Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیشموک- رئیس اداره آموزش و پرورش دیشموک با بیان اینکه هر دانش آموز در طول سال ۱۲ ماه یارانه دارد؛ گفت: هر خانواده یک ماه از یارانه طول ۱۲ ماه سال فرزند دانش اموز خود را به مدرسه اختصاص دهند.

منصور صالح زاده رئیس اداره اموزش و پرورش دیشموک در گفتگو با خبرنگارقدس آنلاین،با اشاره به مشکلات موجود در حوزه آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش بزرگترین نهاد دولتی در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با مشکلات زیادی روبرو هستیم و قطعا بدون همکاری اولیای دانش آموزان، این مشکلات برای ما سخت تر است.

صالح زاده با اشاره به بحث های منابع مالی، سرانه دانش اموزی، تجهیزات، پرداختی حق الزحمه امتحانات، حق الزحمه حق تدریس همکاران؛ الان عقب ماندگی های زیادی داریم.

رئیس اداره اموزش و پررش دیشموک با ابراز امیدواری به رفع این مشکلات، بیان کرد: طبق جلساتی که با مسئولان استانی داشتیم؛ به ما گفتند امسال و تاکنون هیچ امیدی به پرداخت حتی یک ریال به عنوان سرانه مدارس به هیچ مدرسه ای؛ وجود ندارد.

صالح زاده با اشاره به اینکه؛ هزینه سوخت مدارس در شهر دیشموک، هر ساله بیش از دو میلیون تومان است، گفت: از والدین دانش اموزان انتظار می رود در استانه اغاز سال تحصیلی، مدارس را مساعدت مالی کنند.

صالح زاده گفت: هزینه والدین یک سرمایه برای فرزندان خواهد بود.

وی با بیان اینکه، هر دانش اموز در سال تحصیلی ۱۲ ماه یارانه دارد، گفت: هر خانواده یک ماه از یارانه طول سال فرزند دانش اموز خود را به مدرسه اختصاص دهند.

رئیس اداره آموزش و پرورش دیشموک از خانواده ها خواست از هم اکنون برای کمک به مدارس اقدام کنند تا برای اغاز سال تحصیلی جدید؛ مشکلی نداشته باشیم.

صالح زاده خطاب به همکاران خود در اموزش و پرورش گفت: ما جهت اموزش به خدمت گرفته شدیم و همه ما سی سال تعهد خدمت داریم.

وی با اشاره به اینکه؛ در برخی مدارس نیروهای عوامل اجرایی نیاز است، گفت: همه همکاران را نمی توانیم به سمت اجرایی به کار بگیریم.

صالح زاده بیان کرد: انتظار می رود همکاران ابتدا حداقل بیست سال از مدت سال تعهد اموزشی خود را سپری کرده و بعد سراغ سمت های عوامل اجرایی و پست های کلیدی را بگیرند.

رئیس اداره اموزش و پرورش با انتقاد از برخی نیروهای فرهنگی اموزش و پرورش، متذکر شد: برخی فرهنگیان دوسال خدمت نکرده؛ دنبال عوامل اجرایی مراکز اموزشی هستند و این جای تعجب دارد.

صالح زاده گفت: همکاران ما در اداره اموزش و پرورش دیشموک با خودروهای شخصی به ماموریت می روند و یک ریال از بابت ماموریت دریافت نمی کنند.

وی با بیان اینکه، بیش از ۴۰۰ نیروی اموزش و پرورش در دیشموک دوجود دارد؛ متذکر شد: انتظار می رود همه راضی باشند ولی امکان پذیر نیست.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۴۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند

محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تهیه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت : الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده و قرار شده این الگو در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود.

وی افزود: از مهرماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی اضافه کرد: قرار شده مهر ماه امسال ۵۰ درصد مدارس غیردولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

محمدی اشاره‌ای به آثار مثبت اعمال معدل امتحانات نهایی در نتیجه آزمون سراسری داشت و گفت: نتیجه اجرای این طرح در مناطق محروم به خوبی خود را نشان داد. به عنوان مثال در استانی مثل کرمانشاه در حالی که در گذشته هیچ رتبه برتری در کنکور نداشتیم، سال گذشته دو رتبه برتر کنکور و ۲۷ رتبه زیر ۱۰۰ و بیش از۲۷۰ رتبه زیر هزار داشتیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه بنا داریم امسال روی دو موضوع کیفیت بخشی به نظام آموزشی و تقویت مدارس دولتی به عنوان دو مطالبه اصلی مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و ترتیب تمرکز کنیم، گفت: در جهت کیفیت بخشی به نظام آموزشی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 

وی اشاره‌ای هم به اجرای طرح شهید سید محمدسعید جعفری در استان داشت و گفت: در این طرح اردو‌های دانش‌آموزی به عنوان بستری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفته و این طرح در نهایت شناسایی استعداد‌های دانش آموزان را دنبال می‌کند.

محمدی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در راستای تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، گفت: در ۱.۵ سال گذشته قریب ۶۰ مکان ورزشی با هدف نهادینه کردن ساحت زیستی بدنی در مدارس استان کرمانشاه ایجاد شده است.

وی با اشاره به افزایش سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها گفت: سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها از ۳۰ میلیارد تومان در سنوات قبل به ۱۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته رسید و امیدواریم در بودجه امسال شاهد توجه بیشتر به آموزش و پرورش در اختصاص بودجه باشیم.

کسب رتبه برتر شورای آموزش و پرورش استان در سطح کشوری، کسب رتبه برتر شورای تحقیقات آموزش و پرورش و نیز رتبه برتر در اجرای پروژه مهر از مهمترین افتخارآفرینی‌های دستگاه تعلیم و تربیت استان کرمانشاه در سال گذشته بود که محمدی از آنها یاد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • کتابداران دیلم برای جذب دانش آموزان در مدارس حضور یابند
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود