Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-06@13:20:48 GMT

فرصت جدید برای تسخیر بازار گردشگری شرق آسیا

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۷۲۲۴۷

فرصت جدید برای تسخیر بازار گردشگری شرق آسیا

اجتماع>سفر - محمد باریکانی:
توسعه روابط گردشگری ایران و چین از سال‌ها پیش در دستور کار فعالان صنعت گردشگری ایران بود اما سطح تعاملات گردشگری ایران و چین آنطور که علی اصغر مونسان رئیس سازمان میراث فرهنگی در سفر به چین و در دیدار با وزیر گردشگری چین اعلام کرده بسیار اندک است.

چين در سال‌هاي اخير از توسعه اقتصادي شتابان برخوردار بوده و اتباع آن كشور نيز با بهره مندي از توسعه اقتصادي توان سفر يافتند و آنطور كه اكنون علي‌اشرف واقفي‌پور از فعالان صنعت گردشگري ايران به همشهري اعلام كرده در فرودگاه‌هاي جهان از هر سه مسافر يك نفر چيني است و اكنون سفرهاي خارجي چيني‌ها چنان افزايش يافته كه به هر فروشگاه بزرگ خريد در خارج از كشور كه برويد نخستين خريداران، چيني‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علي اشرف واقفي‌پور از سال‌ها پيش در نشست‌هاي تخصصي گردشگري درصدد آن بود كه اهميت توسعه روابط گردشگري با چين را به متوليان صنعت گردشگري ايران يادآوري كند واز آنها بخواهد چين را به‌عنوان اولويت اصلي تعيين بازار هدف گردشگري ايران در نظر بگيرند. حالا مشخص شده كه با افزايش سطح درآمد در چين و توسعه اقتصادي شتابان در آن كشور، چيني‌ها حجم وسيع بازار گردشگري جهان را تشكيل مي‌دهند و هر چيني سالانه 2 يا 3 سفر خارجي را تجربه مي‌كند و البته ارزآوري خوبي براي بازارهاي گردشگري جهان دارند.

شايد اكنون با گذشت سال‌ها از به صدا درآمدن زنگ تسخير بازار چين از سوي ايران سفر رئيس سازمان ميراث فرهنگي به چين براي حضور در مجمع عمومي سازمان جهاني جهانگردي و رايزني‌هاي اوليه او با وزير گردشگري چين، اين فرصت را در اختيار ايران قرار بدهد كه در آينده ارزآوري چيني‌ها به بازار گردشگري ايران هدفگذاري شود و آنها حجم زيادي از گردشگران ورودي ايران را تشكيل دهند.

علي اشرف واقفي پور فعال صنعت گردشگري ايران كه سال‌ها در بازار چين فعاليت كرده است مي‌گويد كه شرايط حضور ايران در بازار گردشگري چين بيش از گذشته فراهم است و درصورت برنامه‌ريزي مناسب و كارشناسي اين بازار ايران مي‌تواند گردشگران بيشتري از چين داشته باشد.

اولويت چيني‌ها در سفرهاي خارجي

واقفي‌پور درخصوص افزايش سفر چيني‌ها در جهان به همشهري گفت: چيني‌ها اهل سفر هستند و وضعيت اقتصادي‌شان بهبود يافته و هر سال آمار افرادي كه از چين به جهان سفر مي‌كنند رو به افزايش است. او با اعلام اينكه مقصد سفرهاي خارجي چيني‌ها در وهله نخست كشورهاي همسايه آنهاست و سفر به كشورهاي دورتر در اولويت بعدي آنها قرار دارد، افزود: در شرايط كنوني با توجه به آزمايش‌هاي موشكي كره‌شمالي در شرق آسيا سفر چيني‌ها به كشورهاي همسايه‌شان با مشكل روبه‌رو شده و اين شرايط زمان مناسبي است كه ايران بتواند بخشي از گردشگران چيني را كه كشورهاي همسايه‌شان براي سفر ناامن شده‌اند جذب كند.

واقفي‌پور درخصوص اتباع كشور چين كه به ايران سفر مي‌كنند، گفت: چيني‌هايي كه به ايران سفر مي‌كنند به 2دسته تقسيم مي‌شوند؛ نخست افرادي كه براي تجارت يا حضور در كنفرانس‌ها به ايران سفر مي‌كنند و دسته ديگر را گردشگران فرهنگي تشكيل مي‌دهند كه البته جذب هر دو دسته اين گردشگران براي كشور اهميت زيادي دارد.

او با اعلام اينكه در سال‌هاي اخير گردشگران ماجراجو نيز به 2دسته قبلي در چين افزوده شده‌اند، گفت: درست است كه بخشي از چيني‌ها افرادي هستند كه با دفاتر مسافرتي به ايران سفر نمي‌كنند و براساس خلقيات خود كه به هر كشوري وارد مي‌شوند محله‌اي براي خودشان درست مي‌كنند و در آپارتمان‌ها اقامت مي‌كنند ولي اگر برنامه‌ريزي درست در بازار چين از سوي متوليان وجود داشته باشد گردشگران چيني بازار بسيار خوبي براي ايران هستند.

