Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی، میترا روحی اظهار کرد: رشته طناب زنی با توجه به سهل الوصول بودن و نبود نیاز به امکانات خاص از رشته های پر طرفدار در کشور است و در حال حاضر در دروس همگانی تمام دانشگاه های کشور گنجانده شده است.
رئیس انجمن طناب زنی کشور با اشاره به پیشرفت مناسب ورزشکاران ایران در رشته طناب زنی از آمادگی فدراسیون برای برگزار مسابقات بین المللی در ایران خبرداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با استقبال از میزبانی بجنورد برای برگزاری هفتمین دوره رقابت های کشوری گفت: جمعیت بالقوه، بودجه و امکانات از عوامل مهم در پیشرفت و توسعه ورزشی هر استان است که با توجه به شور و نشاط مردم خراسان شمالی امیدواریم مسائل بودجه و امکانات نیز برطرف شود.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای توسعه رشته ورزشی طناب زنی در سطح کشور افزود: با امضای تفاهم‌نامه‌ای از سوی فدراسیون ورزش‌های همگانی و دانشگاه فرهنگیان٬ مصوب شد رشته طنابزنی در خوابگاه‌های دانشجویان معرفی شده و از ظرفیت دانشجویان حداکثر استفاده انجام شود.
روحی خاطرنشان کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه همه دانشجویان فارغ التحصیل از دانشگاه فرهنگیان می‌توانند معرف و مربی رشته طناب‌زنی در مدارس برای دانش‌آموزان باشند و این مهم جهش بسیار خوبی را در این زمینه ایجاد می‌کند.
نایب رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی تصریح کرد: با توجه به تفاهمنامه‌ای که با وزارت علوم منعقد شد٬ رشته طناب‌زنی در مسابقات المپیاد ملی ورزش‌های همگانی از جایگاه خوبی برخوردار شده و دانشگاه بیرجند در بخش پسران حائز رتبه برتر شد و این حاکی از آن است که تمام افراد با وجود کمبود امکانات و بودجه می‌توانند در این گونه ورزش‌ها جهش بسیار خوبی را داشته باشند.
روحی با اشاره به توانمندی‌های ورزشی خراسان شمالی تاکید کرد:این استان با مدیریت مناسب هیات ورزش‌های همگانی توانسته یکی از استان‌های برتر در این زمینه باشد که این مهم تنها با تعامل با دستگاه‌های اجرایی و همچنین ارتباط خوب با عموم شهروندان حاصل می شود.
وی گفت: رئیس هیئت ورزش‌های همگانی خراسان شمالی به زودی به عضویت هیئت رئیسه طنابزنی کشور درآمده و با نگاه توسعه‌ای به مسائل ورزشی و به ویژه ورزش همگانی این استان نگریسته می‌شود.
سالانه 570 هزار نفر از جمعیت 863 هزار نفری خراسان شمالی تحت پوشش برنامه های هیات ورزشهای همگانی استان قرار می گیرند.
7185/ 6042 خبرنگار: کبری علی آبادی** انتشاردهنده: سیدحسین قدسی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۸۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان شمالی از اهلی سازی دو گیاه دارویی در این استان خبر داد.

دکتر مهدی باور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر گیاه آویشن خراسان شمالی اهلی سازی شده است و اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دستور کار قرار دارد و هنوز به مرحله کامل اهلی سازی نرسیده است.

وی افزود: اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دست اقدام است و البته این گیاه در برخی از عرصه‌های منابع طبیعی در حال کشت است.

باور ادامه داد: اهلی سازی کاپاریس از دیگر گیاهان دارویی است که در دست اقدام است و در حال حاضر تلاش برای شکستن خواب بذر این گیاه دارویی در حال انجام است.

وی بیان کرد: خراسان شمالی با توجه به شرایط آب و هوایی‌اش، یکی از رویشگاه‌های خوب گیاهان دارویی است و ظرفیت خوبی برای تولید این گیاهان در استان وجود دارد. ۴۳۰ گونه گیاهی در این استان شناسایی شده‌اند، البته بسیاری از این گیاهان در رویشگاه‌های خود به‌صورت خودرو رشد می‌کنند و در مساحت کمی از کشتزارهای استان، گیاهان دارویی به مرحله کشت درآمده است.

این عضو هیات علمی تصریح کرد: خراسان شمالی رتبه سوم کشوری را در تولید زعفران، رتبه چهارم را در تولید زیره سبز دارد و جزو یکی دو استان‌ اول در تولید گیاه دارویی با ارزش باریجه است. از سوی دیگر، این استان ظرفیت بسیار خوبی در تولید گیاهان دارویی دیگر مانند گون، کتیرا، زرشک وحشی، کاکوتی کوهی و آویشن دارد. این گیاهان به‌صورت خودرو در رویشگاه‌ها می‌رویند.

وی گفت: با این میزان پتانسیل در این استان برای تولید گیاهان دارویی، اکنون فقط در ۸۰۰۰ هکتار گیاه دارویی کشت می‌شود که از این مساحت ۴۸۰۰ هکتار مربوط به زعفران، ۲۰۰۰ هکتار زیره سبز و ۲۰۰ هکتار گل محمدی است.

باور تاکید کرد: باید مراقب گیاهان دارویی در معرض خطر به علت بروز خشکسالی‌های پی در پی و برداشت‌های غیراصولی در طبیعت باشیم، اکنون گیاهانی مانند کاکوتی کوهی، آویشن خراسانی، گون و کتیرا و زرشک کوهی در خطرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل‌ونقل در خراسان شمالی
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • راز صاحب سینما می‌شود
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • شهرداری همدان در جذب شهروندان به ورزش خلاقانه عمل کند
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • معرفی شهید سرسنگی به عنوان شهید شاخص استان یزد
  • افزایش ظرفیت صادراتی خراسان شمالی دستاورد نمایشگاه اکسپو است