Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@12:28:50 GMT

ثبت نام بیش از هزار نفر در طرح خادم یار رضوی

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۶۳۶۶۱

ثبت نام بیش از هزار نفر در طرح خادم یار رضوی

سرپرست نمایندگی آستان قدس رضوی درمازندران از ثبت یکهزار و 270 نفر در سامانه خادم یاررضوی خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری ،محمد اسماعیل امام زاده در نشست شورای هماهنگی نمایندگی آستان قدس رضوی که در دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران برگزار شد، اظهار داشت: گفت: مازندران به عنوان دیارعلویان ارادت خاصی به ائمه اطهار دارد که افراد می توانند موقوفات و نذورات خودرا علاوه بر صحن اباعبدالله الحسین (ع)و حضرت زینب به آستان قدس رضوی تقدیم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از مهم ‌ترین اهداف راه ‌اندازی دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان مازندران را عملیاتی کردن منشور 7 گانه مقام معظم رهبری در حکم انتصاب تولیت آستان قدس رضوی است که تاکنون در 15 شهرستان راه اندازی شده است.

سرپرست نمایندگی آستان قدس رضوی درمازندران از دیگر اهداف تاسیس دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در سراسر کشور به ویژه استان مازندران ترویج فرهنگ رضوی و رسیدگی به امور محرومان است که امیدواریم با عنایات حضرت رضا(ع) این هدف به نتیجه برسد.

وی افزود: در اجرای فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی 18فقره نذورات شناسایی شد که از این تعداد 6 فقره دارای سند هستند و 12موقوفه فاقد سند که نیاز به پیگیری دارد.

امامزاده از ثبت یکهزار و 270 نفر در سامانه خادم یاری خبر داد و گفت: پیش بینی می شود این تعداد متقاضی تا پایان امسال به 6 هزار نفر برسد.

وی با اعلام این خبر گفت: در راستای بهره گیری از این افراد تاکنون برای یکصد نفر حکم خادم یاری با 6 ماه خدمت مستمر صادر شد که باید دو تا پنج بار در حرم شیفت باشند و اگر چهار سال ادامه پیدا کند به 12 شیفت ارتقاء می یابد.

امام زاده ، اعزام یکهزارو 233 نفر زائر محروم به مشهد مقدس ،ترویج فرهنگ زیارت، توزیع بسته های متبرک و کارت هدیه به خانواده های تحت حمایت، کمک 26میلیون و 800هزار تومانی به 268بیمار سرطانی،کمک به ایتام سادات، کمک بلاعوض به 25نفر جهت ایجاد اشتغال،معرفی 9نفر به بانک جهت دریافت تسهیلات و تهیه جهیزیه ،تسهیل ازدواج جوانان محروم و ترویج فرهنگ نذر و وقف را از فعالیتهای دفتر آستان قدس رضوی در استان اعلام کرد.

سرپرست نمایندگی آستان قدس رضوی درمازندران افزود: با همکاری سپاه و بسیج سازندگی و بنیاد برکت مقررشد در زمینه محرومیت زدایی3 دهستان با 25 روستا به مدت 3سال هم در زمینه عمرانی و هم در زمینه ایجاد فرصت شغلی به طور کامل محرومیت زدایی شود.

وی ادامه داد: در اجرای این طرح دفتر آستان قدس رضوی در مازندران 2و نیم میلیارد تسهیلات پرداخت می کند.

امام زاده افزود: وظیفه آستان قدس ترویج فرهنگ رضوی و گسترش فرهنگ زیارت است که ارائه خدمات به همه مسلمانان و دوستداران علی بن موسی الرضا (ع)است.

امام زاده گفت:در حوزه حمایت از محرومان و ایجاد اشتغال برای جوانان تاکنون همکاری‌های بسیار خوبی بین دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی و بسیج سازندگی و کمیته امداد امام خمینی(ره) انجام شده است.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۳۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی

فرهاد قائمیان مدیر بیست و یکمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) درباره اینکه در بخشی از فراخوان جشنواره بین‌المللی فیلم رضوان تنها متولدین دهه هفتاد به بعد امکان ارسال آثار خود را به جشنواره دارند با خط فکری همراه بوده است یا خیر گفت: واقعیت این است که این بخش یکی از اهداف ماست وگرنه ما آن نسل قبلی یا مقطع سنی قبل هفتاد را نادیده نگرفته‌ایم و سعی کرده‌ایم که این مقطع سنی را پرورش دهیم و با فرهنگ رضوی بیشتر آشنا کنیم تا به همین دلیل در فیلم‌های کوتاهشان بتوانند آموزش هم ببینند.

وی ادامه داد: قبل از هر چیزی تاکید می‌کنم آموزش، آموزش و آموزش. برای همین کارگاه‌هایی را که مد نظرمان است، گفته شده و در فراخوان هم اعلام شده است. از این طریق ما باید بتوانیم روال و مسیری را فراهم کنیم که با آن اشاعه فرهنگی در میان نسل جوان که شاید یکم احتمالا دور شده اند انجام شود و همچنین بتوانیم برای فیلم‌هایی که ساخته می‌شوند با فیلم‌های کوتاه، نیمه بلند این عزیزان را به سوی فیلم‌های سینمایی بلند پرتاب شوند.

قائمیان مدیربیست و یکمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) درباره  وضعیت کارگاه‌های برنامه ریزی شده جشنواره فیلم دینی رضوان در استان‌های کشور گفت: در تمامی استان‌ها این اتفاق خواهد افتاد شاید ما بتوانیم کارگاه هایی را که در استان ‌های مختلف انجام شده است با افرادشان گزینش کنیم تا این عزیزان هم برای زیارت آقا امام رضا(ع) تشریف بیاورند و هم در یک کارگاه مقدماتی کارها را انجام دهیم و در نهایت این عزیزان بتوانند برای جشنواره حاضر شوند.

وی درباره وضعیت اکران فیلم‌های نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان پاسخ داد: با سازمان سینمایی، حوزه هنری و سینماهایی که در حیطه این بخش‌ها هستند صحبت شده است تا ما بتوانیم قبل از اکران فیلم‌های سینمایی این آثار را به صورت کلیپ کوتاه اکران کنیم. به نوعی این اتفاق در تلویزیون اتفاق افتاده است تا بتوانیم به عبارتی فرهنگ سازی کنیم که ما فیلم کوتاه و کار نسل جوان هم تماشا کنیم. تاثیر گذاری فیلم‌های کوتاه خیلی بیشتر خواهد بود، صرف موضوع اینکه ما یک فیلم بلند ببینیم نیست بلکه می‌خواهیم ببینیم جوانان‌هایی که در خانه های خودشان هستند چه تفکری دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • برگزاری ۴۰ عنوان برنامه هم‌زمان با دهه مبارک کرامت در استان مرکزی
  • معلمان خادم‌یار رضوی در اردبیل تجلیل شدند
  • نمایندگی صمت در شهرستان اصلاندوز تاسیس شد
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می شود
  • تجلیل از مربیان نمونه عقیدتی سیاسی در مشهد
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در شهر زنجان
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در سطح شهر زنجان
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات