Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛«پیروز حناچی» امروز شنبه در مراسم تودیع و معارفه معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی – که در سالن الغدیر ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد – افزود: شورای عالی شهرسازی و معماری ایران را در نیمه دوم سال 1392 در شرایطی تحویل گرفتیم که شاید در یک کلام بتوان گفت که این شورا در تصمیم سازی و تصمیم گیری در سطح کشور جایگاهی نازل داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مشاور وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: در هفته نخست مسئولیت خود در سال 1392 به شهردار وقت تهران اعلام کردیم که ما نیازمند تغییر رویکرد در شهر تهران هستیم و ناچاریم تغییرات عمده ای در تهران ایجاد کنیم؛ چرا که نه اعضای شورای عالی و نه اعضای کمیسیون ماده پنج مثل قبل نخواهند بود و مثل قبل نیز تصمیم نخواهند گرفت و شما نیز ناچار هستید تغییر رویکرد دهید.

حناچی گفت: دبیرخانه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران با دو نگاه مواجه بود؛ نخست حفاظت از شهرها و دیگری ادامه توسعه با رویکردهای جدید و تغییر رویکردی که به کیفیت می‌اندیشید.

مشاور وزیر راه و شهرسازی در حوزه معماری و شهرسازی تصریح کرد: ما در عین اینکه باید جلوی بسیاری از زیاده خواهی ها را می گرفتیم، باید کاری می کردیم تا روند و امور جاری شهرها نیز متوقف نشود.

وی یکی از مهمترین اقداماتی که در دولت یازدهم انجام شد را مرتبط با موضوع تقسیمات کشوری ذکر کرد و گفت: در دوره قبلی که در وزارتخانه بودیم حدود 800 شهر در کشور وجود داشت و هم اکنون تعداد این شهرها به بیشتر از یک هزار و 300 شهر مصوب در کشور رسیده است.

حناچی ادامه داد: هم اکنون شهرهایی در کشور داریم که شاید جمعیتی کمتر از یک هزار نفر داشته باشند که در این صورت، واقعا شهر نیستند. در دولت یازدهم، دولت اهتمام جدی برای تغییر رویکرد در مورد تقسیمات کشوری از خود نشان داد و در عمل شهر جدیدی در 4 سال اخیر تصویب نشد.

مشاور وزیر راه و شهرسازی در پایان سخنان خود گفت: از اقداماتی که در این مدت بسیار حساسیت برانگیز بود و می توان از آن به عنوان یکی از مهمترین اقدامات شورای‌عالی معماری یاد کرد، رسیدگی به موضوعاتی شبیه پدیده شاندیز، پردیسبان و پروژه‌هایی از این جنس بود.

وی گفت: ماهیت این طرح ها از جنس بخش خصوصی و سهامی خاص بود ولی به شکل سهامی عام عمل می کردند؛ اگر روند گذشته برای این پروژه ها ادامه پیدا می کرد، مشکلات جدی برای کشور به وجود می آمد.

** بازگشت از کمیت صِرف به مفهوم کیفیت
«محمدسعید ایزدی» معاون جدید معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی نیز در این مراسم اولویت های خود را تشریح کرد و گفت: یکی از چالش های پیش رو برای ما این است که در معماری و شهرسازی از کمیت صِرف، به مفهوم کیفیت بازگردیم.

وی ارتقای جایگاه شورای عالی معماری و شهرسازی، راه اندازی اتاق فکر در این زمینه ، توجه به نقش شهرداری ها و شوراهای شهرها را از دیگر اولویت های خود در مسئولیت جدید ذکر کرد.

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر دنبال کردن سیاست بازآفرینی شهری، گفت: در شرایط کنونی نیازمند توسعه های کمی و بزرگ مقیاس نیستیم، بلکه در شرایط کنونی کارآمدترین سیاست، سیاست بازآفرینی شهری است.

به گزارش ایرنا، وزیر راه و شهرسازی در حکمی محمدسعید ایزدی را به عنوان معاون معماری و شهرسازی خود منصوب کرد؛ پیش از این، پیروز حناچی این مسوولیت را به عهده داشت که آخوندی در حکمی وی را به عنوان مشاور وزیر راه و شهرسازی در حوزه معماری و شهرسازی منصوب کرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۴۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/ وزیر کشور: «زمان می برد اما می رسند»

وزیر کشور آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور و پیگیری‌های وزارت کشور جهت تأمین واگن‌های مترو برای تهران را تشریح کرد.   احمد وحیدی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح روند ورود واگن‌های جدید به کشور و تأیید کارشناسی واگن های جدید، گفت: یکی از موضوعات جدی در دستور کار وزارت کشور بحث تأمین واگن‌ها و احداث خطوط ریلی است که دولت در مجموع اهتمام جدی در این زمینه دارد.   وی افزود: دولت طی ۳ سال اخیر منابع خوبی در رابطه با ایجاد مترو و خطوط اصلی اختصاص داده که با کمک شهرداری تهران در این رابطه اقدامات خوبی انجام شده است.   برای ورود واگن‌های مترو از نظر زمانی عقب ماندگی نداریم وزیر کشور ادامه داد: بی تردید تأمین واگن مترو در دستور کار است و کارها روی روال است؛ اما زمان می برد؛ قطعا زمان طبیعی خود را دارد و از نظر زمانی عقب ماندگی نداریم.   قرارداد واگن‌های جدید مترو مدتها قبل رها شده بود وی تأکید کرد: ورود واگن‌های جدید مترو در چارچوب قراردادی بوده که قبلاً مدتها رها شده بوده؛ اما در دولت جدید فعال شده و در دستور کار و پیگیری قرار گرفته است و طبق روال خودش هم کار دنبال خواهد شد.   به گزارش ایسنا، مهدی چمران ریاست شورای اسلامی شهر تهران اخیراً در حاشیه جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره ورود واگن های جدید به تهران گفته بود: مایه تأسف است که ماه‌ها از انعقاد قراردادها گذشته؛ اما در داخل کشور موانع زیادی وجود دارد و موضوع هنوز به نتیجه نرسیده است؛ لذا امیدواریم وزیر کشور قاطعانه تصمیم بگیرد و جلوی این توقف گرفته شود.   وی تأکید کرده بود: تا امروز تأیید فنی برعهده مترو بوده؛ لذا امیدواریم وزیر کشور قاطعانه تصمیم بگیرد و جلوی این توقف گرفته شود. اینکه از این موضوع چه کسی نفع می‌برد نمی‌دانم اما اینکه چه کسی ضرر می‌کند باید بگویم همه ضرر خواهند کرد. به جای اینکه قدر بدانند و کمک کنند اینگونه کار را متوقف می‌کنند، لذا باید پاسخگو باشند. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ابهامات قرارداد دو میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین از سرگیری اعزام قطار‌های تندرو در خط ۵ مترو تهران شهردار تهران: ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است

دیگر خبرها

  • وزیر راه و شهرسازی با نایب‌رئیس دولت امارات دیدار کرد
  • استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است
  • وزیر کشور: تقسیم استان تهران در دست بررسی است
  • آخرین وضعیت ورود واگن های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/ وزیر کشور: «زمان می برد اما می رسند»
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/برای ورود واگن‌ها عقب ماندگی نداریم
  • عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت موقتاً متوقف شد
  • درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار روی گسل
  • پانوپتیکون و کاربرد آن در شهرسازی مدرن چیست؟