Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری از تلاش صندوق زیست فناوری برای عقد قرارداد تولید 19 دارو خبر داد و گفت: از این تعداد تاکنون 13 دارو به عقد قرارداد منجر شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر مصطفی قانعی در نشست خبری امروز زیست فناوری را یکی از حوزه‌های مناسب برای تحقق اقتصاد دانش بنیان دانست و افزود: این حوزه برای رسیدن به اهدافی چون اقتصاد دانش بنیان، اشتغال فارغ التحصیلان و کسب درآمد مثمر ثمر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری چهارمین نمایشگاه زیست فناوری ایران با تاکید بر اینکه برگزاری این نمایشگاه راهکاری برای تحقق این 3 هدف فوق است، یادآور شد: این نمایشگاه با هدف فراهم کردن محیط مناسب برای آشنایی و تفاهم میان عرضه کنندگان فناوری و متقاضیان، تسهیل ایجاد ارتباط و هممکاری میان بخش‌های علمی، صنعتی و تجاری و ترویج عمومی زیست فناوری از طریق آشنایی جامعه با محصولات و کاربرد آنها در زندگی روزمره برگزار می‌شود.

قانعی ادامه داد: این نمایشگاه از روز دوشنبه، 27 شهریورماه آغاز می‌شود و تا روز چهارشنبه، 29 شهریور در مصلای امام خمینی (ره) ادامه دارد.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با اشاره به بخش‌های مختلف این نمایشگاه یادآور شد: اعطای جایزه زیست ایران یکی از بخش‌های این نمایشگاه است که از سوی ستاد توسعه زیست فناوری و با مشارکت فعالان این حوزه در سطح ملی برگزار خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه در جایزه زیست ایران، 14 جایزه به 6 گروه از فعالان زیست فناوری اعطا می‌شود، اظهار کرد: بر این اساس این جایزه به 3 شرکت‌ تولیدی، 3 شرکت دانش‌بنیان نوپا، 3 شرکت فناوری، 3 پژوهشگر برتر، یک مرکز رشد و یک شرکت صنعتی اختصاص می‌یابد.

قانعی با بیان اینکه از 14 جایزه اعطا شده، 11 مورد آن مربوط به فناوران است، تاکید کرد: این جایزه،تسهیلات 4.5 میلیارد تومانی است که به افرادی که بتوانند موجب تحول در شرکت‌ها شوند، اعطا می‌شود.

وی اعطای این تسهیلات را زمینه‌ای برای ایجاد رقابت میان شرکت‌های دانش‌بنیان ذکر کرد و ادامه داد: علاوه بر آن 500 میلیون تومان گرنت پژوهشی در اختیار محققان مراکز رشد و شرکت‌های فناوری اعطا خواهد شد.

همکاری ستاد توسعه زیست فناوری با نهادهای دولتی

قانعی با تاکید بر ضرورت توجه به اشتغال فارغ التحصیلان، گفت: در این راستا طرحی با وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد کشاورزی و علوم، تحقیقات در دستور کار داریم که بر اساس آن زیرساختی فراهم شد تا از این پس فارغ‌التحصیلان دانشگاهی حوزه‎های مرتبط با زیست فناوری بیکار نباشند.

توسعه صادرات زیست‌فناوری به کشورهای هدف

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری به بیان اقدامات این ستاد در زمینه توسعه صادرات محصولات زیست فناوری پرداخت و گفت: در این راستا مکاتباتی از طریق وزارت امور خارجه با کشورهای هدف به منظور صادرات محصولات زیستی انجام شد.

وی با بیان اینکه کشورهای هدف اغلب فاقد دانش فنی تولید محصولات زیستی هستند، یادآور شد: از این رو این کشورها داروهای زیستی را با قیمت‌های گزاف وارد می‌کنند که در این همکاری‌ها اعلام شد ایران در مدت 5 سال قادر به انتقال فناوری به این کشورها است.

قانعی اضافه کرد: در مدت 5 سال علاوه بر آنکه محصولات زیستی ایرانی به کشورهای هدف صادر می‌شود، این کشورها نیز با قیمت کمتری به داروهای مورد نیاز دسترسی خواهند داشت.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری میزان صادرات محصولات زیستی ایرانی را حدود 500 میلیون تومان ذکر کرد.

تلاش برای هدایت سرمایه‌ها به سمت حوزه‌های سودآور زیستی

قانعی با اشاره به سرمایه‌های سرگردان در کشور، گفت: سرمایه‌گذارانی داریم که مایل به سرمایه‌گذاری در حوزه‌های سودآور هستند که در این راستا ما علاوه بر آنکه حوزه‌های سودآور زیست فناوری را به آنها معرفی خواهیم کرد، مشاوران و فناوران را به آنها معرفی می‌کنیم تا سرمایه و سود آنها از این طریق تضمین شود.

به گفته وی، حوزه‌هایی چون ریز جلبک‌ها، استحصال مجدد آب، داروهای آنتی مونوکلونال، تثبیت شن‌های روان و زیست فناوری شورورزیاز جمله حوزه‌های سودآور زیستی است.

وی همچنین از تولید 51 داروی اقتصادی خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد 20 دارو وارد بازار شده است و برای 30 داروی باقی مانده مذاکراتی برای عقد قرارداد انجام شده است.

قانعی خاطرنشان کرد: از 30 داروی باقی‌مانده 19 دارو از طریق صندوق زیست فناوری در حال عقد قرارداد است که از این تعداد تاکنون 13 قرارداد به امضا رسیده است که در مدت 2 سال آینده به تدریج وارد بازار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۱۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود

علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آیین افتتاح موزه این دانشگاه، با اشاره به اهمیت علم و فناوری در دنیای امروز، مطرح کرد:  آنچه موجب برتری کشورها می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

او گفت: اگرچه در کشور ما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد اما خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات رهبر معظم انقلاب و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد. ایجاد پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، مطرح کرد: اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم است توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

او این تولید را شامل تولید دانش بنیان دانست و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در آن هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.

وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

در ادامه ویدئوی از موزه دانشگاه امیرکبیر که روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت افتتاح شد را مشاهده می‌کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است