Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@04:31:38 GMT

«شهید محسن حججی» فارغ‌التحصیل رشته کاردانش بود

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۵۴۸۱۶

«شهید محسن حججی» فارغ‌التحصیل رشته کاردانش بود

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه شهید محسن حججی فارغ‌التحصیل رشته کاردانش بود، گفت: امسال موجی برای مهارت‌آموزی در کشور ایجاد شده و همه دستگاه‌ها به میدان آمدند.

به گزارش مشرق، علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در برنامه پرسشگر با بیان اینکه داوری مطلق نسبت به هر نظام آموزشی درست نیست، اظهار داشت: باید بر اساس شاخص‌هایی این قضاوت صورت گیرد و نمی‌توان مطلقاً گفت شرایط آموزش و پرورش نامناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آموزش و پرورش با توجه به اینکه با یک جامعه دائماً در حال نو شدن در تعامل است باید از ایستایی دور شود.

زرافشان ادامه داد: علی‌رغم توفیقاتی که در آموزش و پرورش داشته‌ایم در بخش‌هایی که ناظر به کیفیت آموزش و پرورش است نیاز به تحول داریم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مدرسه آینده، تعبیر رئیس جمهور درباره مدرسه است و معلم محوری، سواد رسانه ای، تفکر انتقادی، شاداب‌سازی مدارس و توجه به مهارت‌آموزی از مسائلی است که در برنامه رئیس جمهور مورد توجه است.

وی با بیان اینکه استلزامات خوبی برای آموزش و پرورش در برنامه ششم دیده شده است، گفت: این مسئله و رأی خوبی که مجلس به وزیر آموزش و پرورش داد طلیعه خوبی برای سال تحصیلی جدید است.

زرافشان تصریح کرد: کاستی‌هایی وجود دارد اما نباید کاستی‌ها ما را به کلی نااُمید کند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکهاز سال ۵۳ کار معلمی را آغاز کرده است، گفت: ما دستاوردهای خوبی در سال‌های گذشته داشته‌ایم اما لازم است در بخش‌هایی برای بهبود شرایط، تحولاتی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه سند تحول بنیادین متقن‌ترین سندی است که در آموزش و پرورش تولید شده است، عنوان کرد: اجرای این سند ملزوماتی دارد برای مثال یکی از زیرنظام‌های آن زیرنظام فضاست که باید مدرسه را برای دانش‌آموزان جذاب کنیم و این فضا محیطی برای زندگی کردن دانش‌آموزان باشد.

زرافشان بیان داشت: شاداب سازی مدارس بدون داشتن فضای مناسب برای ورزش محقق نمی‌شود و حیاط‌های کوچک، شادابی دانش‌آموزان را کمرنگ می‌کند در حالی که شرایط مناسب و اهمیت دادن به حوزه تربیت بدنی و هنر به پیشروی تعلیم و تربیت کمک می‌کند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد:بودجه‌ها درست هزینه نمی‌شود و کلاس‌ها به یک اتاق تنزل یافته است که محیط خشک کلاس دانش‌آموزان را دلزده می‌کند.

وی گفت: بودجه‌ای که به مدارس نیازمند به تخریب و بازسازی اختصاص داده شده مبلغ قابل توجهی است و این اقدامات کمّی هم در جهت اصلاح اوضاع آموزش و پرورش بسیار مهم است.

زرافشان با بیان اینکه خروجی دانشگاه فرهنگیان دو گروه هستند خاطر نشان کرد: گروهی ۴ سال آموزش می‌بینند که برنامه درسی آنها مبتنی بر سند تحول تغییر کرد و سال گذشته برنامه درسی ۱۶ رشته اصلاح شد و گروه دوم بر اساس ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان جذب می‌شوند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: مطالبه جامعه آموزش و پرورش باید این باشد که آموزش شایستگی‌های حرفه‌ای معلمی باید از مسیر دانشگاه فرهنگیان بگذرد.

وی ادامه داد: از مجموع ۳۰۰ هزار معلم، ۵۰ هزار نفر از مسیر دانشگاه فرهنگیان جذب شده‌اند و با ادامه این روش آموزش و پرورش حرفه‌ای تحقق نمی‌یابد.

زرافشان گفت: جذب نخبگان در دانشگاه فرهیان کافی نیست و لازم است به حقوق، شأن و منزلت معلمان اهمیت داده شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نگاه کارمندی به معلمان باید اصلاح شود، افزود: ما درخواست کردیم تا زمان آزمون استخدامی معلمان تغییر کند و همزمان با بقیه دستگاه‌ها نباشد و اردیبهشت ماه انجام شود تا ما زمان کافی برای آموزش معلمان داشته باشیم اما موافقت نشد.

وی با اشاره به نیاز دانشگاه فرهنگیان به ۱۵ هزار میلیارد بودجه عمرانی بیان داشت: بودجه عظیمی در برنامه پنجم توسعه به دانشگاه‌های دیگری رفت و به دانشگاه فرهنگیان توجه نشد در حالی که با دقت بیشتر می‌توانست به این دانشگاه جذب شود.

زرافشان ادامه داد: مستقل از اینکه کنکور آثار مخربی دارد ما در درون آموزش و پرورش با برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس، روح دانش‌آموزان ۱۲ و ۱۵ ساله را آزرده می‌کنیم، در حالی که در سند بنیاد نخبگان بر عدم جداسازی و گسترش آموزش فراگیر تأکید شده است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش به اجرای ۲۰ ساله طرح فراگیر در خصوص دانش‌آموزان ابتدایی اشاره کرد و گفت: ازمجموع ۱۴۰ هزار دانش‌آموز استثنایی، ۷۰ هزار نفر در مدارس خاص هستند و ۷۰ هزار نفر در مدارس معمولی تحصیل می‌کنند و همه در مجموعه وزارت آموزش و پرورش اتفاق‌نظر داریم که تنوع مدارس باید کاهش یابد.

وی تصریح کرد: برای کاهش تنوع مدارس ابتدا باید شرایط و انتظارات جامعه اصلاح شود.

زرافشان بیان داشت: وقتی صحبت از تحول می‌کنیم آن را مساوی با معلم می‌دانیم که برای داشتن معلم کارآمد باید دانشگاه فرهنگیان جدی گرفته شود و جذب معلم تنها از مجرای آن باشد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: دسترسی علمی کمّی خوبی در کشور وجود دارد اما سند تحول یک قدم بالاتر است و باید آموزش و پرورش را کیفی کرد که در آن مدرسه زندگی، مهارت‌آموزی و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی تحقق یابد و گام مورد انتظار برای تحول، عملیاتی کردن هدف ۵ سند تحول بنیادین است.

زرافشان با بیان اینکه شهید محسن حججی فارغ‌التحصیل رشته کاردانش بود، گفت: امسال موجی برای مهارت‌آموزی در کشور ایجاد شده و همه دستگاه‌ها به میدان آمدند و امیدواریم به برکت خون پاک این شهید این مسیر درست برای رشد کشور ادامه یابد.

منبع: فارس ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۵۴۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتحانات نهایی امسال چرا مهم‌تر است؟

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به تاثیر ۵۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور امسال، اهمیت امتحانات نهایی نسبت به سال‌ های گذشته دوچندان شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محسن زارعی امروز در همایش تبیین برگزاری امتحانات نهایی خردادماه 1403 که در مجتمع سلامت مشهد برگزار شد اظهارداشت: در این همایش فرایند و شیوه نامه برگزاری آزمون از مرحله طراحی، اجرا تا تصحیح مرور و به عوامل برگزاری ارائه شده است.

وی افزود: امسال یک میلیون و 800 هزار دانش‌ آموز در آزمون‌‌های نهایی شرکت خواهند کرد؛ برای برقراری عدالت آموزشی، امتحانات در دوره نهایی به‌ صورت الکترونیکی تصحیح می‌‌شود.

زارعی عنوان کرد: امتحانات نهایی دانش آموزان در پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم از 30 ام اردیبهشت ماه در سراسر کشور به صورت همزمان انجام می‌ شود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام وزارت آموزش و پرورش گفت: 800 نفر از روسای حوزه های اجرایی، حوزه های تصحیح، حفاظت آزمون و اعضای ستادهای آزمون شهرستان ها، مناطق استان در این دوره یک روزه شرکت داشتند.

وی عنوان کرد: این همایش با حضور دست اندرکاران اجرایی امتحانات نهایی از 47 منطقه استان خراسان رضوی برگزار شد.

 زارعی افزود: با توجه به تاثیر 50 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور امسال، اهمیت امتحانات نهایی نسبت به سال‌ های گذشته دوچندان شده و به همین دلیل این همایش برپا شده است.

گفتنی است؛همایش تبیین برگزاری امتحانات نهایی امروز با حضور محسن زارعی معاون وزیر و رییس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش وزارت، جواد زارعی نژاد معاون مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش، حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد معاون فرهنگی اجتماعی زیارت استانداری خراسان رضوی، سید امیر شوشتری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، سمیه ابراهیمی مدیرکل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان، دیگر مسئولین و کارشناسان سنجش و حراست امتحانات برگزارشد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • امتحانات نهایی امسال چرا مهم‌تر است؟
  • مسابقه های قرآن، عترت و نماز در کرمانشاه
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است/ شهید مطهری معلم تراز انقلاب بود
  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان