Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،علیرضا رزم حسینی استاندار کرمان در نشست صمیمی با نخبگان و فرهیختگان شهرستان سیرجان افزود: در نهاد پایدار اقتصادی تعدادی از کارشناسان دستگاه ها دستورالعمل هایی را تدوین می کنند تا با تغییرمدیران روند توسعه دچار تغییر نشود و بتوان کارهای بزرگی را محقق کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: ثروت های متعدد خداوندی در استان کرمان وجود دارد که با وجود این ثروت ها، وجود محرومیت و فقر معنا ندارد و باید این ثروت ها را به فعلیت رساند.
وی بیان کرد: یکی از دلایل عقب افتادگی ما علاوه بر مسائل فرهنگی، نظام اداری دولتی است و نظام دیوان سالاری جدید پس از ورود به ایران، روز به روز گسترش یافت و روز به روز حجم کارکنان را افزایش داده و روند اعطای مجوزها را طولانی کرد.
استاندار کرمان افزود: تمرکزگرایی در نظام اداری از دیگر دلایل عقب ماندگی های اقتصادی کشور است، که دولت ها همواره تلاش کردند بخشی از تمرکز گرایی را کاهش دهند که این قدام انجام شد اما به خوبی و به طور کامل اجرایی نشد.
وی با اشاره به اینکه وجود قوانین مزاحم یا زیادی در ساختار اداری کشور مانع توسعه به شمار می رود، گفت: در سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی نیز بر شناسایی و رفع قوانین مزاحم تاکید شده است.
رزم حسینی گفت: باید ظرفیت های اقتصادی خودگردان را در نقاط مختلف شناسایی کرده و به فعلیت رساند.
وی با تاکید بر اینکه برای اصلاح نظامات ناصحیح در مسیر توسعه اقتصادی نیاز به جراحی جدی داریم، عنوان کرد: در ایران 15 برابر دولت ژاپن نیروی انسانی در ادارات مشغول به کار هستند و این در حالی است که سرانه کار در کشور ما 22 دقیقه و در ژاپن، 18 ساعت است.
وی افزود: ایجاد نهادهای نظامی خودجوش در دوارن دفاع مقدس موجب رسیدن به پیروزی های بزرگی شده است و با الگوگیری از این طرح، مدیریت توسعه استان به بخش غیر دولتی واگذار شد و معین های اقتصادی بر مبنای مسئولیت های اجتماعی خود، ماموریت توسعه و پشتیبانی از آن را بر عهده گرفتند.
رزم حسینی تقویت اقتصاد خانوار روستایی و شهری را از اهداف استفاده از معین های اقتصادی برشمرد و گفت: توسعه زیرساخت ها در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی به خوبی انجام شده اما نتوانسته ایم در حوزه اقتصادی موفق عمل کرده و ظرفیت های مردمی را به فعلیت برسانیم.
وی افزود: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، سیاست های خردگرایانه از سوی دولت اجرایی شده است که بخشی از نتایج آن قابل مشاهده است و بخشی از نتایج آن نیز در آینده قابل مشاهده خواهد بود.
وی اجرای برجام، ایجاد آرامش سیاسی و تاکید بر وحدت را از اقدامات مهم دولت خردگرای یازدهم و دوازدهم دانست و گفت: ایران اسلامی دارای ظرفیت های بی شماری است که تاکنون بخش هایی از آنها را در حوزه های معدنی و ..... مورد استفاده قرار داده ایم.
استاندار کرمان با اشاره به اجرای ایده شهر نمونه اقتصاد مقاومتی قلعه گنج، گفت: در این منطقه با وجود ظرفیت های فراوان و زیرساخت های متعدد، مردم به توانمندی و توسعه نرسیده بودند و در این رابطه باید سوال می شد که چرا مردم این منطقه توسعه پیدا نکرده و گرفتارند.
وی افزود: دولت با بودجه و نیروی انسانی خود نمی تواند توسعه را در مناطق مختلف محقق کند و برای حل این مشکل باید مدیریت توسعه به بخش غیر دولتی واگذار شود که این موضوع در شهرستان قلعه گنج محقق شد و امروز شاهد توسعه اقتصادی در این منطقه هستیم.
وی یادآور شد: تفاهم نامه مدل شهر نمونه اقتصاد مقاومتی قلعه گنج در سال 93 امضاء شد و بنیاد مستضعفان در این منطقه اقدامات بزرگی را رقم زده است.
وی اظهارکرد: قلعه گنج که یک مهمانسرا نداشته و حتی یک کارگاه نداشته، امروز شاهد راه اندازی کارخانجات بزرگ تولیدی و نیز اقامتگاه های بومی بی نظیر است.
رزم حسینی با تاکید بر اینکه توسعه به معنای جاده کشی نیست، گفت: توسعه دارای ابعاد مختلف اجتماعی، فرهنگی، امنیتی، سیاسی و ..... است که به عنوان مثال این شهرستان در حالی که ناامن ترین منطقه استان کرمان بود، با اجرای ایده شهر نمونه اقتصاد مقاومتی به امن ترین منطقه تبدیل شده است.
وی به ایجاد صندوق های خرد روستایی در قلعه گنج اشاره و بیان کرد: در حال حاضر مردم از پول یارانه های خود برای توسعه شهرستان سرمایه گذاری کرده و به سمت تولید شغل و توسعه کار تغییر رویکرد داده اند.
وی اظهار کرد: بعد از توفیقات ایجاد شده در شهرستان قلعه گنج، معین های اقتصادی مسئولیت توسعه را در نقاط مختلف بر عهده گرفته اند.
وی یادآور شد: تا امروز 22 معین اقتصاد مقاومتی، مسئولیت توسعه استان کرمان را بر عهده گرفته اند که عصر امروز به 23 معین اقتصادی خواهد رسید.
وی گفت:همواره باید دولت دیوان سالار را کوچک کرده و مردم و موسسات غیر دولتی را بزرگ کنیم.
وی عنوان کرد: گل گهر ثروت نسل های آینده است و ما اجازه نداریم و برای نسل های آینده گودال های یک هزار کیلومتری برجای بگذاریم و باید بر مبنای مدیریت مرکز پیرامونی از ظرفیت های این شرکت برای توسعه منطقه استفاده کنیم.
رزم حسینی گفت: از معین های اقتصادی نخواسته ایم که در منطقه پول توزیع کنند بلکه خواسته ایم از ثروت ها و منابع برای توسعه مردم با همکاری خود مردم استفاده کنند.
وی گفت: تاکنون 350 هزار میلیارد تومان در قالب یارانه در کشور توزیع شده و در استان کرمان سالی یک هزار و 800 میلیارد تومان یارانه پرداخت می کنیم و باید دید تا چه میزان در ارتقای سطح معیشت مردم تاثیرگذار بوده است.

انتهای پیام/ی

سیرجان شهر جهانی گلیم

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۷۷۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت

در جریان بارندگی‌های اخیر و سیلابی که در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد و اصفهان به‌راه افتاد بسیاری از بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی دچار آسیب‌های جدی شدند. پیگیری از مسئولان میراث فرهنگی استان سیستان و بلوچستان مشخص کرد که بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بنا‌ها و آثار تاریخی استان آسیب وارد شده است. روز گذشته نیز فعالان میراث فرهنگی در زواره خبر دادند که آبگرفتگی، ۲۰۰ خانه تاریخی را تخریب کرده و خسارت شدیدی به ۱۰ خانه صفوی و قاجاری زواره وارد شده است.

  بخش اسلامی قلعه نرماشیر کاملاً فروریخته

به گزارش ایلنا، «محسن موحدی» معاون میراث فرهنگی استان کرمان نیز به تخریب بنا‌های تاریخی استان پس از بارندگی‌های اخیر اشاره کرد و گفت: استان کرمان منطقه جغرافیایی بسیار وسیعی است که آثار و بنا‌های تاریخی این استان در اقلیم کوهستانی و کویری آن پراکنده هستند.

او گفت: اغلب آثاری که در استان کرمان به دنبال بارش‌های اخیر دچار آسیب شده‌اند مربوط به اقلیم کویری است چراکه در بنا‌های این منطقه معمولا بیشترین مصالحی که به‌کار رفته، خاک و کاهگل است.

موحدی درخصوص آمار موجود و میزان خسارتی که سیل به بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی وارد کرده است، اعلام کرد: اداره میراث فرهنگی استان کرمان همچنان در حال جمع‌بندی خسارات سیل کرمان است که به محض تکمیل به وزارت میراث فرهنگی ارسال می‌شود، اما مهمترین آثاری که هم‌اکنون تخریب شده‌اند یخچال تاریخی سیرجان و قلعه نرماشیر است که قسمت مربوط به دوره اسلامی آن کاملا فروریخته.

معاون میراث فرهنگی افزود: خوشبختانه پلان و نقشه‌های بنا‌های تاریخی تخریب شده موجود هستند که بر اساس اطلاعات موجود می‌توان این بنا‌ها را به‌سرعت مرمت و بازسازی کرد.

نجات یخچال خراب سیرجان پس از بارندگی!

یخچال تاریخی سیرجان که سال‌ها قبل بدون توجه به تذکر میراث فرهنگی توسط مالک به‌صورت کاملا خودسرانه و غیراصولی مرمت شده بود، گنبد آن در جریان بارندگی و سیلاب اخیر، فروریخت.

معاون میراث‌فرهنگی استان کرمان درباره این اثر گفت: یخچال تاریخی سیرجان که یکی از مهمترین بنا‌های تاریخی کرمان است سال‌ها قبل بدون اخذ مجوز و توجه به تذکرات میراث فرهنگی توسط مالک مرمت شد که در آن زمان امکان مداخله توسط کارشناسان میراث فرهنگی وجود نداشت چراکه هر اقدامی صورت می‌گرفت این اثر تاریخی بیشتر تخریب می‌شد.

او گفت: یخچال تاریخی سیرجان، اما پس از بارندگی دچار تخریب جدی شد و گنبد مرمت شده آن فرو ریخت که درحال حاضر با توافقی که با مالک صورت گرفته، قرار است این بنای ارزشمند با اصولی علمی مرمت شود تا پایداری خود را در مواجهه با بلایای طبیعی حفظ کند.

موحدی، اما در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه تعداد بنای تاریخی شاخص در استان کرمان وجود دارد که توسط مالکین دچار دخل و تصرف‌های جدی می‌شود، ادامه داد: این سوال سختی است، اداره میراث‌فرهنگی استان کرمان تلاش دارد آثار و بنا‌هایی که در اختیار بخش خصوصی و دولتی هستند را به‌طور مداوم رصد کند. درحال حاضر بنا‌هایی که در اختیار میراث فرهنگی وضعیت خوبی دارند و در شرایط مناسبی نگهداری می‌شوند، اما بنا‌هایی که در اختیار دستگاه‌های دولتی از جمله اوقاف هستند به دلیل وجود وارث بیشتر مورد آسیب و تخریب قرار می‌گیرند.

دیگر خبرها

  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • تساوی دربی استان کرمان | مس رفسنجان ۱-۱ گل گهر سیرجان
  • توسعه کشور بدون تلاش کارگران میسر نیست
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت روز معلم
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • اکسپو فرصتی برای توسعه
  • موفقیت واحدهای تولیدی در گرو کارگران ماهر و پرتلاش آن است
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت