Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اگر ما مي خواهيم عکس يک اسطوره از خودمان را به روي نوشت افزار بياورم به طور مثال مانند "شهيد بابايي" بچه ها بايد اين شخصيت را اول به طور کامل بشناسند. بايد يک انيميشن قوي از اين شخصيت و رشادت هاي وي ساخته شود تا بتوانيم وي را به بچه ها بشناسانيم.
مجتبي ظريفيان،کارگردان و بازيگر مجموعه انيميشن "جيب جيب" در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگي خبرگزاري ميزان گفت: مجموعه رئال انيميشن "جيب جيب" يک کار کاملا ايراني است و خدا را شکر نتيجه خوبي را با خود به همراه داشته که البته ما زماني مي توانيم بگوييم خوب کار شده که بينندگان رسانه ملي تاييدمان کنند که اين اتفاق به لطف خدا افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وي افزود: تهيه کنندگي برنامه "جيب جيب" را آزيتا رضايي يا همان "خاله رويا" که بچه ها مي شناسند بر عهده دارد و من نيز به عنوان کارگردان و بازيگر اين مجموعه فعاليت مي کنم.
اين کارگردان تلويزيون در خصوص چگونگي ساخت انيميشن "جيب جيب" ادامه داد: تفاوت انيميشن "جيب جيب" با ديگر انيمشن ها اين است که تمام کارهاي مربوط به آن را گروه خودمان انجام داده است، از کشيدن نقاشي و تبديل آن به انيميشن گرفته تا عروسک هايي که حضور داشتند را نيز خودمان شخصا طراحي و توليد کرديم.
ظريفيان اظهار کرد: اين کار از سال 92 تا 96 زمان برده تا ساخته شود يعني به مدت 4 سال، جيب جيب 52 قسمت است که هر کدام از اين قسمت ها بين 7 تا 12 دقيقه است به همين خاطر زمان هر قسمت متفاوت است.
وي افزود: "جيب جيب" کاري محسوب مي شود که کاملا مختص کودکان خردسال است و کمتر کاري اين روزها ساخته مي شود که کاملا براي خردسال ساخته شود.

اين کارگردان تلويزيون در خصوص چگونگي تبليغات براي انيميشن ها و نوشت افزار ها در کشورهاي ديگر تصريح کرد: اگر نگاهي به نوع تبليغات کشورهاي غربي بي اندازيم مي بينيم که آنها براي اينکه برنامه اي را جا بي اندازند از کودک شروع مي کنند، مثلا مانند باب اسفنجي ، مرد عنکبوتي و بتمن و خيلي شخصيت هاي ديگر را به شکل خيلي قوي آن هم با بهترين صدا پيشه ها تبديل به انيميشن مي کنند، سرانجام وقتي انيميشن حاصل خيلي به چشم جامعه آمد آن را وارد نوشت افزار،عروسک سازي و بازي هاي رايانه اي مي کنند، به همين خاطر است که مي بينيد يک دفعه انيميشني که يک ماه است در کشورهاي ديگر بيرون آمده فورا عروسک ها و نوشت افزارهايش در تمام کشورها پخش مي شود و خريداري مي شود.
وي ادامه داد: خوشبختانه اين اتفاق نيز براي "جيب جيب" هم افتاد يعني بعد از ساخته شدن و رفتن روي آنتن رسانه ملي با استقبال کودکان مواجه شد و "جيب جيب" از سال گذشته که روي آنتن رفته تا به امروز ادامه داشته و خواهد داشت.
ظريفيان در خصوص رونمايي از نوشت افزار "جيب جيب" بيان کرد: بعد از اينکه توسط شرکت آزاده نوشت افزار جيب جيب رونمايي شد استقبال از آن تا حدي زياد بود که طي رونمايي که از اين نوشت افزار در نمايشگاه نوشت افزار داشتيم به سرعت دفتر مشق هايمان فروش رفت.

وي در خصوص اسطوره پردازي و انعکاس آن روي نوشت افزار ها افزود: اگر ما مي خواهيم عکس يک اسطوره از خودمان را به روي نوشت افزار بياورم به طور مثال مانند "شهيد بابايي" بچه ها بايد اين شخصيت را اول به طور کامل بشناسند. بايد يک انيميشن قوي از اين شخصيت و رشادت هاي وي ساخته شود تا بتوانيم وي را به بچه ها بشناسانيم و سرانجام بر روي نوشت افزارهايمان استفاده کنيم.
اين کارگردان خاطرنشان کرد: اگر کارهايي اين چنيني در مورد شخصيت ها و اسطوره هاي کشورمان داشته باشيم و با بهترين کيفيت و بودجه روي اين موضوعات کار کنيم شک نکنيد که فروش بسيار بالايي در نوشت افزار خواهيم داشت و همين طور کودکانمان را به فرهنگ ايراني اسلامي سوق داده ايم.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۰۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی آغاز شد

زهرا آب‌سوران مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌غربی گفت: با تشکیل دبیرخانه استانی جشنواره نوزدهم ۲۰ اثر به این دبیرخانه ارسال شد که پس از پایش، ۱۰ گروه نمایشی طی روز‌های هشتم و نهم اردیبهشت در سالن آمفی تئاتر مجتمع شهید فرخی ارومیه به رقابت می‌پردازند.

وی ادامه داد: مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی با هدف عمومی و مردمی‌سازی نمایش در جامعه و فضا سازی و ارتقای ظرفیت نمایش به عنوان یک رویکرد فراگیر تربیتی و با شعار «این صحنه خانه ماست» برگزار خواهد شد.

مدیرکل کانون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌غربی گفت: این استان ماه‌ها قبل آمادگی برگزاری این جشنواره را داشت و در این راستا تلاش شد تا داورانی از جنس هنر و تجربه برای داوری این رقابت‌های هنری انتخاب شوند.

وی اضافه کرد: دبیرخانه جشنواره؛ عباس پویان، فاطمه برمال و سمیه حسین نژاد به عنوان داوران مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری معرفی کرده است.

نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان طی روز‌های هشتم و نهم اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • نوجوانان بوشهری حفظ محیط زیست دریایی را تمرین کردند
  • در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم
  • کودکان با شعر زندگی موفق‌تری خواهند داشت
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی
  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی آغاز شد
  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی آغاز شد
  • «آوای ابرها» با دغدغه کودکان مظلوم غزه به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • هفته زمین پاک
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان