Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پایگاه ملی داده‌های علوم زمین از تهیه نقشه تیپ‌های کانه‌زایی مواد معدنی غیر فلزی کل ایران در مقیاس یک میلیونیوم خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر مهران حیدری با اشاره به اهمیت تهیه این نقشه‌ها، گفت: محتویات این نقشه می‌تواند در شناخت ساز و کارهای کنترل ‌کننده کانه‌ سازی و ارائه رهنمودهای اکتشافی، افزایش احتمال کشف، کاهش هزینه‌ها و جذب سرمایه‌گذاری نقش موثری داشته باشد،از این رو این نقشه‌ها می‌توانند به ‌عنوان راه‌ حل مناسب در بخش اکتشاف معادن غیر فلزی کشور راهگشای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پایگاه ملی داده‌های علوم ‌زمین کشور در سال 96 اقدام به تهیه نقشه تیپ‌های کانه‌زایی مواد معدنی غیر فلزی ایران در مقیاس یک میلیونیوم کرده است، خاطرنشان کرد: این نقشه‌ها با بررسی محیط‌های مناسب کانه‌زایی غیر فلزی و بررسی 5 هزار و 663 نقطه معدنی برای کانی‌های صنعتی، سنگ‌های قیمتی و نیمه ‌قیمتی، مصالح ساختمانی، سوخت‌های فسیلی، سنگ‌های تزیینی و میادین نفت گاز توانسته پتانسیل موجود کشور را مشخص کرده و با تعیین تیپ کانه‌زایی آنها، پهنه‌های پتانسیل‌دار را مشخص می‌کند.

رییس پایگاه ملی داده‌های علوم ‌زمین با بیان اینکه این پهنه‌ها می‌توانند جهت تصمیم گیری‌های کلان اکتشافی قابل بهره‌برداریباشند، اضافه کرد: پتانسیل غنی مواد معدنی غیر فلزی در کشور و مصارف عمدتا داخلی این مواد می‌تواند مولد اشتغال مستقیم و غیر مستقیم قابل توجهی در کشور باشد.

به گفته وی این نقشه و نقشه تیپ‌های کانه‌زایی و متالوژنی ایران در ابعاد ١٤٠ در ١٨٠ به صورت چاپ و لمینیت شده با کیفیت عالی از سوی پایگاه ملی داده‌های علوم زمین تهیه شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۷۵۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: حیدر فتح‌زاده در نشستی با معاونان شورای نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد:  بخش اعظمی از سهم ارزش افزوده استان مربوط به بخش معدن بوده و بر اساس آمارگیری سال گذشته حدود ۱۳.۷ درصد سهم ارزش افزوده معدن کل کشور در آذربایجان شرقی است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان در بخش معدن استان سرمایه گذاری شده و میزان اشتغال این بخش هفت هزار و ۸۲۷ نفر است.

وی وضعیت نرخ مشارکت و نرخ بیکاری استان را مطلوب دانست و افزود: ۴۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و معدن، ۹ درصد در بخش کشاورزی و مابقی ارزش افزوده استان در بخش خدمات است.

فتح زاده افزود: اصلی‌ترین قابلیت فراروی توسعه استان، تعدد و توانمندی بخش خصوصی استان است که توانسته بخش اعظم فرصت‌ها و منابع توسعه در استان از جمله اراضی حاصلخیز، معادن، بازار خدمات، مرز و ... را در مسیر فرآوری و مولدسازی قرار دهد و با هدایت سرمایه‌گذاری‌های گسترده و ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های متنوع، بستر مطلوبی برای ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی فراهم سازند.

وی گفت: بر اساس آخرین برآوردهای مرکز آمار ایران این استان با ۴ میلیون و ۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۲۳ شهرستان، ۷۲ شهر، ۱۴۲ دهستان و ۵۲ بخش است. تبریز به عنوان پرجمعیت ترین شهر آذربایجان شرقی، ۴۱ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است.

فتح‌زاده تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۲۳۵ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان دارد و سهم ارزش افزوده این استان از کل کشور ۳.۶ درصد است.

دیگر خبرها

  • نان توت فرنگی یک نان خوش عطر و طعم و ساده
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • کوهستان «پرآو» پتانسیل برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی غارنوردی را دارد
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • آب چاه بخورید ولی آب معدنی نخورید! (فیلم)