او البته از كاستي‌هاي موجود در زيرساخت‌هاي گردشگري ايران براي جذب گردشگران چيني نيز سخن گفت. واقفي پور افزود: راهنماي تور چيني‌زبان در ايران وجود ندارد كه بايد به سرعت روي اين موضوع متمركز شد و اين مشكل را برطرف كرد. موضوع ديگر نبود علائم راهنمايي به زبان چيني براي آنها در فرودگاه‌ها يا مراكز بزرگ خريد در ايران است كه اگر اين موضوع نيز در دستور كار قرار بگيرد ايران مي‌تواند مقصد بسيار خوبي براي گردشگران چيني شود. از سوي ديگر موضوع غذا نيز از مشكلات موجود در صنعت گردشگري ايران است.

طعم غذاي ايراني با ذائقه مردمان آسياي شرقي به‌ويژه چيني‌ها منطبق نيست و برعكس آنها افرادي كه از اروپا و آمريكاي لاتين به ايران سفر مي‌كنند طعم غذاي ايراني را بسيار دوست دارند. اما طعم غذاي ايراني خوشايند چيني‌ها، تايلندي‌ها، بنگلادشي‌ها و حتي هندي‌ها نيست و آنها با غذاي ايراني مشكل دارند كه بايد درصورت تمايل به حضور جدي در بازار چين و آسياي شرقي فكري براي اين موضوع كرد.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۷۲۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار فرشاد مومنی به روسای قوا : تا کار به فاجعه نکشیده رویه‌ها را تغییر دهید

به گزارش خبرآنلاین، فرشاد مومنی، اقتصاددان و استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی در نشست بررسی کتاب «تسخیر دولت» بیان کرد: باید یاد بگیریم از برخوردهای صفر و یکی در مواجهه با اندیشه‌ها پرهیز کنیم.

در این باره اقتصاد 100 نوشت: چقدر قبیح و چقدر سقوط اندیشه‌ای در جمهوری اسلامی محسوب می شود که شهید مطهری در یکی از سخنرانی های خود قسم جلاله می خورد و می گوید اگر جمهوری اسلامی تاسیس بشود تلاش می کنم تا برای معرفی مارکسیست در دانشکده الهیات یک استاد بسیار باورمند و باکیفیت بیاورم.

ببینید از آنجا به کجاها سقوط کرده ایم و دامنه حذف و سانسور کردن اندیشه ها به کجا رسیده است. به جایی رسیده‌ایم که حتی اندیشه‌های شریعتی هم توسط برخی تحمل نمی‌شود و کتاب مطهری را به جای نقد کردن خمیر می‌کنند، و این کارها را به نام دین انجام می‌دهند.

او همچنین تاکید کرد: با تکیه بر کتاب تسخیر دولت سه نشانه اصلی وجود دارد که حاکی از پدیده تسخیر دولت است که این سه نشانه عبارت است از تسلط پول و سرمایه بر سیاست‌گذاری‌ها، عدم تغییر سیاست‌ها با تغییر دولت‌ها و افراد، و عدم توجه به مسائل واقعی جامعه.

در ایران سالم‌ترین و باشرافت‌ترین افراد متهم به نفوذ می‌شوند! نفوذی کسانی‌اند که فقر و فلاکت و وابستگی را افزایش می‌دهند.

این اقتصادددان معروف خطاب به روسای قوا گفت: تا کار به فاجعه نکشیده رویه‌ها را تغییر دهید. در تجربه قبلی حکومت یکدست، رییس جمهور وقت تمام منتقدان خود را به فساد متهم می‌کرد، اما بی‌سابقه‌ترین سقوط در شاخص فساد در دوره احمدی نژاد رقم خورد.

او گفت: مرکز پژوهش‌ها می‌گوید ۱۳۹۹ رتبه ایران از نظر کیفیت محیط زیست ۶۷ بوده و الان به ۱۳۳ رسیده است. این فرونشست‌ها، گسل‌ها، آلودگی‌ها و بحران آب انقدر کم اهمیت است؟

جریانی راه انداخته‌اند که درباره مسئله کمبود آب هر چه فریاد دارید بر سر کشاورزان بکشید. حواله دادن بحران آب به کشاورزانی که صدایی ندارند آدرس غلط است. امتیازهای غیرعادی به مافیای سدسازی می‌دهید، در حالی که از سال‌ها قبل ایرانی‌ها فهمیده بودند سدسازی در بخش‌های قابل توجهی از ایران حماقت است.

فرشاد مومنی در ادامه اضافه کرد: مافیاها به کلیشه‌های غلط درباره تورم ایران دامن می‌زنند.

۷۰ سال است مفهوم تورم ساختاری برای کشورهای در حال توسعه جا افتاده است؛ چرا کلیشه‌های نومحافظه‌کارانه‌ای که سال‌ها قبل نهادهای بین‌المللی ترویج می‌کردند هنوز تکرار می‌شود؟

این اقتصادادن در آخر با بیان اینکه الان وقت بریدن و کنار کشیدن نیست گفت: جامعه ما بیش از هر زمانی دیگری به ارتقای بنیه اندیشه ای نیازمند است پس تا اطلاع ثانوی افسردگی، سرخوردگی و بریدن ممنوع!

2323

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900238

دیگر خبرها

  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • رکورد قیمت خودروی چینی در ایران شکسته شد
  • هشدار فرشاد مومنی به روسای قوا : تا کار به فاجعه نکشیده رویه‌ها را تغییر دهید
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد