Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، سردار رسول سنایی‌راد، معاون سیاسی سپاه پاسداران در نشستی بصیرتی در سالن شهید مطهری یزد با بیان اینکه آمریکایی‌ها جنگ نیابتی را در سوریه به راه انداختند تا ناآرامی‌ها را به ایران برسانند و به جبهه مقاومت و حامیان آن ضربه بزنند، اظهار داشت: راهبرد دشمنان در سوریه و عراق با شکست مواجه شده و امروز شاهد این هستیم که هم در عراق جریان تکفیری روند نزولی را طی می‌کند و هم در سوریه دشمن توان مقاومت خود را از دست‌ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه طی ماه‌های گذشته نیروهای آمریکایی مجبور به مداخله مستقیم در جنگ شده‌اند خاطرنشان کرد: مداخله مستقیم آمریکا که خود را ابرقدرت می‌داند نشان از ضعف دشمنان است.

معاون سیاسی سپاه تصریح کرد: عملیات مشترک حزب‌الله لبنان با ارتش این کشور نیز بیانگر این مهم است که نیروهای مقاومت نه‌تنها در سوریه بلکه در لبنان هم اعتبار و جایگاه بهتری نسبت به گذشته پیدا کردند.

سنایی‌راد روحیه انقلابی و ایمان راسخ نیروهای رزمنده در سوریه و عراق و طرح‌های عملیاتی و آتش‌ریزی دقیق را از عوامل پیروزی نیروهای مقاومت در درگیری‌ها دانست و افزود: کمک‌های ایران به سوریه محدود به مستشاری نظامی نیست، بلکه همکاری در ساخت بیمارستان و ارائه خدمات آموزشی به مردم سوریه باعث شده تا تصویری خوبی از جمهوری اسلامی در اذهان مردم سوریه نقش وجود داشته باشد.

وی در ادامه با تأکید مجدد بر اینکه نقشه دشمن در مورد سوریه و عراق با شکست روبرو شده تصریح کرد: بااین‌وجود دشمنان بار دیگر به دنبال بی‌ثبات کردن منطقه هستند و فتنه جدید آمریکایی‌ها در منطقه، ایجاد تنش و درگیری از طریق مطرح کردن بحث همه‌پرسی استقلال اقلیم کردستان است.

معاون سیاسی سپاه دراین‌باره اضافه کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکا تنها حامیان استقلال اقلیم کردستان هستند چراکه از این طریق بار دیگر آتش فتنه‌ای در منطقه روشن خواهد شد که چند سالی ادامه خواهد داشت.

سنایی‌راد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه موج جدید از تحریم‌ها علیه ایران در راه است افزود: مؤثر بودن تحریم‌ها به دلیل شکننده بودن اقتصاد کشور دشمنان را به وضع تحریم‌های جدید ترغیب می‌کند.

وی افزود: با وجود توصیه‌های مکرر رهبر انقلاب مبنی بر لزوم اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برخی مسئولین به این مهم بی‌توجه هستند.

معاون سیاسی سپاه با اشاره به اینکه میزان بالای واردات کالای غیرضروری به کشور در شرایط اقتصادی امروز بوی خیانت می‌دهد، افزود: عده‌ای به دنبال این هستند که با نابسامان کردن وضعیت اقتصادی و معیشتی در کشور ناآرامی به وجود بیاورند و از طرفی بحث ضرورت سازش با دشمن را مطرح کنند.

سنایی‌راد با تأکید بر اینکه سازش با دشمن نیز هزینه‌های فراوانی دارد اذعان کرد: برای مثال سازش آل سعود با دشمنان اسلام هزینه‌های گزافی نظیر هزینه خرید سلاح از آمریکا را به آنها تحمیل کرد.

وی با اشاره به اینکه تقویت اقتصاد کشور و توجه به تولید و توان داخلی تنها راه‌حل مشکلات اقتصادی کشور است، خاطرنشان کرد: همه مسئولین باید تمام توان خود را برای حل مشکلات و رضایتمندی مردم به‌کار گیرند و از ایجاد اختلاف و تنش در جامعه خودداری کنند.

تأکید بر ضرورت بهره‌گیری و استفاده صحیح جریان انقلابی کشور از فضای مجازی از دیگر موارد بود که سنایی‌راد در این نشست بصیرتی به آن اشاره کرد و در این راستا بیان داشت: انقلاب اسلامی در دهه پنجاه با استفاده از ابزارهای جدید ارتباطی نظیر ضبط‌صوت توانست پیام خود را به مردم برساند و امروز نیز باید از ابرازهای نوین ارتباطی و رسانه‌ای بهترین بهره را برد.

معاون سیاسی سپاه تصریح کرد: آینده را کسی می‌تواند مدیریت کند که بر فضای مجازی مسلط باشد و در این عرصه صاحب قدرت باشد.

انتهای پیام/چ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۷۲۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا در گفتگویی گفت: ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و اآریکا پرداخته، متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نواف ابراهیم، کارشناس مسائل بین‌الملل در مصاحبه با برنامه راهبرد شرقی با بیان این که ایران و روسیه در سوریه فعالیت و همکاری را شروع کردند، یادآوری کرد: به برکت همین همکاری گروه‌های تروریستی عقب رانده شدند و باید خاطرنشان کرد که ایران اهمیت فوق‌العاده‌ای در دستگاه سیاست خارجی روسیه دارد.

در این‌ رابطه گفتگویی درباره موضوعات مختلف میان ایران و روسیه شکل‌گرفته است و با نگاه همه‌جانبه دو کشور، در سوریه نقطه عطفی را بر جا گذاشتند.

 مدیر بخش بین‌الملل "راسیا سگودنیا" افزود: طی دو سال اخیر که در دنیا تحولات عجیب‌وغریب را می‌بینیم، همکاری دو کشور تا حدودی ادامه دارد و روابط و همکاری‌ها در سطح منطقه‌ای شدت خود را نگه داشته و سطوح مختلفی پیدا کرده است.

ابراهیم ادامه داد: در چند سال اخیر ایران از طریق تحریم ایزوله شده و لذا روابط ایران و روسیه در این فضا از اهمیت بالایی برخوردار شده است.

وی در بخشی دیگر از این مصاحبه رادیویی با بیان این که پس از دو سال، اتفاقات در سوریه متوقف شده، گفت: امروز شاهد هستیم که دو کشور هم صدا شدند و نظرات مشترکی در مورد سوریه دارند.

ابراهیم با اشاره به بخشی از سخنان پوتین گفت: پوتین طی یک سخنرانی اعلام کرده بود روسیه در مقابل سوریه نگرانی خاصی ندارد؛ بلکه بر مسائل این کشور متمرکز است. ایران به‌عنوان یک بازیگر بزرگ منطقه‌ای در داخل سوریه فعالیت خود را انجام می‌دهد؛ ما هم شانه‌به‌شانه ایران فعالیت خود را در این کشور ادامه خواهیم داد.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: در دنیا نگرانی‌هایی وجود دارد که می‌تواند همکاری ایران و روسیه را تحت‌الشعاع قرار دهد و یکسری مسائل پدیدآمده که بر روابط دو کشور در زمینه‌های ژئوپلیتیک، فرهنگی و اجتماعی تأثیر می‌گذارد؛ خاصه در موضوع برهم‌زدن نظم تک قطبی در دنیا!

ابراهیم در این باره توضیح داد: مثلاً روسیه همکاری‌هایی را با رژیم صهیونیستی دارد که ممکن است مشکلاتی را در زمینه همکاری ایران و روسیه پدید آورد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیرون‌راندن گروه‌های تروریستی از جمله جبهة النصره از منطقه گفت: نقش ایران به‌گونه‌ای است که روسیه نمی‌تواند بین منطقه و سوریه یکی را برگزیند.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: طی سال‌های اخیر اتفاقاتی در دنیا شکل‌گرفته که تعارض و همپوشانی منافع را پدید آورده و موجب شده کشورها صفر و صدی به مسئله نگاه نکنند.

در این‌ بین بسیاری معتقدند برای تسلط بر منطقه باید سوریه را در اختیار بگیرید و نگاه دیگر می‌گوید اگر روسیه را از آن خود کنید، بر کل دنیا مسلط خواهید شد و این همپوشانی منافع قدری بر پیچیدگی مسائل افزوده است.

ابراهیم در ادامه سخنان دیگر مهمان برنامه که تأکید کرد روسیه برای ماندن در منطقه باید با ایران بماند، گفت: بنده با این موضوع هم نظر هستم. در سوریه با مثلث ایران، ترکیه و روسیه روبه‌رو هستیم و دیگر کشورها کمتر نقش کلیدی را ایفا می‌کنند؛ از جمله امریکا و فرانسه. همچنین ایران و روسیه با ایفای نقش، امنیت ملی را فراهم کرده و صلح را برای مردم خود آوردند و روسیه به‌نوعی کمک‌های بشردوستانه را به سوریه آورد.

وی افزود: همه از ارتباط ایران و روسیه برای حفظ ثبات در سوریه اطلاع دارند؛ ولی پس از اتفاقاتی که برای ایران در پی تحریم افتاد، ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و آمریکا پرداخته و متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند.

امضای یادداشت تفاهم امنیتی بین ایران و روسیهایروانی: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید میدان گازی بزرگ عراق پس از حمله پهپادی متوقف شد
  • تنگسیری: آمریکایی‌ها دیگر جایی در خلیج فارس ندارند + فیلم
  • موعود شمخانی کیست؟
  • سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • قبض برق این مشترکان بالای ۲میلیون تومان می‌شود!
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • مبانی تئوری و فکری محکم اسلام علت ماندگاری انقلاب اسلامی است
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور