Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-04@21:33:38 GMT

محیط زیست سالم حق مسلم مردم است

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۶۷۵۰۴

محیط زیست سالم حق مسلم مردم است


مسعود تجریشی در مراسمی با حضور عیسی کلانتری معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاطت محیط زیست، به عنوان معاون محیط زیست انسانی این سازمان معرفی شد.

به گزارش بی‌باک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست (پام)، عیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست دراینمراسم گفت: با توجه به بررسی های بودجه ای که داشتم، تنها انگیزه برای خدمت و کار در حوزه محیط زیست، عشق و علاقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: تمام کسانی که در حوزه محیط زیست کار می کنند با توجه به عشق و علاقه خود در این حوزه کار می کنند. به همین دلیل تعداد نهادهای مدنی و سمن های حوزه محیط زیست که در سراسر کشور فعال هستند از سمن های دیگر حوزه ها حتی سیاسی بیشتر است.

وی با اشاره به جلسات خود و مدیران ستادی و استانی، اظهار کرد: غیر از استضعاف سازمان محیط زیست، ۲۸ نفر از ۳۱ مدیر استانی در پاسخ به این پرسش که مهم ترین مشکل آن ها چیست، گفتند سازمان حفاظت محیط زیست و عدم تفویض اختیار به استان ها نخستین مشکل آنهاست.

کلانتری ادامه داد: به همین دلیل گفتم مدیران استانی از این پس با اختیار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در استان ها مدیریت و فعالیت کنند. زیرا اگر مدیرکل استانی ما نتواند با اختیارات خود یک مکاتبه ساده هم انجام دهد باید استعفا دهد.

معاون رئیس جمهور اشاره ای هم به عدم تناسب پرداخت در ستاد و استان های سازمان حفاظت محیط زیست داشت و گفت: سازمان به عمد یا سهو، عقب نگه داشته شده است و قاعدتا باید از این حالت بیرون بیاید و به همین منظور صحبت هایی با رئیس جمهوری، سازمان برنامه و بودجه و خزانه داشتم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: با توجه به اینکه مبنای بودجه سال آینده کاهش پنج درصدی بودجه جاری است، می توان امیدوار بود که مشکلات سازمان تا حدودی مرتفع می شود.

کلانتری درباره مسعود تجریشی معاون محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست، گفت: تجریشی از جمله نیروهایی است که در جمهوری اسلامی کم داریم. کسی که به خاطر تعهد به پروژه احیای دریاچه ارومیه از ریاست دانشگاه صنعتی شریف صرفنظر کرد.

معاون رئیس جمهور ضمن یادآوری تعهد رئیس دولت یازدهم برای احیای دریاچه ارومیه و اتمام بررسی ها برای این اقدام ظرف شش ماه، خاطرنشان کرد: وقتی به عنوان رئیس ستاد ملی احیای دریاچه ارومیه انتخاب شدم، بررسی های بسیاری انجام دادم که کار را به چه کسی بدهم چون من متخصص امر نبودم و به همین دلیل کار را با محوریت دانشگاه شریف و تجریشی و همکاری دانشگاه های تهران، تربیت مدرس، ارومیه و امیرکبیرجلو بردیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: نهایتا در شش ماه با بیش از ۶۵۰ کارشناس و متخصص که ۷۰ نفر آن ها از کشورهای خارجی به اجماع رسیدیم و برنامه احیای دریاچه تدوین شد.

وی افزود: در حال حاضر برای احیای دریاچه مشکلی نیست و فقط باید بودجه ۲۰ هزار میلیارد تومانی آن که ۴۰ برابر بودجه سازمان حفاظت محیط زیست است و تا الان حدود دو هزار میلیارد آن پرداخت شده، به طور کامل تامین و تخصیص شود.

این مقام مسئول تاکید کرد: محیط زیست نباید به گونه ای رفتار کند که در نگاه دولت، مجلس و مردم به عنوان مانعی برای توسعه و اشتغال باشد بلکه باید با نگاه توسعه متوازن هم توسعه و اشتغال و هم حفظ محیط زیست را تامین کرد.

کلانتری مروری هم بر سوابق فعالیت های اجرایی و مدیریتی خود در سایر حوزه ها داشت و افزود: در زمان وزارت جهاد کشاورزی در ۸۰ کارگاه فرمولاسیون سم، ۸۰ ناظر دائمی داشتیم و اگر ناظر دائم سازمان حفظ نباتات نبود، کارخانه باید تعطیل می شد. البته تمام مسئولیت سم تولیدی هم بر عهده ناظر تولید بود.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: در سازمان حفاظت محیط زیست هم می توان از همین شیوه نظارتی برای پالایشگاه ها، پتروشیمی ها و کارخانه های خودروسازی استفاده کرد و البته این کار به دلیل ضعف کارشناسی و بودجه ای سازمان باید با بهره گیری از توان دانشگاه ها صورت پذیرد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خاطرنشان کرد: محیط زیست سالم حق مسلم مردم است و برای تامین این حق مسلم باید توان نظارتی سازمان را تقویت کنیم.

وی با اشاره به انتصاب سعید متصدی به سمت مشاور فنی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: همه باید کمک کنید تا به حفظ محیط زیست در کنار توسعه اشتغال و اقتصاد دست پیدا کنیم.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۷۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت :همزمان با گرامیداشت هفته مقام والای معلم ، نخستین بازرسی و پایش خانه‌های محیط زیست کشور با حضور رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور از استان گیلان آغاز شد.


حمزه عشوری گفت : خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه و فضایی برای گفتگو ، بحث و مطالبه گری است که منجر به افزایش دانش محیط زیستی مردم می شود و موجب حفاظت از محیط زیست می گردد.

وی افزود: در پایش‌های صورت گرفته که با حضور رعنا محمدی رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان و رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان از خانه‌های محیط زیست شرق گیلان در شهرستان‌های لاهیجان، لنگرود ، رودسر و املش انجام گرفت،فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرایی مدیران خانه‌های محیط زیست از ابتدای افتتاح تاکنون مورد بررسی و‌پایش قرار گرفت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود : در این نظارت میدانی همچنین از امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و زیرساخت‌های ۵ خانه محیط زیست در استان گیلان بازدید گردید و با گروه‌های مخاطب برنامه‌ها ،گفتگو‌ و تبادل نظر صورت گرفت.

عشوری اظهار داشت : مهمترین مساله برای ایجاد خانه های محیط زیست، آموزش همگانی و شناخت حفاظت محیط زیست است تا برای انجام هر اقدامی، مردم به شناخت و آگاهی در این زمینه برسند.

وی افزود : خانه های محیط زیست کمک می کنند تا آحاد مختلف مردم در این خانه ها حضور یابند و برنامه های آموزشی را بصورت عمومی و تخصصی فرا بگیرند و  با فعالیت های زیست محیطی انجام گرفته بوسیله خادمین مردم در دولت  مطلع شوند.

لازم به ذکر است که در کشور حدود ۲۵۰۰ و در  استان گیلان ۲۲ خانه محیط زیست افتتاح و به بهره برداری رسیده است .

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • انحراف آب هیرمند به شوره زارهای افغانستان حقیقت دارد | سلاجقه: برای مسدود کردن انحراف آب با طالبان گفت‌وگو می‌ کنیم | طالبان آب شیرین را تلخاب می کند!
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • دستور رئیسی برای برخورد قاطع با متخلفین در محیط زیست
  • بهره‌برداری از معدن آلبلاغ برکات زیادی برای مردم دارد
  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: 50 درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان