Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از فاکتورهای مهم در هنگام انتخاب تلفن همراه برای بسیاری از کاربران طول عمر باتری می باشد، ولی چه میزان از کاربران گوشی های هوشمند عامل مهم ایمنی در باتری را هم به عنوان یکی از عوامل اصلی در انتخاب گوشی بعدی خود قلمداد می کنند؟ با وجودی که اغلب به ایمنی باتری گوشی ها در هنگام انتخاب آنها توجه نمی شود، کاربران باید بررسی در خصوص ایمنی باتری را به خصوص با توجه به اتفاقات بدی که برای باتری گوشی های پرچمدار بازار در سال های اخیر افتاده بسیار جدی تلقی نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باتری با طول عمر بالا یکی از نیازهای قطعی نسل امروز است. ولی در بعضی مدل های گوشی های هوشمند برای بهبود بازده و طولانی کردن زمان شارژدهی باتری به بحث ایمنی آن توجه کمی می شود که همین امر موجب حرارت بیش از حد باتری و در نهایت نابودی آن به شکل خطرناکی می گردد. از سوی دیگر راهکارهای شارژ سریع هم نسبت به شارژ معمولی، به دلیل اینکه با جریان بالاتر و ولتاژ بیشتری باتری را شارژ می کنند خود عامل دیگری برای بالا رفتن حرارت هستند.

سیستم Super Safe

ایمنی در هوآوی اولویت اول است، به همین دلیل مثلاً در گوشی Mate 9 خود از سیستمی 5 برابر ایمن تر بهره برده است. این سیستم ایمن که Super Safe نام دارد، 4 واسط شارژ باتری و خود باتری گوشی را به خوبی از لحاظ حفاظتی کنترل می کند تا مشکلی از این حیث برای گوشی ایجاد نشود.

هوآوی در Mate 9 از قطعات الکترونیکی خاصی استفاده کرده که توانایی کار بدون خطر با جریان های بالاتر از حد معمول را هم دارا هستند. از سوی دیگر تکنولوژی انحصاری SCP یا پروتوکل شارژ هوشمند هم عامل دیگری است که جلوی حرارت بیش از حد سیستم شارژ و باتری گوشی را می گیرد. به علاوه سیستم خنک کننده هشت لایه پیشرفته با مواد کارآمد دافع حرارت در کنار کلیه موارد فوق موجب می شود که حرارت باتری این گوشی از حد استاندارد بالاتر نرود.

سیستم Super Charge

هوآوی در Mate 9 علاوه بر اینکه به ایمنی باتری و سیستم شارژ آن اهمیت بسیاری داده، سرعت شارژ آن را هم بسیار بهبود بخشیده است. در این گوشی پورت USB-C در کنار آداپتور SuperCharge سرعت شارژ آن را 4 برابر بیشتر از رقبا کرده است. با این سیستم تنها با 20 دقیقه شارژ می توانید انرژی لازم برای کار با این گوشی در یک روز کامل و همچنین تنها با 10 دقیقه شارژ می توانید انرژی لازم برای تماشای دو فیلم کامل را در باتری آن ذخیره کنید.

انتخاب یک باتری ایمن تر لزوماً به معنای طول عمر کمتر باتری نیست. با وجود یک باتری با ظرفیت 4000 mAh در Mate 9 که با تکنولوژی Super Charge هوآوی کامل شده است طول عمر بسیار زیادی برای بازی، تماشای فیلم و پخش موزیک که مرزهای فعلی تکنولوژی های باتری را جابجا کرده در اختیار کاربران قرار گرفته است. همانطور که اشاره شد هم باتری و هم سیستم شارژ این گوشی به پروتوکل شارژ هوشمند یا SCP مجهز شده که با ارتباط هوشمند اجزای شارژ گوشی، از آداپتور گرفته تا مدارها و خود باتری، با توجه به شرایط میزان جریان شارژ را کنترل می کند.

با وجود پیشرفت های فعلی در تکنولوژی، ایمنی بالای باتری در گوشی های هوشمند دیگر تنها یک انتخاب نیست، بلکه یک الزام مهم برای کاربران می باشد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۵۸۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها

به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، سید محمود تارا نائب رئیس کارگروه سلامت دیجیتال فرهنگستان علوم پزشکی ایران و مسئول پنل پیش نیاز‌های شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روز‌های ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند. 

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیاز‌های اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استاندارد‌های امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت هاست.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیاز‌ها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیاز‌های ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزار‌های پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکار‌های هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد + فیلم
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • قیمت گوشی سامسونگ s۲۴ ultra (۱۰ اردیبهشت) + مشخصات، دوربین گوشی Samsung Galaxy S۲۴ Ultra
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung
  • پاوربانک جدید شیائومی چه قابلیتی دارد؟
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها