Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: تقویت حوزه‌های علمیه به‌عنوان پیشگامان عرصه تبلیغ در شرایط کنونی که دشمنان اعتقادات جوانان را نشانه رفته‌اند ضروری بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی ظهر امروز در آیین بازگشایی حوزه‌های علمیه خواهران استان مرکزی که در سالن اجتماعات زیتون هلال احمر اراک برگزار شد با اشاره به نقش حوزه‌های علمیه در زمینه فرهنگ اظهار داشت: در شرایط کنونی که ایران اسلامی مورد هجمه‌های دشمنان قرار گرفته و دشمن با استفاده از تکنولوژی و فناوری مدرن در فضای مجازی اعتقادات جوانان این مرز و بوم را نشانه رفته است رسالت حوزه‌های علمیه سنگین‌تر شده و باید تقویت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با تحقیق و پژوهش و استفاده از سلاح علم است که می‌توان در مسیر ثبات‌بخشی به اعتقادات جوانان و همچنین گسترش و ترویج فرهنگ مهدویت و اثبات حقانیت اهل بیت(ع) حرکت کرد، بنابراین تقویت حوزه‌های علمیه به‌لحاظ علمی از ضروریات جامعه کنونی است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: برنامه‌های آموزشی که در حوزه‌های علمیه ارائه می‌شود باید دربردارنده محتوای علمی مناسب و مطلوبی باشد به‌گونه‌ای که شاهد درخشش دانش‌آموختگان این حوزه‌ها در کنار سایر جریان‌های فکری باشیم.

دری نجف‌آبادی بیان کرد: مقابله با هجمه‌های امروز دشمنان که از هر راهی برای تخریب اعتقادات جوانان استفاده می‌کنند بهره‌گیری از روش‌ها و فناوری‌های جدید را می‌طلبد که این مهم باید مورد توجه حوزه‌های علمیه باشد.

وی ادامه داد: در کنار استفاده از این فناوری‌ها، خودسازی، قناعت، تزکیه نفس و پرهیز از تجمل‌گرایی از جمله مواردی است که باید در دستور کار حوزه‌‌های علمیه باشد زیرا تنها با استفاده از این راه‌ها می‌توان جوانان را به مسیر معنویت و تقوا هدایت کرد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی عنوان کرد: حوزه‌های علمیه خواهران با نقش گسترده‌ای که دارند می‌توانند در ترویج و گسترش سبک زندگی مبتنی بر تعالیم و آموزه‌های دین مبین اسلام و سیره اهل بیت(ع) نقش‌آفرینی کرده و نقشه‌های شوم دشمنان برای تخریب و تضعیف بنیان خانواده را نقش برآب کنند.

دری نجف‌آبادی اضافه کرد: سبک زندگی بر اساس احکام الهی و قرآنی که توسط مقام معظم رهبری مطرح شد افق جدیدی را پیش روی حوزه‌های علمیه قرار داد که باید توسط این این قشر در جامعه تسری یابد.

وی افزود: ماه محرم فرصتی است تا با استفاده از فضای معنوی حاکم بر آن به ترویج سیره اهل بیت(ع) و آموزه‌های عاشورایی و پیام این نهضت عظیم پرداخت.

انتهای پیام/

R41371/P1357/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۷۶۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت

امام صادق (علیه السلام) در سال ۱۴۸ قمری به دست عوامل منصور دوانقی مسموم شد و بر اثر آن، به شهادت رسید. درباره روز شهادت امام جعفرصادق علیه‌السلام ۲ روایت ذکر شده است: روایت نخست دلالت دارد که آن حضرت در ۲۵ شوال به شهادت رسید و روایت دوم می‌گوید آن حضرت در نیمه رجب سال ۱۴۸ قمری به شهادت رسید اما نظر مشهور و معروف علمای شیعه روایت نخست است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود عالی -استاد حوزه علمیه- با اشاره به اذیت و آزارهایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند، اظهار کرد: امام را خیلی اذیت کردند، سن‌ ایشان را تا ۷۱ سالگی نوشتند و کمترین نقل از سن ایشان ۶۵ سالگی است، به همین منظور به امام صادق(ع) شیخ الائمه می‌گفتند زیرا سن ایشان زیاد بود.

وی ادامه داد: امام صادق(ع) را چندین بار پشت مرکب دواندند. امام سن‌شان بالا بود اما آن نانجیب رعایت امام را نمی‌کرد. در همین شرایط حضرت چندین بار بر روی زمین نشست و گفت بزارید من‌ نفس بگیرم.

این استاد حوزه علمیه تصریح کرد: همانطور که در روضه‌ها شنیدید چندین مرتبه به خانه امام آتش پرتاب کردند که یکبار امام صادق(ع) وقتی به کمک همسایه‌ها آتش را خاموش می‌کرد یک‌ گوشه‌ای نشست و گریه کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عالی ابراز کرد: همه به سراغ امام آمدند و گفتند آقا دیگر تمام شد و شکر خدا به کسی همه لطمه وارد نشد دیگر گریه نکنید. 

وی افزود: امام فرمودند «گریه من‌ برای این‌چیزا نیست، وقتی که خانه را آتش زدند، با وجود اینکه من و چند تا از همسایه‌ها که مردها بودند، حضور داشتیم بچه‌ها با دیدن این صحنه وحشت می‌کردند و به این طرف و آن طرف می‌رفتند، در حالی که من آرامشان‌ می‌کردم.»

این استاد حوزه علمیه یادآور شد: امام در ادامه سخن خود یادآور شد که دراین‌ لحظه یاد جدم ‌اباعبدالله(ع) افتادم‌ که‌ عصر عاشورا بچه‌هایش بودند اما هیچ‌ مردی نبود جز امام سجاد(ع) که ایشان داخل خیمه بود و کسی نبود که بچه‌ها را تسلی بدهد، گریه‌ام برای این بود که آن روز بچه‌ها چه کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت
  • بازدید طلاب حوزه علمیه یاسوج از زندان مرکزی این شهر
  • ارزش‌های دین اسلام و انقلاب را باید تبلیغ و تبیین کنیم
  • سردار شکارچی: رسانه یکی از مهمترین عناصر نقش‌آفرین در تقویت قدرت نرم و امنیت است
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • آغاز تبلیغ نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان تهران
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • آیت الله مطهری مسایل مربوط به حجاب را عالمانه بیان می کرد