Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پی اخراج تعدادی از کارکنان و پرسنل پالایشگاه ستاره خلیج فارس در ماه های اخیر توسط مدیران این مجتمع پالایشی اداره کار شهرستان بندرعباس حکم به بازگشت به کار پرسنل اخراجی پالایشگاه ستاره خلیج فارس داده است.

این نیروها در حالی تا پایان شهریور سال جاری با پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس قرارداد داشتند که در پی تصمیم های مدیریتی مبنی بر انتقال این نفرات به مجموعه پیمانکاری، از تاریخ 11 شهریور از ورود به پالایشگاه منع شده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اداره کار شهرستان بندر عباس طی جلسه‌ای که در تاریخ 15 شهریور با حضور نماینده حقوقی و مدیر منابع انسانی پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس، نماینده های کارگری و کارفرمای اداره کار و نیز نمایندگان پرسنل اخراجی تشکیل شد، پس از استماع نظرات طرفین و با توجه به مدارک، شواهد و قراین موجود که طرفین ارائه کردند و نیز با توجه به اینکه شرکت نفت ستاره خلیج فارس و نمایندگان آن هیچ دلیل موجهی برای اخراج این نفرات و در ادامه انتقال آنها به مجموعه پیمانکاری ارائه ننمودند، به اتفاق آرا حکم به بازگشت به کار این پرسنل داده است که نظر کتبی این اداره که به پیوست می باشد، در تاریخ 25 شهریور به طرفین ابلاغ شد.

این حکم شامل 5 صفحه است که 3 صفحه آن مربوط به پرداخت حق السعی نفرات اخراجی در طول مدت زمان اخراج بوده و از انتشار آنها خودداری می شود.

پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس برای اعتراض به این حکم، 15 روز از تاریخ ابلاغ فرصت دارد و در غیر اینصورت بعد از تاریخ مذکور حکم قطعی و لازم الاجرا است.

به گزارش خبرنگار فارس از تاریخ 11 شهریور ماه مسئولان شرکت پالایش ستاره خلیج فارس اقدام به اخراج تعدادی از نیروهای این شرکت کردند و مانع از ورود این افراد به داخل پالایشگاه شدند.

اما مرتضی امامی مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس با رد اخراج کارکنان این پالایشگاه گفته بود: نیروهای جدید استخدامی جدید تا پایان شهریور ماه قرارداد دارند و هم اکنون مشغول به کار هستند.

وی با تاکید بر اینکه پالایشگاه خلیج بی‌باک به 1000 نیروی بهره بردار متخصص نیاز دارد که تاکنون برای این مسئله فکری نشده بود، تصریح کرد: نیروی بهره بردار باید دست کم سه سال آموزش ببیند تا بتواند به عنوان متخصص در یک پالایشگاه کار حرفه ای انجام دهد.

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس با بیان اینکه در سال 92 و از طریق یک آزمون استخدامی پالایشگاه خلیج فارس اقدام به استخدام 400 نفر نیروی بهره بردار کرده است ، بیان داشت: بعد از مدتی بلاتکلیفی، بخشی از این نیروها با شکایتی که انجام می دهند در بخشهای حراست و آتش نشانی مشغول به کار شده و بخشی دیگر که در حال حاضر حدود 200 نفر هستند طبق برنامه های آموزشی باید به شرکت اویکو انتقال پیدا کنند که البته با مخالفت این دسته از کارکنان مواجه شده ایم.

وی افزود: این عده معتقدند که بدون آموزش مورد نیاز می‌توانند در شرکت پالایش نفت ستاره که البته هنوز راه اندازی کامل هم نشده است، مانده و فعالیت کنند.

امامی درباره چگونگی استخدام نیروهای بهره بردار مورد نیاز گفت: طبق قراردادی که با اویکو منعقد شده این تعداد به اویکو منتقل و حین انجام فعالیت آموزش می‌بینند و در سال 98، تعداد 1100 نفر بهره بردار متخصص و ممیزی شده به پالایشگاه خلیج فارس تحویل داده خواهد شد.

انتهای پیام/م


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۷۴۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، دبیر علمی همایش بین‌المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس ظهر دوشنبه در این آئین گفت: از مجموع ۱۵۰ مقاله ارسالی به دبیرخانه این همایش ۵۰ مقاله برای ارائه در همایش پذیرفته شد.

حمید اسدپور افزود: این همایش به دلیل اهمیت بعد تجاری خلیج فارس، بازرگانی دریایی و حمل و نقل را محور اصلی خود قرار داده است.

اسدپور تصریح کرد: موضوع عمده مقالات دریافت شده متمرکز بر بنادر ایران و روابط تجاری ایران با دیگر کشورها است.

دبیر علمی همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با بیان اینکه این همایش در ۲ روز برگزار می‌شود، گفت: روز نخست همایش توجه به مسائل علمی و روز دوم به عنوان روز فرهنگی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در روز علمی همایش، پژوهشگران داخلی و خارجی به ارائه مقالات می‌پردازند و در روز فرهنگی بازدید از آثار تاریخی استان برنامه ریزی شده است.

اسدپور بیان کرد: ۱۰ پژوهشگر خارجی از کشورهای عراق، هند، چین، روسیه و بنگلادش در این همایش حضور دارند.

دبیر علمی این همایش تصریح کرد: هدف همایش ایجاد و اتخاذ تدابیری برای ورود و مشارکت هرچه بیشتر مردم و بخش خصوصی در حوزه بازرگانی و حمل و نقل دریایی خلیج فارس است.

وی ادامه داد: این همایش بر ضرورت توجه بسیار جدی به تجارت دریایی از یک سو و سرمایه گذاری در زمینه حمل و نقل دریایی از طریق توسعه زیرساخت‌ها در بنادر و جزایر خلیج فارس تاکید دارد.

خیراندیش محقق و عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز در همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با اشاره به تفاوت تجارت سبک و سنگین گفت: خلیج فارس در بخش تجارت سنگین بسیار استراتژیک است و باید مورد توجه قرار گیرد.

این محقق هم استانی تاکید کرد: ما برای ایجاد ثروت و اقتدار باید تجارت جهانی گذشته را احیا کنیم.

پنل‌های تخصصی انگلیسی و عربی همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس بعد از ظهر امروز برگزار می‌شود.

کد خبر 6092136

دیگر خبرها

  • تصاویر نقشه‌های تاریخ با نام خلیج فارس
  • خلیج فارس برگی از تاریخ پر افتخار و چند‌هزار ساله ایران
  • زیباترین تصاویر از خلیج فارس | ببینید
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد
  • فتح خلیج فارس در قرن ۱۶ میلادی مانند فتح خرمشهر دارای اهمیت است
  • استاندار هرمزگان: خلیج فارس خانه ایرانی‌ها‌ست
  • قرآن، سندی برای اثبات «خلیج همیشه فارس» + فیلم
  • روایتی کوتاه از حماسه فتح هرمز و اخراج پرتغالی‌ها از خلیج‌فارس
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس