Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@04:39:32 GMT

دبیرکل حزب رفاه ملی افغانستان با حبیبی دیدار کرد

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۵۸۸۵۸

دبیرکل حزب رفاه ملی افغانستان با حبیبی دیدار کرد

به گزارش ایلنا، محمدحسن جعفری دبیرکل حزب رفاه ملی افغانستان با محمدنبی حبیبی دیدار و گفت‌وگو کرد.

حبیبی در این دیدار با بیان اینکه برادری مردم ایران و افغانستان یک واقعیت ریشه دار تاریخی است و مشترکات فراوانی میان این دو ملت وجود دارد، اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی همواره در مشکلات توان‌فرسای افغانستان مامن مردم این کشور بوده و حزب موتلفه اسلامی نیز در حد توان خود تلاش‌هایی را برای کمک به مردم شریف افغانستان انجام داده است به ویژه که سابقه روابط میان حزب موتلفه اسلامی با گروه ها و احزاب جهادی افغانستان به پیش از پیروزی انقلاب اسلامی باز می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ارتباطات حزب موتلفه اسلامی و حزب رفاه ملی افغانستان را در روابط دو ملت و مراودات منطقه‌ای و بین‌المللی تاثیرگذار دانست و گفت: ما معتقدیم تقویت رابطه بین دو حزب می‌تواند در روابط میان احزاب اسلامی و شیعی موثر باشد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی همچنین به ضرورت تشکیل اتحادیه احزاب اسلامی اشاره کرد و گفت: ما قدم‌های آغازین برای تشکیل چنین اتحادیه‌ای را در سال های اخیر برداشته‌ایم و تاکنون نشست‌های متعدد کارشناسی و مقدماتی را با حضور تعداد کثیری از احزاب کشورهای اسلامی در تهران برگزار کرده‌ایم.

حبیبی تاکید کرد: از جمله موضوعات مورد توجه نشست‌های قبلی، علاوه بر موضوع تقویت مناسبات و همکاری های حزبی، مساله مشترک مبارزه با افراط‌گرایی و حمایت از مقاومت بوده است.

وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه سرنوشت شیعه و سنی با یکدیگر گره خورده است، گفت: اختلاف افکنی میان شیعیان و اهل تسنن توطئه‌ای در جهت اهداف دشمنان اسلام است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تفکر شیطانی تکفیری را بی‌ارتباط با اسلام دانست و تصریح کرد: افراط گرایان نه شیعه و نه سنی هستند و با اسلام نسبتی ندارند.

حبیبی اظهار کرد: مسلمانان نباید به آمریکا، نگاه خوشبینانه داشته باشند چراکه آنها واقعا دشمن ما هستند. راهی که آمریکایی‌ها در پیش گرفتند و جریان بیداری اسلامی را به جنگ داعش علیه مسلمانان تبدیل کردند، یک موفقیت برایشان محسوب می‌شود.

وی افراط‌گرایی را سمی مهلک برای تفکر اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: این جای تاسف دارد که اختلافاتی در میان مسلمانان بوجود آمده درحالی که خدا، پیغمبر و قرآن آنها واحد است. هرچقدر این اختلافات بیشتر باشد، منافع صهیونیست‌ها نیز بیشتر تامین خواهد شد.

جعفری: حزب رفاه ملی افغانستان برای تشکیل اتحادیه احزاب اسلامی از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد

در ادامه این دیدار، محمدحسن جعفری دبیرکل حزب رفاه ملی افغانستان نیز با بیان اینکه ما هر زمانی به ایران سفر می‌کنیم نگاهمان تنها به حزب موتلفه اسلامی بعنوان یک حزب ارزشی است، اظهار کرد: وقتی مبارزات حزب موتلفه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و اقدامات آن در سالهای استقرار جمهوری اسلامی ایران را بررسی می‌کنیم، در می‌یابیم که هنوز در مقابل شما نوپا هستیم و باید از داشته‌ها و تجارب حزب موتلفه اسلامی بیشتر استفاده کنیم.

وی با اشاره به حضور حزب موتلفه اسلامی در جریان رقابت های انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران و تاثیر این اقدام بر احزاب اسلامی کشورهای منطقه، از پیشنهاد تشکیل اتحادیه احزاب اسلامی استقبال کرد و گفت: حزب رفاه ملی افغانستان برای تحقق این مهم از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد.

جعفری در ادامه به وضعیت افغانستان و شیعیان این کشور اشاره و خاطرنشان کرد: ما نگران وضعیت موجود افغانستان هستیم. حملاتی که شیعیان افغانستان را در نقاط مختلف این کشور مورد هدف قرار می‌دهد کاملا برنامه‌ریزی شده است.

دبیرکل حزب رفاه ملی افغانستان گفت: آمریکایی‌ها نمی‌خواهند شیعیان در افغانستان رشد کنند. آنها طی این سال‌ها غیر از دروغ چیزی نگفتند و غیر از فتنه‌گری کاری نکردند.

وی با تاکید بر اینکه امروز آمریکایی‌ها بیش از ۱۵ هزار نیرو در افغانستان دارند و می‌خواهند حضورشان در کشور ما را تداوم ببخشند، گفت: آنها و همچنین انگلیسی‌ها ثروت افغانستان را به یغما می‌برند و درعین حال به مقدسات ما نیز توهین می‌کنند.

جعفری در پایان این دیدار با اشاره به موقعیت حزب متبوعش در میان مردم افغانستان تصریح کرد: خوشبختانه حزب رفاه ملی افغانستان طی سال‌های اخیر پایگاه خوبی در میان مردم پیدا کرده و علاوه بر ارتباط با شیعیان، از تعامل خوب و سازنده‌ای با اهل سنت برخوردار است.

وی تصریح کرد: در جریان حملات اخیر تکفیری‌ها به شیعیان، برادران عزیز اهل سنت پیش از دیگران این اقدامات را محکوم و با شیعیان همراهی و همدردی داشته‌اند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۵۸۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه

انوار احمد، مدرس علوم قرآنی در مدرسه قرآن حمزه(ع) در شهر آدیس آبابا کشور  اتیوپی در گفتگو با خبرگزاری تقریب بروز ملی گرایی را یکی از بزرگ ترین خطرات در جهان اسلام می داند و می گوید: این تلاشی بوده که دشمنان اسلام با هدف القای تبلیغات فتنه انگیز و دشمنی ساز بین ملت های مسلمان به جریان انداخته اند تا با تضعیف همگرایی فرهنگی بتوانند در سطوح دولتها هم به اختلافات سیاسی دامن بزنند.

او با بیان اینکه مخالفین همسویی مسلمین برای اینکه از وحدت اسلامی مفهومی غیرمنطقی و غیرعملی بسازند آن را به نام وحدت مذهبی توجیه می کنند، ادامه داد: هدف آنها این است که مفاهیم اسلامی را دستخوش جعل و انحراف کنند و از طریق عوامل نفوذی خود به تفرقه میان ملت های مسلمان دامن بزنند. این در حالی است که هدف علمای بزرگ اسلامی از وحدت اسلامی محصور کردن مذاهب به یک مذهب یا تمرکز بر مشترکات مذاهب و طرد افتراقات آنها نیست که نه معقول و منطقی است و نه مطلوب و اجرایی اما غربی ها تلاش می کنند که این هدف را به شکست بکشانند و وجوه اختلافی را پررنگ سازند.

انوار احمد، همچنین افزود: در حالی که دشمنان سعی دارند با دامن زدن به مساله شیعه و سنی میان کشورهای مسلمان شکاف ایجاد کنند، خود در پشت پرده به دنبال اجرای طرح هایی هستند که اسرائیل را در تحقق اهداف اشغال گرانه در فلسطین به موفقیت برساند. یعنی نتیجه محتوم تفرقه میان ملت ها و دولتهای مسلمان شکست سیاسی و فرهنگی آنها در برابر دشمنان است. آنها از این طریق هم مانع رشد اسلام شوند و هم از طرفی بتوانند به راحتی بر آنها سلطه پیدا کنند.

او در توضیح بیشتر افزود: در شرایط کنونی که نتیجه تفرقه و دور شدن کشورهای مسلمان از یکدیگر در منطقه اشکار شده است بهترین فرصت است تا این کشورها با به کارگیری سازکارهای وحدت زمینه را برای خارج کردن کشورهای غرب از منطقه و تضعیف نفوذ اسرائیل فراهم کنند. تنها از این طریق هم می توانند به شکوه و قدرت اصلی خود دست یابند و هم جلوی پیشروی سناریوهای سیاسی و جغرافیایی آنها را بگیرند.
 

دیگر خبرها

  • نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست
  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • بادامچیان: انتخاب اصلح از بین افراد موجود یک تکلیف و وظیفه است
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند