Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@07:57:21 GMT

کمک ايران به کشوري که 25 درصد داروي آن تقلبي است

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۵۵۴۲۱

خبرگزاري آريا - چهارمين کشور پرجمعيت دنيا با بازار بالغ بر 6 ميليارد دلاري دارويي خود طي سال گذشته و پس از مواجهه با بحران واکسن‌هاي تقلبي، مصمم به بازسازي ساختار سازمان غذا و داروي خود شده است.
العالم _ ايران / علمي
روساي سازمان غذا و داروي ايران و اندونزي به‌منظور استفاده از تجربه و توانمندي ايران در رديابي و رهگيري فراورده‌هاي سلامت تفاهمنامه همکاري امضا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزير و رئيس سازمان غذا و داروي ايران و دکتر لوکيتو، همتاي اندونزيايي وي، در راستاي بهره مندي از تجربه نظام رهگيري، رديابي و کنترل اصالت فرآورده هاي سلامت محور معروف به TTAC ايران تفاهمنامه همکاري امضا کردند.
بنا بر اين گزارش خانم دکتر لو کيتو و هيئت عالي مديريتي و کارشناسي همراهش که به همين منظور به ايران سفر کرده اند طي بازديدها و جلسات مختلف با طرح TTAC بيشتر آشنا شدند.
همچنين مقرر شد که تبادل اطلاعات، بيشتر در اين زمينه بين کارشناسان تيم فني طراح و پياده کننده سامانه تي تک و کارشناسان کشوراندونزي انجام پذيرد.
لازم به ذکر است که کشور اندونزي بعنوان پرجمعيت ترين کشور مسلمان و چهارمين کشور پرجمعيت دنيا با بازار بالغ بر 6 ميليارد دلاري دارويي خود طي سال گذشته و پس از مواجهه با بحران واکسن‌هاي تقلبي، مصمم به بازسازي ساختار سازمان غذا و داروي خود شده است.
بر اساس گزارش‌هاي موجود، بالغ بر 25 درصد از بازار دارويي آن کشور شامل فرآورده هاي دارويي تقلبي است.
تسنيم

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۵۵۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲

رئیس اداره پایش و تامین زنجیره تامین داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت با بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد فروش، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین متولی با بیان این مطلب اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹میلیون عدد، ادالت‌کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده است.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین داروهای تامینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکر شده ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • نرخ تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری کمتر است
  • کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • بهبود شرایط صنایع دارویی در گرو برچیدن بساط ارز چند نرخی
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد: رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای «نوکیای ایرانی» ورود کند
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمب شدند