Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@11:00:50 GMT

طرح توزیع عسل سبلان در داروخانه‌های کشور حمایت شود

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۶۲۹۳۶

طرح توزیع عسل سبلان در داروخانه‌های کشور حمایت شود

رئیس اتحادیه تعاونی کشاورزی زنبورداران استان اردبیل گفت: به جهت برخورداری عسل سبلان از کیفیت بالا و خاصیت دارویی نیاز است طرح توزیع این عسل در داروخانه‌های کشور حمایت شود.

سیدفردین صفوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: در حال‌حاضر عسل سبلان از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و این عسل طرفداران زیادی در نقاط کشور و دنیا دارد که نیاز است طرح توزیع این محصول در داروخانه‌های کشور به طور جدی حمایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه طرح توزیع عسل سبلان در داروخانه‌های کشور مدتی است به مسئولان ذی‌ربط پیشنهاد شده است، افزود: انتظار می‌رود دستگاههای مربوطه از جمله دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه اهتمام جدی داشته باشد تا بتوانیم عسل مرغوب اردبیل را به همگان معرفی کنیم.

رئیس اتحادیه تعاونی کشاورزی زنبورداران استان اردبیل تصریح کرد: در حال‌حاضر کارگاه بسته‌بندی و تولید عسل مهرنوش در اردبیل راه‌اندازی شده است و با راه‌اندازی این کارگاه برای بیش از 11 نفر اشتغال ایجاد شده که امکان توسعه بسته‌بندی، تولید و اشتغال در این واحد نیز وجود دارد.

صفوی گفت: یکی از اهداف اصلی راه‌اندازی کارگاه بسته‌بندی عسل مهرنوش تنوع بسته‌بندی عسل است که در این زمینه بیش از 10 نوع بسته‌بندی شیک و استاندارد مبنای کار قرار گرفته است که این بسته‌بندی رضایت مشتریان و صادرکنندگان را به دنبال داشته است.

وی از صادرات عسل اردبیل به کشورهای مختلف خبر داد و افزود: اگر بسته‌بندی شیک و مناسب و استاندارد عسل مبنای کار باشد بی‌شک شاهد توسعه صادرات این محصول در استان و نیز سودآوری به داخل خواهیم بود.

ضرورت راه‌اندازیغرفه دائمی عسل اردبیل در فرودگاه و نمایشگاه بین‌المللی

رئیس اتحادیه تعاونی کشاورزی زنبورداران استان اردبیل گفت: از مسئولان نمایشگاه بین‌المللی اردبیل و فرودگاه استان انتظار داریم به جای معرفی محصولات غیربومی در این محل‌ها غرفه دائمی عسل سبلان را در نمایشگاه بین‌المللی و فرودگاه راه‌اندازی کنند که این امر می‌تواند زمینه فروش و معرفی عسل اردبیل را به دنبال داشته باشد.

صفوی تصریح کرد: متاسفانه در حال‌حاضر در نمایشگاه بین‌المللی و فرودگاه اردبیل به جای معرفی عسل سبلان محصولات دیگری که غیربومی هستند معرفی می‌شوند که انتظار داریم مسئولان مربوطه در این زمینه اقدامات اساسی انجام دهند تا بتوانیم برند عسل اردبیل را به همگان معرفی کنیم.

وی از تولید عسل مرغوب در اردبیل خبر داد و اظهار کرد: استان اردبیل باتوجه به شرایط آب و هوایی و وجود گونه‌های مختلف گیاهان دارویی و نیز زنبورداران توانمند بهترین منطقه برای تولید عسل باکیفیت است که با حمایت مسئولان می‌توان تحول عظیمی در اقتصاد منطقه با تولید عسل ایجاد کرد.

رئیس اتحادیه تعاونی کشاورزی زنبورداران استان اردبیل خواستار راه‌اندازی بازارچه دائمی محصول عسل در اردبیل شد و افزود: این بازارچه نیز می‌تواند گام بزرگی در راستای معرفی و رونق تولید عسل اردبیل باشد.

زنبورداران و تولیدکنندگان عسل در اردبیل حمایت شوند

رئیس اتحادیه تعاونی کشاورزی زنبورداران استان اردبیل گفت: نیاز است زنبورداران و تولیدکنندگان عسل در استان اردبیل حمایت شوند تا این تولیدکنندگان بتوانند با انگیزه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و منویات مقام معظم رهبری گام بردارند.

صفوی بیان کرد: عسل تولید شده در شرکت مهرنوش استان اردبیل خاصیت دارویی فراوانی دارد و برای بسیاری از امراض و درمان آنها محصول مناسبی است که مجوزهای لازم از دستگاههای مربوطه جهت تولید این محصول اخذ شده است.

وی تصریح کرد: نیاز است در برگزاری همایش‌ها و جشنواره‌ها در اهدای جوایز از عسل سبلان استفاده شود چرا که این امر می‌تواند زمینه معرفی عسل مرغوب سبلان را فراهم سازد که این امر سبب رونق صادرات این محصول نیز می‌شود.

رئیس اتحادیه تعاونی کشاورزی زنبورداران استان اردبیل گفت: باتوجه به اینکه همه ساله استان اردبیل میزبان میلیونها گردشگر داخلی و خارجی است اگر زمینه راه‌اندازی غرفه‌های دائمی فروش عسل در مراکز تاریخی، فرهنگی و گردشگری اردبیل فراهم شود بی‌شک شاهد رونق اقتصادی منطقه با فروش محصولات مرغوبی همچون عسل سبلان خواهیم بود.

صفوی ضمن تقدیر و تشکر از مسئولان استان، سازمان جهاد کشاورزی و استاندار اردبیل و نیز نمایندگان مردم در مجلس اظهار کرد: انتظار داریم با حمایتهای همه‌جانبه این مسئولان بتوانیم برند عسل اردبیل را جهانی کنیم.

گفت‌وگو از اکبر رزمی

انتهای پیام/

R41374/P1357/S6,49/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۲۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد

آقای حمید رواسی کاشانی، فعال اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صدا و سیما، گفت: قبل از هر چیزی باید به این درک برسیم که جهش تولید به چه معناست و آیا رونق هر تولیدی منجر به جهش تولید و در نهایت، رشد اقتصادی می شود؟ به نظر بنده اینطور نیست و معتقدم باید بر اساس نیاز بازارهای بین المللی و نیاز جامعه جهانی به صنایع و تولیدات بها داده شود و تولید آن ها گسترش یابد.

این کارآفرین با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته، دولت‌ها تنها با چند صنعت به روش سنتی قصد داشتند که اقتصاد را رشد دهند، گفت: نفت و گاز و تولیدات مانند قالی و مشتقات آن، به تنهایی نمی‌تواند اقتصاد کشور را رشد دهد. رشدی که اقتصاد ایران به آن نیاز دارد باید در شاخه‌های مختلفی از فعالیت اقتصادی باشد. در دنیا گردش مالی صنعت فرش ۲ میلیارد دلار است، اما اگر بتوانیم وارد صنعت نیمه هادی‌ها شویم این صنعت در دنیا گردش مالی ۸ تریلیون دلاری را تجربه کرده است.  

آقای وارسی کاشانی ادامه داد: نیمه هادی ها یا همان ریز تراشه هایی که به عنوان سخت افزارها استفاده می شوند، به علت اهمیت بالایشان به موضوع جنگ اقتصادی بین آمریکا و چین تبدیل شده است. اما در ایران هنوز به این موضوع توجهی نشده است. مسئولان دولتی باید علاوه بر حمایت تولید سیمان، فولاد و نفت و گاز به سمت حمایت از این نوع صنایع نیز بروند. ساخت کارگاه های کوچک برای این تولید کنندگان منجر می شود تا هر کدام از این ها برای کشور درآمد زایی کرده و خود نیز شاغل شوند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

این کارآفرین با اشاره به یک تجربه موفق مشارکت مردمی در ایران گفت: ۸ سال دفاع مقدس را می‌توان به عنوان یک بسیج همگانی در نظر گرفت که سراسر کشور درگیر آن شدند. هر کس با حرفه خود و هر فرد با توانایی خود وارد میدان شد. مردم خود دسته بندی و خود وارد عملیات و میدان شدند. ما اگر بتوانیم تجربه این ۸ سال را برای اقتصاد هم اجرا کنیم، قطعا توانمندی‌های زیادی رونمایی می‌شود. چرا که در کشور استعداد بخش خصوصی از توانایی‌های گروه‌های دولتی بسیار بیشتر است.

او ادامه داد: کشورهایی مانند چین که دارای منابعی مانند نفت و گاز نیستند برای پیشرفت کشور به استعدادهای مردمی رجوع کرده اند تا بتوانند با بهره گیری از آن جمعیت، با کسب و کارهای خرد تا کلان اقتصاد را به پیش ببرند. 

آقای وارسی کاشانی با انتقاد به تداوم خام فروشی ها در کشور، گفت: به جای اینکه سیمان یا فولاد یا هر ماده صنعتی را برای صادرات تولید کنیم، باید با آن ها کارخنجات تولیدی ساخت و خط تولید اقلامی که در اقتصاد جهانی بازارهای خوبی دارند را گسترش دهیم. قطعا در این مورد سوددهی بیشتر و بازدهی اقتصادی بالاتری وجود خواهد داشت. نباید نقدینگی ها در بانک های کشور منجمد شوند و یکی از ابزارهای لازم برای حرکت نقدینگی به سمت تولید، جذابیت این بخش و حمایت های به موقع دولت هاست.

او ادامه داد:  باید نقدینگی به تولیدات خرد و کلان در حوزه های مختلف اقتصادی پرداخت شود. همچنین برخی از واردات در دولت ها جلوی تولیدات و افزایش کیفیت تولیدات داخلی را گرفته است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


###

دیگر خبرها

  • افرایش دو برابری داروخانه‌ها در خوی
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل آغاز شد
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • طرح ملی ممنوعیت توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی در اردبیل
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در کهگیلویه و بویراحمد
  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد
  • شیر خشک موضوع اصلی نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی شد
  • حمایت از کارآفرینی برای افزایش تولید و اشتغال ضروری است