Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-29@13:20:08 GMT

آمار فوتیهای حجاج ایرانی به ۳۰ نفر رسید+اسامی

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۷۳۱۳۰

آمار فوتیهای حجاج ایرانی به ۳۰ نفر رسید+اسامی

معاون مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با بیان اینکه خدمات پزشکی تا آخرین روز حضور حجاج ایرانی ارائه می‌شود، گفت: حال روحانی ایرانی که در روزهای گذشته مضروب شده بود مناسب است و امروز مرخص می‌شود. به گزارش جهان نيوزبه نقل از تسنیم، پیرحسین کولیوند در آیین بازگشت سرپرست حجاج ایرانی در فرودگاه حضرت امام(ره) درباره تعداد زائران فوت شده ایرانی در فرآیند حج تمتع 96 اظهار کرد: از ابتدای فرآیند حج امسال تاکنون که این عملیات رو به اتمام است 30 حاجی ایرانی جان خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: علت فوت این 30 حاجی ایرانی به دلایلی همچون مشکلات قلبی، ریوی و کهولت سن بوده است که البته از این میان نیز یک معاون کاروان هم به علت تصادف در مشعر و منا جان خود را از دست داد.

معاون مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با بیان اینکه بحمدالله حجاج ایرانی در سلامت هستند، تصریح کرد:‌ وضعیت حجاج بیمار نیز به طور کامل مورد بررسی و کنترل قرار گرفت و تا روز گذشته 118 نفر از حاجیانی که نیاز به ادامه درمان داشته‌اند به کشور منتقل شده و خوشبختانه تحت درمان کامل قرار گرفته‌اند.

به گفته کولیوند، خدمات پزشکی و بهداشتی برای زائران ایرانی به طور کامل تا آخرین روز انجام می‌گیرد و در حال حاضر نیز در مجموع 21 حاجی ایرانی در سرزمین وحی بستری هستند که فرآیند درمان آنها ادامه دارد.وی درباره وضعیت زائران ایرانی که در عربستان بستری هستند نیز اظهار کرد: در مجموع چهار زائر ایرانی در بیمارستانهای سعودی حضور دارند که ظرف 48 ساعت آینده ترخیص خواهند شد.

معاون مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر افزود: ضمناً 17 زائر ایرانی هم در مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر بستری هستند که آنها هم در روزهای آینده مرخص شده و به کاروانهای خود می‌پیوندند.کولیوند تصریح کرد: خوشبختانه هیچ بیماری عفونی، واگیردار و سندرمی حجاج کشورمان را تهدید نمی‌کند و مردم ایران به هیچ وجه نگرانی در رابطه با بیماریهای مطرح شده نداشته باشند.

وی همچنین توضیح داد: پزشکان ایرانی به صورت آماده‌باش کامل در مرکز پزشکی حج فعالیت می‌کنند و این فعالیت آنها تا آخرین لحظه حضور حاجیان ادامه خواهد یافت.معاون مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر افزود: مرکز پزشکی حج و زیارت در سال آینده ارتقا پیدا خواهد کرد و به منطقه و وسعت بیشتر با امکانات بهتری منتقل خواهد شد.
کولیوند همچنین در رابطه با آخرین وضعیت حجت‌الاسلام حسین اسماعیلی روحانی مضروب شده اصفهانی توسط عوامل تکفیری در مکه مکرمه گفت: حال وی مناسب است و امروز تا ساعتی دیگر مرخص خواهد شد.

مشخصات زائران فوت شده ایرانی به این شرح است:
1- علی ناز سالاری پور/ فرزند نوروز / کاروان 32010 / استان هرمزگان
2- زهرا توکلی/ فرزند احمد / کاروان 32016 / استان هرمزگان
3- محمد غیاثی / فرزند عباسعلی / کاروان 19448 / استان خراسان رضوی
4- رستمعلی چراغ پور / فرزند اسماعیل / کاروان 41010 / استان البرز
5- محترمه حسن زاده / فرزند ابراهیم / کاروان 30001 / استان مازندران
6- حسن آقا طریقی عنصرودی / فرزند محمد قلی / کاروان 11237 / استان آذربایجان شرقی
7- محمد حسین پاپوش / فرزند علی اصغر / کاروان 34004 / استان یزد
8- مراد دردی / فرزند دردی / کاروان 38040 / استان گلستان
9- فاطمه دریانورد / فرزند صالح / کاروان 32015 / استان هرمزگان
10- ولی الله محسنیان آهنگر / فرزند محسن / کاروان 30007 / استان مازندران
11- گوکی سید مختوم / فرزند ایشان / کاروان 38052 / استان گلستان
12- محمد رضایت / فرزند عبدالرحیم / کاروان 13277 / استان اصفهان
13- ناصر مرتضایی / فرزند صمد / کاروان 17031 / استان تهران
14- شعبان مرادی / فرزند احمد / کاروان 33008 / استان همدان
15- فتحعلی حسنی / فرزند محبوبعلی / کاروان 33003 / استان همدان
16- سلیمان زکی / فرزند موسی / کاروان 11241 / استان آذربایجان شرقی
17- عوض محمد عوض زاده / فرزند خال لی خان / کاروان 38031 / استان گلستان
18- فتحعلی بیله / فرزند عباس / کاروان 20050 / استان خوزستان
19- سلیمان ایشانی / فرزند داوود / کاروان 38047 / استان گلستان
20- معصومه مرادی پور / فرزند عباس / کاروان 39018 / استان خراسان جنوبی
21- کامله چعباوی / فرزند صیاح / کاروان 20047 / استان خوزستان
22- غلامحسین امیرآبادی / فرزند محمد / کاروان 39507 / استان خراسان جنوبی
23- عنایت شاهرخ / فرزند عبداله / کاروان 15014 / استان کرمانشاه
24 – حسن معتمد / فرزند عبداله / کاروان 17200 / استان تهران
25 – خاتون ریسی / فرزندلال خان / کاروان 23014 / استان سیستان وبلوچستان
26 – محمد نجاحی / فرزند آق اویلی / کاروان 38325 / استان گلستان
27- رضا علی احمدی / فرزند علی بابا / کاروان 22133/ استان سمنان
28 – افسانه عوض پورده کره / فرزند کریم / کاروان 24210 / استان فارس
29- ربابه آزادگان قمی / کاروان 17016 / استان تهران (مدینه منوره)

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۷۳۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!

بارداری زنان هر قدر در سنین بالاتری اتفاق بیفتد ریسک بروز اختلالات ژنتیکی را در فرزندان بالاتر می‌برد و مادران باردار بالای ۳۵ سال نیازمند مراقبت‌های ویژه‌تری هستند.

به گزارش ایسنا؛ آرمان امروز گزارش داد، کاهش آمار ازدواج در ایران، نشان از یک آسیب چند بُعدی دارد و می توان بالا رفتن سن فرزندآوری در میان زنان و مردان را یک تهدید برای آینده ایران تلقی کرد. زمانی این موضوع تایید می شود که براساس آمارها و طبق اعلام ایرانا، میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری در سال ۱۴۰۲، برابر ۳۲.۱ سال برای پدران و ۲۷.۳ سال برای مادران بوده است. البته این نوک کوه یخ و آمار رسمی است در شرایطی که آمارهای غیر رسمی و آنچه که در جامعه شهری از جمله تهران شاهد آن هستیم و در میان اطرافیان هم دیده می شود، بسیاری از زنان در سن ۳۰ سالگی و مردان در سن به طور میانگین ۳۷ تا حدود ۴۰ سالگی هم تمایلی به فرزندآوری ندارند. همان طور که در این آمار هم آمده است در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴.۴ سال است. بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری، در بین استان‌ها مربوط به استان تهران با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷ سال است.

بارداری زنان هر قدر در سنین بالاتری اتفاق بیفتد ریسک بروز اختلالات ژنتیکی را در فرزندان بالاتر می‌برد و مادران باردار بالای ۳۵ سال نیازمند مراقبت‌های ویژه‌تری هستند. این، اما تنها یک روی سکه تأخیر در ازدواج و باروری است و از دست دادن امکان داشتن فرزندان بیشتر با افزایش سن نخستین بارداری زنان بعد از ازدواج موضوع دیگری است که در نهایت روی رشد جمعیت کشور تأثیری منفی بر جای خواهد گذاشت و موجب افزایش خانواده‌های تک فرزند می‌شود.

چندی پیش  در گزارشی آمد: «اصولا هر مرد ایرانی در زندگی دوست دارد پدری را تجربه کند. البته این برای هر فرهنگ، اقلیم و نظام سیاسی که مرد در آن رشد پیدا کرده است، صادق است. مثلا در آمریکا حدود ۸۷درصد از مردان آمریکایی علاقه‌مند هستند، پدری را تجربه کنند. در کشورهای اروپایی مثل آلمان حدود ۷۵درصد، در بلژیک حدود ۸۴درصد در سوئد حدود ۷۲درصد از مردان تمایل به فررزندآوری دارند. مردهای ایرانی بسیار فرزندخواه هستند و بسیار دوست دارند که پدر شدن را تجربه کنند. میزان فرزندخواهی مردان ایرانی از بسیاری از کشورها بیشتر است. درباره تعداد فرزندان نیز مردان ایرانی تمایل دارند که بیش از سه فرزند داشته باشند. این آمار بی‌نظیر است. یعنی از هر ۱۰مرد ایرانی شش مرد علاقه‌مند است که بیش از سه فرزند داشته باشند.»

گسست نسلی، مهمترین پیامد افزایش سن فرزندآوری

اما در ادامه به سراغ رسول قبادی؛ جمعیت‌شناس و جامعه شناس رفتیم. وی در این رابطه می گوید: «بس بودن فرزندان»، «نداشتن درآمد کافی»، «نبود مسکن مناسب» و «نگرانی از تأمین آینده فرزندان» چهار دلیل برجسته برای گرایش نداشتن به فرزندآوری است؛ این نتایج همسو با نتایج پیمایش کشوری زندگی خانوادگی در ایران است که بر پایه آن «نگرانی از آینده فرزندان»، «سخت بودن تربیت فرزندان» و «ناتوانی از تأمین هزینه‌های فرزندآوری» برجسته‌ترین عوامل ذکرشده به‌عنوان محدودیت‌ها و بازدارنده‌های فرزنددار شدن هستند.

وی در ادامه به عامل غیرمستقیمی در افزایش سن مادری که تأثیر چشم‌گیر داشته است، اشاره می گوید و می افزاید: افزایش سن مادری پیامدهای اجتماعی و فرهنگی نیز در پی دارد؛ به این معنا که با افزایش فاصله میان پدر و مادر و فرزند، پیوند میان‌نسلی میان آن‌ها به‌درستی برقرار نمی‌شود؛ این موضوع علاوه بر دشوار کردن مسیر تربیت، زمینه‌ساز پدیدار شدن ناسازگاری میان فرزندان و پدر و مادر می‌شود!. زمانی سخت‌تر می‌شود که بدانیم در دو دهه گذشته میانگین زمان گفتگو میان اعضای خانواده از ۲ ساعت به ۲۰ دقیقه کاهش پیدا کرده است(!) به این معنا که ظرفیت تبدیل اختلافات خانوادگی با برخورد مناسب به عامل رشد افراد خانواده، دچار سستی شده است.

وی در پایان می افزاید: دو گونه راه‌حل را در این زمینه پیشنهاد کرد؛ گونه نخست راه‌کارها بر پایه‌ از میان بردن موانع و کاهش فاصله نسلی میان پدرومادر و فرزندان است؛ در سوی دیگر و بر پایه گونه دوم، راه‌کارها باید در راستای تقویت آموزش زوجین و توانمندسازی آن‌ها در فرزندآوری و تقویت گفتگو میان اعضای خانواده باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عزیمت ۳ کاروان از مازندران به عمره مفرده
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره
  • ۳۹ کاروان از گلستان برای مناسک حج تمتع اعزام می شوند
  • اعزام زائران کرمانی به سرزمین وحی پس از ۹سال + تصاویر
  • دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!
  • نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی وارد مکه شدند
  • عمره گزاران ایرانی احرام پوشیدند
  • عمره‌گزاران ایرانی احرام پوشیدند
  • اعزام نخستین کاروان حج عمره استان سمنان
  • انتظار ۹ ساله تمام شد/ پرواز حجاج استان سمنان در آسمان سرزمین وحی