Web Analytics Made Easy - Statcounter

اردبیل – معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل گفت: طی پنج‌ماهه نخست سال جاری و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته طلاق در این استان با کاهش ۱۶ درصدی همراه است.

یوسف خدادادی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: این کاهش در حالی حاصل شده که در سال ۹۵ به نسبت سال ۹۴ طلاق با افزایش ۲۱ درصدی همراه بود و اردبیل رتبه نخست شتاب طلاق را از آن خود کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ابراز تأسف از اینکه از هر پنج ازدواج در استان یک مورد به طلاق منجر می‌شود، اضافه کرد: با تلاش‌های صورت گرفته دستگاه‌های متولی وضعیت افزایش طلاق متوقف شده و شاهد کاهش آن هستیم.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان با تأکید به اینکه خانواده رکن اصلی جامعه محسوب می‌شود، در تشریح علل طلاق اصلی‌ترین عوامل را فردی عنوان کرد.

خدادادی تأکید کرد: از جمله اختلالات روحی و روانی، بی‌ثباتی، بدبینی، عدم اعتماد به دیگران، عدم بلوغ عاطفی و عدم پذیرش مسئولیت مهم‌ترین عوامل فردی تشدید کننده طلاق است.

وی با تأکید به اینکه عوامل اجتماعی نیز در وقوع طلاق بی‌تأثیر نیست، ادامه داد: از جمله اعتیاد، ازدواج تحمیلی، دخالت اطرافیان، مهریه بالا، ارتباط نامشروع قبل از ازدواج و خشونت‌های خانوادگی عوامل مؤثر است.

به گفته معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در عوامل اقتصادی مؤثر نیز می‌توان به کمبود درآمد و فقر، تجمل‌گرایی، تشریفات و مطالبه مهریه اشاره کرد.

خدادادی با تأکید به نقش عوامل فرهنگی اضافه کرد: اختلافات مذهبی و اختلافات فرهنگی زوجین و خیانت آشکار و پنهان از عوامل فرهنگی دخیل است.

وی متذکر شد: در امر کاهش طلاق نقش نهادهای تربیتی جامعه کلیدی بوده و به ویژه آموزش قبل از ازدواج یکی از علل بازدارنده اختلاف و طلاق است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۰۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام عوامل کاهش سرقت در کرمان

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ،معاون قضایی، اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان ساماندهی کارگاه های ضایعاتی و معتادین متجاهر وپایش تصویری مهمترین مولفه‌های کنترل و کاهش سرقت عنوان کرد.

مهدی قویدل درنشست شورای پیشگیری از وقوع جرم با اشاره به موضوع نشست و دستورکارهای سال ۱۴۰۳، بیان داشت: سال گذشته در مرکز استان ۱۲ جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم برگزار شده است که ۴۳ مصوبه در پی داشت و در حوزه های قضایی شهرستان ها ۱۹۴ جلسه با بیش از هزار و ۱۴۹ مصوبه تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان های زرند، رفسنجان، بم و بافت بیشترین جلسه شورای پیشگیری داشته اند، افزود: دستورکار شورای پیشگیری سه اتهام اول استان یعنی سرقت، خشونت های رفتاری و گفتاری و تصادفات است که علیرغم تلاش های همه دست‌اندرکاران در خصوص موضوع سرقت در سال ۱۴۰۲ هرچند که برخی شهرستان ها کاهش داشته است.

قویدلبیان کرد: حدود ۳۱ درصد از آمار زندانیان مربوط به جرم سرقت می باشد.

این مقام قضایی ضمن بیان اینکه در حوزه سرقت سیم برق در زمینه پیشگیری از سرقت سیم برق، شاهد تلاش های خوبی از سوی دست‌اندرکاران بودیم که اثرات مفیدی برجای گذاشت، اضافه کرد: در حوزه سیم برق در سال ۱۴۰۱ ، ۱۱ هزارو ۶۲۲ فقره سرقت و در سال ۱۴۰۲، ۷ هزارو ۵۰۰ فقره سرقت رخ داده که کاهش ۳۴ درصدی را شاهد بودیم که این کاهش در راستای اجرای طرح پیشگیری از سرقت، با همکاری دادگستری کل، شرکت برق شمال استان، نیروی انتظامی و بسیج استان بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین افزایش سرقت سیم برق در سال ۱۴۰۲ مربوط به شهرستان شهداد ۱۱۴ درصد وشهرستان زرند با ۲.۵ درصد بوده است، یادآور شد: شهرستان های راور، نوق، چترود وشهربابک نیز به ترتیب بیشترین کاهش سرقت سیم برق را در سال گذشته داشته اند.

وی با اشاره به اینکه حدود 250 کارگاه ضایعاتی در سطح شهر کرمان فعال است که باید به خارج از شهر منتقل شوند، افزود: ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی در کاهش سرقت‌ها موثر است و تاکنون مصوبات متعددی داشتیم تا این کارگاه‌ها به خارج از شهر منتقل شود و در جلسات مختلف بحث و تبادل نظر شده است.

دیگر خبرها

  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • اعلام عوامل کاهش سرقت در کرمان
  • زن جوان شوهر سابقش را کشت
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • سلاخی مرد جوان در چاقوکشی زن و شوهری | زن اردبیلی شوهر سابقش را کشت
  • تأکید ائمه جمعه اردبیل بر رفع مشکلات معیشتی معلمان و کارگران