Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که قرار بود در سال ۹۶ به ۳۰ هزار خانواده زاهدانی گازرسانی شود، روند گازرسانی ها نشان می دهد که تا پایان سال حتی نیمی از این هدفگذاری هم محقق نمی شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، استان سیستان‌وبلوچستان تا سال 93 تنها استان کشور بود که از نعمت گاز بی بهره بود و این مساله به لحاظ اقتصادی و اجتماعی مشکلاتی را برای مردم این استان به وجود آورده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال 93 با گازرسانی به ایرانشهر، 7 هزار مشترک خانگی، یک نیروگاه و یک جایگاه CNG در استان سیستان و بلوچستان از نعمت گاز بهره‌مند شدند اما باقی استان بی بهره از نعمت گاز باقی ماند. بعد از سالها تأخیر در گازرسانی به سیستان و بلوچستان، مقرر شده بود در نیمه نخست سال 95 گاز به دومین شهر این استان یعنی شهر زاهدان برسد اما این مهم باز هم محقق نشد و به تأخیر افتاد؛ تا اینکه این امر در تاریخ دهم اسفند 95 با حضور رئیس جمهور محقق شد و روشن شدن شعله گاز در میدان گاز شهر زاهدان از تکمیل خط لوله 262 کیلومتری ایرانشهر - زاهدان حکایت داشت.

با تکمیل احداث این خط لوله و رسیدن گاز به شهر زاهدان، برنامه ریزی شده بود تا 110 هزار خانواده زاهدانی از نعمت گاز بهره مند شوند اما با توجه به پیشرفت فیزیکی ساخت خط لوله در شهر زاهدان این هدفگذاری نیز محقق نشد و در واقع گاز به شهر زاهدان رسید اما به دلیل عدم تکمیل خطوط لوله گازرسانی در شهر زاهدان، گاز به زاهدانی‌ها نرسید. از اینرو مقرر شد تا پایان سال 95 حدود 5 هزار خانواده زاهدانی از نعمت گاز طبیعی برخوردار شوند و برای برخورداری تمامی خانواده های زاهدانی، برنامه ای چهار ساله تا پایان سال 1399 مدون شد.

«محمد حسن طهرانی» مدیرعامل شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان در این خصوص جزئیات این برنامه در سال 95 گفت: تعداد 5 هزار مشترک در سال 95، تعداد 30 هزار مشترک در سال 96، تعداد 30 هزار مشترک در سال 97، تعداد 25 هزار مشترک در سال 98 و در نهایت 20 هزار مشترک در سال 99 در سطح شهرستان زاهدان از اشتراک گاز بهره‌مند می‌شوند.

این برنامه ریزی که مبنای گازرسانی به شهر زاهدان شد، در روند اجرا با تأخیر مواجه شده است. در حالی که قرار بود در سال 96 به 30 هزار خانواده زاهدانی گازرسانی شود، روند گازرسانی ها نشان می دهد که تا پایان سال حتی نیمی از این هدفگذاری هم محقق نمی شود.

از ابتدای سال 90 تا اردیبهشت ماه سال جاری از مجموع 1350 کیلومتر شبکه توزیع گاز شهرستان زاهدان، فقط 140 کیلومتر اجرا شده بود و همین امر موجب شد تا با رسیدن گاز به زاهدان، امکان گازرسانی به زاهدانی‌ها وجود نداشته باشد. از اردیبهشت ماه تاکنون نیز 90 کیلومتر دیگر از شبکه توزیع گاز درون شهر زاهدان اجرا شده و تکمیل شبکه گازرسانی این شهر به میزان 230 کیلومتر محقق شده است. با این وجود تنها در 120 کیلومتر آن گاز تزریق شده و با نصب 3200 عملک گاز، امکان گازرسانی به 8000 مشترک از مجموع 110 هزار خانواده این شهر مهیا شده است.

با تأخیر ایجاد شده در گازرسانی این شهر، هدفگذاری گازرسانی به 30 هزار مشترک در سال جاری، به گازرسانی به 12 هزار مشترک کاهش یافته است.

«محمد حسن طهرانی» مدیرعامل شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان با تأیید این موضوع در این خصوص گفت: برای امسال امکان گازرسانی به 12 هزار مشترک فراهم است و از سال آینده بر این تعداد افزوده خواهد شد.

همچنان نفت سفید و گاز مایع بیشترین سهم را در سبد مصرف سوخت مردم زاهدان دارند. در عین حال، شرکت گاز این استان رایزنی ها و نامه نگاری هایی را با شرکت پخش فرآورده های نفتی آغاز کرده تا سهمیه نفت سفید و گاز مایع خانواده هایی که در مسیر لوله گذاری شده قرار دارند حذف شود تا این افراد برای برقراری انشعاب گاز همکاری کنند.

انتهای پیام/

R32317/P1012122/S7,80/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۵۹۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 

سید روح‌الله حسینی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کابل، با مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی طالبان دیدار و درباره آخرین وضعیت روابط سیاسی و فرهنگی دو کشور بحث کردند.

حسینی به نقاط مشترک فراوانی که میان ایران و افغانستان از جمله دین، زبان، فرهنگ، تاریخ، ادبیات، جغرافیا، نژاد، مرز و ... وجود دارد، به وجود منافع مشترک ناشی از این نقاط اشتراک اشاره کرد و افزود: متاسفانه باید اعتراف کرد که با این حد از نقاط اشتراک، میزان حضور ایران در عرصه‌های فرهنگی و علمی در مقایسه با برخی دیگر از کشورها از وضعیت مناسبی برخوردار نیست.

رایزن فرهنگی ایران در پایان ضمن تأکید دوباره بر ضرورت نگاه عمیق به مقوله فرهنگ، خواهان تعیین تکلیف اتاق‌های ایران‌شناسی در دانشگاه‌های «کابل»، «ابوریحان»، «پروان» و «تعلیم و تربیت» گردید.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی پروژه گازرسانی امام زاده ابراهیم(ع) شفت
  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • اعترافات تکان دهنده عضو بازداشت شده گروهک تروریستی انصارالفرقان /برای تمام این کشتارها فقط ۱۱ میلیون تومان پول گرفتم
  • اجرای طرح کنترل پوکی استخوان برای زنان بالای ۵۰ سال در زاهدان
  • اعترافات عضو بازداشت شده گروهک تروریستی انصارالفرقان + فیلم
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • اجرای نمادین مناسک حج تمتع در سیستان و بلوچستان
  • ۳۴۴ عملیات موفق برای نجات شهروندان زاهدانی از سیلاب انجام شد
  • دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان