Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، علیرضا خواجوی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در طی یک سال گذشته 1494 مورد برنامه‌های آموزشی، ترویجی و کارگاه‌های مختلف آموزشی در سطح روستاهای استان به اجرا درآمد.

وی افزود: در طی این برنامه‌ها 32 هزار و 250 نفر از بهره‌برداران در زیر بخش‌های زراعت، باغبانی و امور دام آموزش‌های فنی و تخصصی لازم را از کارشناسان ترویج اخذ کردند و با بکارگیری آن‌ها موجبات رشد و شکوفایی بخش کشاورزی و دامپروری را فراهم نموده و به نوبه خود سهم خود را در تحقق اهداف اقصاد مقاومتی ادا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: این مدیریت در طی یک سال گذشته تعداد 60 سایت الگویی و تولید محصول سالم به شیوه مدرسه در مزرعه به اجرا در آوردند که طی آن 1284 نفر از بهره‌برداران آموزش‌های لازم را در خصوص تولید محصولات ارگانیک و سالم گذراندند.

خواجوی عنوان کرد: راه‌اندازی سامانه جامع پهنه‌بندی و مدیریت داده‌های کشاورزی جهت دسترسی به بانک اطلاعاتی قوی از بهره‌برداران کشاورزی، محققان، مروجان دولتی و غیر دولتی، مددکاران و کشاورزان پیشرو و نمونه و شرکت‌های خدمات مشاوره فنی مهندسی کشاورزی از دیگر کارهای اساسی بوده است که توسط این مدیریت صورت گرفته است.

وی ادامه داد: این مدیریت تعداد 10 تشکل انجمن مددکاران ترویجی را راه‌اندازی نموده است که به عنوان بازوی اجرایی کارشناسان ترویج نقش مهمی در ارائه، اشاعه، توزیع و تنفیذ ایده‌های نو و پدیده‌های جدید علمی برعهده دارند.

انتهای پیام/ک

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۷۴۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد

علی جورابلو مدیر جهاد کشاورزی گرمسار گفت: در بیشتر از ۸۰۰ هکتار از اراضی شهرستان گرمسار اکنون عملیات کشاورزی حفاظتی شامل کم‌خاک‌ورزی و بی خاک‌ورزی اجرا می‌شود.

وی یادآور شد: طبق برنامه پیش بینی می‌شود سطح خاک‌ورزی حفاظتی در این شهرستان در سال‌های آتی افزایش پیدا کند و به بیش از یکهزار هکتار برسد.

وی گفت: افزایش رطوبت ذخیره شده در خاک مهم‌ترین عامل تولید درمناطق خشک وکم‌بارش است و باقی ماندن بقایای گیاهی بر روی سطح خاک و همچنین افزایش مواد آلی خاک، کاهش نیروی کار و انرژی و هزینه‌های سرمایه‌گذاری از مهمترین مزایای خاک ورزی حفاظتی است.

این مسئول بیان کرد که کاهش تردد ادوات خاک ورزی در مزرعه و صدمه کمتر ساختمان خاک از مزایای اجرای خاک ورزی حفاظتی است. در خاک ورزی مرسوم ۶ تا هفت بار تردد در مزرعه برای کشت، علاوه بر تخریب ساختمان خاک هزینه بسیاری دارد و این در حالی است که در خاک‌ورزی حفاظتی رایج در گرمسار فقط ۲ یا حداکثر سه بار ادوات خاک ورزی به سطح مزرعه می‌روند.

مدیر جهاد کشاورزی گرمسار افزود: کشت محصول در بقایای گیاهی سال قبل با دستگاه‌های مستقیم کار، حذف شخم عمیق در خاک و جایگزینی شخم سبک و استفاده از ادوات کم‌خاکورزی از روش‌های متداول خاک‌ورزی حفاظتی توصیه شده به کشاورزان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی