمشک هم فلسفه برگزاری جشنواره تئاتر لاله های سرخ زنده نگاه داشتن یاد و خاطر شهدای هشت سال دفاع مقدس دانست.
پیمان جهانگیری گفت: تمهیدات لازم در ارتباط با برگزاری هر چه باشکوه تر جشنواره تئاتر لاله های سرخ اندیشیده شده است و این جشنواره آذرماه امسال برگزار می شود.
وی گفت:جشنواره آذرماه 1396 با محوریت نکوداشت یاد و خاطره شهدای بمباران چهارم آذر 1365 در 2 بخش صحنه ای و خیابانی برگزار می شود.
علی بازگیر رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هم گفت:آخرین مهلت ارسال آثار 20 آبان ماه 1396 خواهد بود و نتایج بازبینی تا 27 آبان ماه 1396 اعلام خواهد شد ضمن اینکه جشنواره از 6 الی 10 آذرماه 1396 در شهرستان اندیمشک برگزار می شود.
وی ادامه داد:بخش نمایش های صحنه ای این جشنواره به منظور اصالت بخشی به اهداف جشنواره با هدف پویایی و رقابت آفرینی در میان آثار پذیرفته برگزار می شود .
وی اظهار کرد:بخش نمایش های خیابانی به منظور زمینه سازی برای انعکاس خلاقیت و نوآوری های هنرمندان تئاتر در اجرای نمایش های با قابلیت اجرا در اماکن عمومی و به صورت رقابتی طراحی شده است .
بیست و سومین جشنواره سراسری تئاتر لاله های سرخ امسال با محور ترویج فرهنگ و معارف دینی با الگوپذیری از آئین ها و جلوه های اسلامی،تبیین و تاکید بر نقش هنر تئاتر در ترویج الگوی اقتصاد مقاومتی ،تولید و اشتغال ،نکوداشت یاد و خاطره شهدای بمباران چهارم آذر 1365 برگزار می شود.
7281/6068
خبرنگار:زهرا دهقان-انتشار:محمدعلی فریدپناه

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۵۴۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت

 

محمدرضا بهشتی منفرد فیلمساز، عکاس و عضو هیئت انتخاب بخش فیلم‌های مستند درباره کیفیت آثار ارسالی به جشنواره فیلم اقوام ایرانی گفت: تعدادی از فیلم‌هایی که به جشنواره ارسال شد سطح پایینی داشتند، اما تعدادی نیز باکیفیت بودند و برای نمایش انتخاب شدند. خیلی از فیلم‌ها نیز در سطح متوسط بودند و ازنظر فنی اختلاف کیفی چندانی با هم نداشتند. در این شرایط موضوع فیلم‌ها می‌توانست برای انتخاب نهایی تعیین‌کننده باشد. فیلم‌های خیلی خوبی داشتیم که با خلاقیت با موضوع برخورد کرده بودند، اما به نسبت فیلم‌های متوسط و ضعیف این نوع فیلم‌های خلاقانه همیشه کمتر است.

او درباره موضوعاتی که بیشتر مورد توجه فیلمسازان قرار گرفته بود گفت: مسائل زیست بومی و محیط زیستی بسیار زیاد مورد توجه قرار گرفته بود و همچنین نمایش آداب و رسوم و آیین اقوام هم در فیلم‌ها زیاد دیده می‌شد. در تعدادی از فیلم‌ها نیز به مسائل اجتماعی که مختص یک منطقه و مرتبط با جغرافیای آن منطقه است پرداخته بودند، مانند فیلم‌هایی که درباره کولبر‌ها داشتیم.

این فیلمساز با بیان این که برخی از فیلم‌ها پژوهش خوبی نداشتند، افزود: در یک جشنواره موضوعی، تکنیک و مسائل فنی در مرحله بعدی انتخاب قرار دارد و ابتدا پژوهشی که در رابطه با یک موضوع انجام شده است مورد توجه قرار می‌گیرد. به همین دلیل در مرحله انتخاب آثار اگر فیلمی ازنظر تکنیکی چندان قوی نبود، اما نگاه خوبی به موضوع داشت، بیشتر مورد توجه ما قرار می‌گرفت. درمجموع پژوهش نامناسب و پرداخت سطحی به موضوع اقوام در تعدادی از فیلم‌های متقاضی دیده می‌شد.

بهشتی منفرد درباره تأثیر فیلم مستند بر رفع مشکلات یک منطقه گفت: وقتی فیلمساز ویژگی‌های یک منطقه یا مشکلی را نشان می‌دهد، بیننده با مسائلی که در آن منطقه اتفاق می‌افتد آشنا می‌شود، اما این که آیا با ساخت و نمایش این فیلم مشکلات و مسائل مردم آن منطقه حل می‌شود، در زمان تولید پروژه مشخص نیست. رسالت فیلم این است که هم مردم را در جریان مسائل یک منطقه قرار دهد و هم باعث شود مسئولان با دیدن آن در رفع مشکلات تلاش کنند. به نظرم این مسئله بیشتر به جشنواره‌هایی که این فیلم‌ها را نمایش می‌دهند برمی‌گردد. اگر فیلم‌ها برای کارشناسان و مسئولان مربوطه نمایش داده شود، شاید بتواند در رفع مشکلات مردم منطقه مؤثر باشد.

این فیلمساز افزود: قطعاً جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی باید با قدرت و کیفیت مناسب برگزار شود. اگر دعوت از فیلمسازان و جلب مخاطبان به‌خوبی انجام شود و اهل فن و کسانی که دغدغه دارند از این جشنواره استقبال کنند و فیلم‌ها را ببینند، نشان‌دهنده این است که برگزارکنندگان در کار خود موفق بوده‌اند. مهم‌ترین مسئله در برگزاری یک جشنواره تداوم آن است و با برگزاری یک یا دو دوره هیچ اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد. ما پیش‌ازاین جشنواره‌های خوبی داشتیم که پس از چند دوره تعطیل شدند، اما استمرار جشنواره می‌تواند تأثیرات عمیق‌تری روی موضوعات مدنظر داشته باشد. اگر یک جشنواره تداوم داشته باشد و در سطح کیفی خوبی برگزار شود می‌تواند در تولید فیلم‌های مرتبط با آن موضوع خاص مفید واقع شود.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • تماشای «العهد الأبدی» در کارون
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • راهیابی تئاتر ۴۴۴ از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • مراسم نکوداشت اکبر زنجان‌پور با حضور استادش
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان