Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از ایندیپندنت، کویی تیانکای، سفیر چین در آمریکا، پس از آخرین آزمایش موشکی کره شمالی گفت پکن، پیونگ‌یانگ را به عنوان یک قدرت دارای سلاح هسته‌ای نخواهد پذیرفت. تیانکای این اظهارات را پس از آن بیان کرد که کیم جونگ-اون، رهبر کره شمالی، صبح روز گذشته (شنبه)، در اظهاراتی که خبرگزاری رسمی این کشور آن را پوشش داد، اعلام کرد: هدف نهایی پیونگ‌یانگ دستیابی به «توازن قدرت» با واشنگتن است و افزود کره شمالی قصد دارد به درجه‌ای از قدرت نظامی برسد که سران آمریکا جرأت مطرح کردن گزینه نظامی علیه این کشور را نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کویی تیانکای که این اظهارات را در سفارتخانه چین در واشنگتن، پایتخت آمریکا، بیان می کرد همچنین از دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور، خواست اظهارات تهدیدآمیز علیه کره شمالی را متوقف کند. سفیر چین در آمریکا افزود دولت ترامپ به جای تهدید باید به برگزاری مذاکره با این کشور اقدام کند. وی در گفتگو با خبرنگاران، تصریح کرد برای آنکه بتوان به یک راه حل مؤثر در سطح بین‌المللی درباره بحران پیونگ‌یانگ دست یافت، آمریکا باید تلاش بیشتری بکند. با این حال، تیانکای خاطرنشان کرد چین هرگز کره شمالی را به عنوان یک کشور دارای تسلیحات اتمی نخواهد پذیرفت.

کره شمالی بامداد روز جمعه، یک موشک بالستیک میان‌بُرد را آزمایش کرد. موشکی که پیونگ یانگ پرتاب کرد با عبور از آسمان ژاپن، در اقیانوس آرام فرود آمد. این در حالی است که ترامپ چندی پیش تهدید کرده بود کره شمالی در صورتی که برنامه‌ تسلیحات هسته‌ای خود را متوقف نکند با «آتش و خشم» نظامیان آمریکایی مواجه خواهد شد. پس از آن بود که میک جونگ-اون نیز هشدار داد هر گونه تهدید علیه این کشور را با حمله به پایگاه‌های نظامی آمریکا در جزیره گوام پاسخ خواهد داد.

آزمایش موشکی روز جمعه پیونگ یانگ واکنش‌های جهانی را به دنبال داشته است. ژاپن و کره جنوبی، دو کشور همسایه کره شمالی، با محکوم کردن این آزمایش خواستار واکنش جامعه جهانی به اینگونه اقدامات شدند. کره جنوبی دقایقی پس از این آزمایش، در اقدامی تلافی جویانه دو فروند موشک بالستیک را شلیک کرد. شینزو آبه، نخستوزیر ژاپن، نیز اظهار کرد توکیو اقدامات «تحریک آمیز» پیونگ یانگ را تحمل نخواهد کرد.

رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا، نیز از روسیه و چین خواست با اتخاذ اقداماتی مستقیم علیه کره شمالی نشان دهند دیگر تحمل اینگونه آزمایش های موشکی متهورانه را ندارند. این در حالی است که وزارت امور خارجه روسیه پس از محکوم کردن آزمایش موشکی اخیر کره شمالی، از دولت آمریکا به دلیل انتخاب جملات خصمانه درباره این بحران انتقاد کرد. این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: آزمایش موشکی اخیر کره شمالی غیرقانونی بود؛ متأسفانه اظهارات تهاجمی هم تنها چیزی است که از سوی واشنگتن شنیده می شود.

حضور نظامی آمریکا در شبه‌جزیره کره و اقدامات و اظهارات تحریک‌آمیز مقامات واشنگتن سالهاست که باعث ایجاد تنش در این منطقه شده است. از زمان روی کار آمدن ترامپ و به سبب رویکرد خصمانه او در قبال کره شمالی، آزمایش‌های موشکی و هسته‌ای این کشور افزایش یافته است. تشدید تنش‌ها در شبه جزیره کره باعث افزایش نگرانی‌های جامعه جهانی درباره احتمال وقوع جنگ جهانی سوم شده است.

انتهای پیام/

مقبول نبودن کره شمالی به عنوان یک قدرت دارای تسلیحات هسته‌ای

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۰۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل

اما وقایع چندماهه اخیر در فلسطین، نشان داد این قواعد وآموزش آن نیاز به بازنگری جدی دارد؛ زیرا برخی از این قواعد برای کمک به برقراری مسالمت‌آمیز ارتباط میان تمامی ملت‌ها وضع شده است و هنگامی که هدف آن قاعده محقق نمی‌شود قطعاً کارکرد خود را ازدست می‌دهد.

همانند قاعده کشتیرانی در آب‌های آزاد که براساس (بند ۱ ماده ۵۲) کنوانسیون حقوق دریاها که طبق آن کشتی‌ها در دریای آزاد تابع هیچ قدرتی نیستند؛ بنابراین کشورهای صاحب قدرت حق اعمال نفوذ در کشتیرانی سایر کشورها را ندارند، اما درعمل شاهد آن هستیم کشور آمریکا بارها به بهانه‌های سیاسی اما با اعمال قدرت حقوقی مانع کشتیرانی کشور ایران و تجارت از طریق دریا شده است تا جایی که کشتی‌های کشور ما را به نفع خود توقیف و مصادره می‌کند و نهادهایی که باید ضمانت اجرا را علیه دولت آمریکا اعمال کنند، نه تنها از مکانیسم‌های موجود در حقوق بین‌الملل استفاده نمی‌کنند، بلکه روش‌های قانونی دیگری برای توجیه اعمال غیرقانونی آمریکا وضع نمی‌کنند.

این امر موقوف به همین قاعده نیست و سایر قواعد دیگر بین‌المللی دستخوش این اعمال قدرت در عمل شده‌اند، همانند حق برپایی تظاهرات مسالمت‌آمیز و ایمن که سازمان عفو بین‌الملل هم بر آن تأکید دارد، ولی درعمل توسط بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی در قضیه تظاهرات دانشجویان در اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه ، خدشه‌دار شده است.

موارد مذکور تنها موارد جزئی از قواعدی است که برای سایر کشورها تجویز و در عمل برای برخی کشورها نادیده انگاشته می‌شود.

این‌ها بخشی از مواردی است که بعضاً سایر کشورها هم ممکن است با آن درگیر شوند و توسط نهادهای بین‌المللی با برخورد متناقض مواجه شوند، اما نقض حقوق بین‌الملل توسط رژیم صهیونیستی فصل متفاوتی از این تناقضات آشکار را پدید آورده که هیچ کشوری تاکنون مشابه آن را ندیده است، به گونه‌ای که حتی برای حمایت از رژیم صهیونیستی برخی از قوانین حقوق بشری در کشورهایی همچون آمریکا تغییر یافته و اعتراض به اقدامات را غیرقانونی شناخته است!

از همین رو در نظم نوین جهانی و در شرایطی که حقوق ملت‌ها با افزایش توان نظامی و گسترش قدرت بازدارندگی تحقق می‌یابد، حقوق بین‌الملل و ارتباط جهان پیرامون از راه‌های حقوقی و دیپلماتیک نیاز به یک بازنگری اساسی و وجوب تعریف جدید از آن برای اساتید، دانشجویان و کاربران حقوق بین‌الملل در عمل دارد تا منافع و امنیت ملی را به بهانه رعایت این حقوق بین‌الملل پراز تناقض و جانبدارانه، ذبح کند و از طرف دیگر افکار کاربران عرصه حقوق بین‌الملل را با این زوایای پنهان آشنا و تحلیل‌های تئوری را به واقعیت جامعه بین‌الملل نزدیک کند.

دیگر خبرها

  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • پوتین دستور آغاز رزمایش هسته‌ای را صادر کرد
  • حضور سفیر عربستان در کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای در اصفهان
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • مخالفت آمریکا با استفاده اوکراین از سلاح‌های آمریکایی در خاک روسیه