Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-06@19:03:33 GMT

اجرای آثار آهنگسازان ایرانی در لهستان

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۶۳۶۶۷

اجرای آثار آهنگسازان ایرانی در لهستان

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ "در جستجوی صدا" نام پروژه‌ای است که توسط کاتیا فینر و سروش زالی (پیانیست و دانش آموخته آکادمی ملی موسیقی اوکراین) تعریف و تاسیس شده است تا موسیقی ملل مختلف در لهستان شنیده و اجرا شود.

در برنامه امسال این طرح، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان گروه موسیقی دانشکده هنر (آژاد تهران مرکز) با هدایت فرزین طهرانیان و همراهی کورش متین به اجرای کنسرت خواهند پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این کنسرت‌ها از ۳۰ شهریور تا ۹ مهر در شهر کراکوو لهستان روی صحنه می‌رود و آثاری از مهران روحانی، احسان صبوحی، امیروف، جواد معروفی، چکنواریان، پرویز مشکاتیان و همچنین یک اثر از ساخته‌های کورش متین برای گیتار و سنتور، در کنار آثاری از آهنگسازان بزرگ جهان توسط این گروه ایرانی اجرا خواهند شد.

همه کنسرت‌ها با تکنوازی سنتور کورش متین آغاز خواهند شد و با یک اثر دستگاهی ایرانی به پایان خواهند رسید. در این اجرا همچنین؛ دوئت برای دو گیتار اثر احسان صبوحی توسط محسن قلی پور و فرزین طهرانیان همچنین سونات برای گیتار و فلوت اثر مهران روحانی توسط فرزین طهرانیان و ناهید موفقی اجرا خواهند شد.

قطعه پرواز ساخته کورش متین که براساس اثری با همین نام از استاد هرمزی، که برای گیتار و سنتور نوشته شده است، نیز برای اولین بار در این کنسرت‌ها شنیده خواهند شد.

چند قطعه از ساخته‌های امیرف توسط فرزانه یغمایی و ناهید موفقی و چند اثر هم برای پیانو سولو از آهنگسازان ایرانی و ارمنی توسط میلاد محسنیان از دیگر اجراهای این کنسرت‌هاست.

دوئت‌های گیتار کلاسیک از چند آهنگساز فرانسوی معاصر و برخی آثار کلاسیک نیز در کنار آثار آهنگسازان ایرانی به صدا درخواهند آمد.

در این گروه فرزین طهرانیان (نوازنده گیتار و استاد دانشگاه)، کورش متین (نوازنده سنتور آهنگساز و استاد دانشگاه)، محسن قلی‌پور (نوازنده گیتار کلاسیک)، فرزانه یغمایی (نوازنده پیانو)، ناهید موفقی (نوازنده فلوت)، میلاد محسنیان (نوازنده پیانو) از گروه موسیقی دانشکده هنر و سیاوش اسماعیلی (نوازنده تار و مدرس دانشگاه) و مهرگان زالی (آواز ایرانی) حضور خواهند داشت.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۳۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی

به گزارش قدس آنلاین، پیام باقری افزود: در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده و نیز دیداری که فعالان اقتصادی با مقام معظم رهبری داشتند و با توجه به توصیه ایشان که برای تحقق رشد اقتصادی از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود، طبیعتا برای رسیدن به رشد ۸درصدی اقتصادی باید از همه ظرفیت‌هایی که در کشور و در همه بخش‌ها وجود دارد، چه داخلی و چه خارجی، استفاده کرد.

وی ادامه داد: یکی از این حوزه‌هایی که می‌تواند این هدف را محقق کند و باید مورد توجه قرار بگیرد، صادرات خدمات فنی و مهندسی است.

این فعال صنعت برق ایران خاطرنشان کرد: موضوع صادرات غیرنفتی که صدور خدمات فنی و مهندسی بخشی از آن است و ظرفیت‌های خوبی در این زمینه در کشور وجود دارد.

باقری گفت: توانمندی زیادی در صدور خدمات فنی و مهندسی هم در بخش شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و هم مهندسان و متخصصان و مشاوران بسیار قوی وجود دارد که سال‌ها است این موضوع توسط این‌ها در حال انجام است.

وی ادامه داد: این موضوع در صنعت برق که از پیشگامان و پرچم داران صدور خدمات فنی و مهندسی است، خیلی بیشتر است.

عضو اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: صدور خدمات فنی و مهندسی می‌تواند ارزآوری و ثروت آفرینی خوبی برای کشور داشته باشد، ضمن آنکه یک صادرات پایدار به جهت ارتباطی که با کشور مقصد دارد، است.

باقری خاطرنشان کرد: پروژه و طرحی که صادر می‌شود، سال‌های برای خدمات پس از فروش و پشتیبانی‌های لازم و تامین نیازها، نیازمند ارتباط است.

وی گفت: علاوه بر آن صدور خدمات فنی و مهندسی فرصت بسیار مناسبی ایجاد می‌کند که کالاهای ساخت داخل بتواند در بازار کشورهای مقصد به فروش برسد.

رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران ادامه داد: اکنون نیازهای زیادی در کشورهای منطقه برای خدمات فنی و مهندسی کشورمان وجود دارد.

باقری به طرحی که اخیرا در کشور سریلانکا با حضور رئیس جمهور کشورمان به بهره برداری رسید، اشاره و بیان کرد: طرح اومااویا که به دست متخصصان ایرانی در سریلانکا به بهره‌برداری رسید را می توان نمونه‌ای از توان داخلی برای صدور خدمات فنی و مهندسی برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: این طرح از افتخارات مهندسان ایرانی است که خیلی هم تاثیر گذار در روند اقتصاد سریلانکا و زندگی و معیشت مردم به خصوص بخش کشاورزی و تامین برق است که به دست مهندسان ایرانی انجام شد.

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: بنابراین صدور خدمات فنی و مهندسی در سالی که به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری شده یک الزام است که باید به آن پرداخته شود.

باقری ادامه داد: باید مسیرها برای فعالان این بخش هموار شود و دولت باید مسیر را هموار و موانع را بردارد.

وی تاکید کرد: باید حمایت‌ها در این زمینه شکل گیرد و منابع به سمت بخش‌های مولد هدایت شود؛ زیرا صدور خدمات فنی و مهندسی هم اشتغال زایی بالایی دارد و هم کمک به خلق ثروت می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • مارچینیاک بازی برگشت رئال - بایرن را سوت می‌زند
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • سایه مستدام جنگ بر اروپای مدعی دیپلماسی
  • ببینید | حرکت هماهنگ دختران شیرازی در کنسرت آقای خواننده
  • کشف بقایای اجساد انسان‌ها در مقر هیتلر در لهستان
  • (ویدئو) جلوگیری از دف‌نوازی نوازنده زن در مراسم یادبود شهید مطهری