Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: مشکلات بیرونی بر مشکلات درونی، سایه انداخته و آموزش و پرورش را زمین‌گیر کرده است. مهدی نوید ادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در برنامه پرسشگر اظهار داشت: این جمله که «حال آموزش و پرورش خوب نیست» را قبول ندارم زیرا آموزش و پرورش علی رغم ضعف‌ها، دستاوردهای خوبی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش نامه نیوز، وی ادامه داد: توفیق داشتم در زمان تدوین سند آموزش و پرورش در کنار محققان باشم و آسیب های آموزش و پرورش را احصا کردیم و نگاه پژوهشگرانه وجود داشت؛ قبول داریم آسیب‌هایی وجود دارد اما به آن صورت که حال آموزش و پرورش خوب نباشد، نیست و شاید تعبیر مناسبی به خصوص در آغاز سال تحصیلی نباشد چرا که معلمان و مدیران ما زحمات فراوانی می‌کشند و شاید بیش از آنچه باشد که آموزش و پرورش هزینه می‌کند.
نوید ادهم اضافه کرد: وزرای مختلف آموزش و پرورش تلاش کردند اما چرا نتوانستند موفقیتی که می خواستند در این زمینه داشته باشند چون مشکلات بیرونی بر مشکلات درونی، سایه انداخته و آموزش و پرورش را زمین‌گیر کرده است.
وی افزود: بر اساس تقسیمات کشوری، 350 استان و منطقه در کشور داریم اما در آموزش و پرورش حدود 720 منطقه آموزش و پرورش داریم یعنی 720 اداره داریم و هر اداره، کارمند و مستخدم دارد و این در حالیست که برخی مناطق کمتر از 1000 دانش‌آموز دارد؛ این مشکل وزیر نیست بلکه مشکل بیرون سیستم است.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش به ترکیب ناموزون نیروی انسانی آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: باید کاوشی شود چرا این مشکل است که البته بخشی مربوط به تصمیمات دستگاه‌های بیرونی است؛ حدود 270 هزار نفر نیروی مجموعه آموزش و پرورش شدند در حالی که خیلی‌ها توانمندی‌ها و شایستگی‌های مورد نیاز ما را نداشتند و البته ممکن است برای سوادآموزی خوب بودند اما مناسب ما نبودند.
وی با تأکید بر اینکه اعتقاد به وجود مشکلات و کاستی در آموزش و پرورش داریم، بیان داشت: پیش بینی مسئولان برای تدوین سند تحول نیز به همین دلیل بود چرا که وضعیت موجود مطلوب نبود.
نوید ادهم با بیان اینکه یکی از خطاهای استراتژیک مدیریت کشور، کوچک انگاری آموزش و پرورش است، گفت: علی رغم تأکیدات و فرمایش مسئولان نسبت به اهمیت آموزش و پرورش اما در عمل به آموزش و پرورش نپرداختند و باید اصلاح نظام کشور را از آموزش و پرورش شروع کنیم؛ به عبارت دیگر اگر به دنبال انسان فرهیخته، متدین و کارآمد هستیم باید از آموزش و پرورش شروع کنیم و یک معلم با توانمندی بالا می‌تواند این کار را انجام دهد.
وی با اشاره به تصویب زیرنظام فضا و تجهیزات در شورای عالی آموزش و پرورش، افزود: این زیرنظام به سازمان نوسازی مدارس ابلاغ شده است و در آن به ویژگی فضای مدارس اشاره شده است؛ از 106 هزار مدرسه، 43 هزار مدرسه دارای کمتر از 50 دانش آموز است. ما از دولت و خیرین می خواهیم که مدرسه کوچک نسازنند بلکه مدرسه بزرگ با سالن ورزشی، کتابخانه و کارگاه ساخته شود. مثلا چند خیر با هم یک مدرسه بسازند.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش به مشکل هیأت علمی شدن اساتید دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد و گفت: وزارت علوم هنوز زیر بار نرفته است و برخی اساتید 20 سال سابقه دارند و از نظر ارتقای علمی و تخصصی چندین سر و گردن از برخی اعضای هیأت علمی بالاتر هستند و اگر وزارت علوم به کمک ما بیاید می‌توانیم نیروهای قوی را به تربیت معلم بیاوریم.
وی با اشاره به مشکل مدرسه کنکور به جای مدرسه زندگی، اظهار داشت: تا زمانی که کنکور به این شکل و شمایل باشد آموزش و پرورش نمی تواند اثربخش باشد و سند تحول نمی‌تواند اجرا شود.
نوید ادهم به نقش خانواده ها اشاره کرد و افزود: بسیاری از خانواده ها به دلایل فرهنگی، سیاسی و اجتماعی از آموزش و پرورش موفقیت در کنکور را می خواهند. برای اصلاح سیستم‌ها در سازمان ها، یکی نگاه از بالا به پایین و دیگری از پایین به بالاست که در کشور ما هر دو وجود دارد. ضمن اینکه سند تحول برای مشکلات حرف دارد و هم مدیران، معلمان و خانواده ها هستند که باید طلب کنند و همچنبن رسانه ملی و سایر رسانه ها نیز باید به کمک بیابند.
وی ادامه داد: معمولا پدر و مادرها خود را برای فرزندان شان به سختی می اندازند مثلا خودشان لباس ندارند برای بچه هایشان لباس می گیرند؛ معتقدم در کل نظام باید این کار را کنیم و هر چه داریم صرف بچه ها کنیم و یک پنج سالی همه دستگاه ها خود را به سختی بیندازند و برای بچه‌هایمان هزینه کنیم.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: با توجه به تقارن آغاز سال تحصیلی با ماه محرم، امیدواریم بتوانیم پیام امام حسین(ره)، آزادی و عدالت را به دانش‌آموزان منتقل کنیم.

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۵۵۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: طی دو سال گذشته، ۴۶ فضای آموزشی با اعتبار حدود ۵۰۰ میلیارد تومان افتتاح و عملیات ساخت ۵۵ مدرسه با ۶۰۰ میلیارد تومان در استان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از بوشهر، علی موحدی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۱۱۱ شهید معلم و ۴۷۱ شهید دانش‌آموز استان بوشهر اظهار کرد: به مناسبت هفته معلم برنامه‌های مختلفی در سراسر استان اجرا خواهد شد.

وی افزود: نواخته شدن زنگ سپاس معلم، غبارروبی گلزار شهدا با حضور رئیس سازمان بسیج فرهنگیان، و تجلیل از معلمان و مربیان پرورشی نمونه استانی و منطقه‌ای از مهم‌ترین برنامه‌هاست.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به نوسازی ناوگان خودرویی آموزش و پرورش استان پس از ۱۰ سال، عنوان کرد: خرید ۶۰ خودرو سواری و کامیونت و تعمیر و بازسازی بیش از ۶۰ خودرو باری و عمومی در طرح شهید زالی با اعتبار بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال انجام شده است.

موحدی با اشاره به افزایش ۲۵۰ درصدی درآمدهای اختصاصی آموزش و پرورش استان بوشهر طی ۲ سال و کسب رتبه برتر کشور اضافه کرد: ۲۸۸ میلیارد ریال تجهیزات آموزشی و اداری از محل طرح‌های تملک دارایی استانی و نفت و گاز توزیع شده است.

وی ادامه داد: اجرای طرح‌های روستا مرکزی و تجهیز مدارس ۴ شهرستان جنوبی استان از طریق طرح‌های آلایندگی و کمک‌های شورای راهبردی منطقه انرژی پارس به ارزشی بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال انجام شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه در حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی طرح دانش‌آموز تراز انقلاب اسلامی به یک گفتمان ملی تبدیل شده است، تاکید کرد: چهارمین دوره این طرح برگزار شده و ۱۳۰ دانش‌آموز تراز بر مبنای شاخص‌ها انتخاب می‌شوند.

موحدی از افتتاح ۴۶ فضای آموزشی با اعتبار حدود ۵۰۰ میلیارد تومان و آغاز عملیات ساخت ۵۵ مدرسه با اعتبار حدود ۶۰۰ میلیارد تومان با همکاری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خبر داد و گفت: فردا هنرستان انقلاب اسلامی در بهمنی افتتاح و آغاز عملیات اجرایی یک مدرسه در منطقه تنگک با حضور رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه بوشهر مسئولیت سه دبیرخانه کشوری را بر عهده دارد، افزود: استان بوشهر میزبان ملی دبیرخانه‌های کیفیت بخشی فعالیت‌های پرورشی، جشنواره اردوهای برتر تدریس درس تفکر و درس زندگی و دبیرخانه امر به معروف و نهی از منکر است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر از صدور مجوز ۳۹ رشته محل جدید در هنرستان‌ها خبر داد و تصریح کرد: این رشته‌ها بر اساس بوم استان‌ها تقسیم‌بندی شده، به طوری که در شهرستان‌های ساحلی، رشته‌های دریا محور و نفت و گاز و سایر شهرستان‌ها در حوزه کشاورزی برنامه‌ریزی شده، همچنین سند چشم‌انداز پنج ساله توسعه آموزش متوسطه استان بوشهر تدوین شده است.

منبع: فارس

کد خبر 748813

دیگر خبرها

  • صحرایی: روزانه ۸ مدرسه در کشور ساخته می‌شود
  •  استخدام سه هزار معلم جدید در آموزش و پرورش هرمزگان
  • ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور
  • جذب سه هزار معلم جدید در آموزش و پرورش هرمزگان
  •  جذب سه هزار معلم جدید در آموزش و پرورش هرمزگان
  • پول هست زمین نیست!
  • وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است