Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، علی لاریجانی عصر امروز در نشست با فعالان اقتصادی آذربایجان غربی که در سال شهید عطایی استانداری برگزار شد، با بیان اینکه اقتصاد ایران واردات محور است، اظهار داشت: برای خارج شدن از این وضع باید وزارت صادرات و بازرگانی در کشور ایجاد شود که با ایجاد مشوق‌های دائم انگیزه فعالان را برای افزایش صادرات بیشتر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم مسؤولان و هم فعالان اقتصادی باید در یک تقابل دوسویه همدیگر را درک کنند و تنها یک طرفه به قاضی نروند و اگر فعالان اقتصادی از کمبود منابع بانکی و مالی انتقاد دارند آن را به پای کم‌کاری مسؤولان نگذارند، بلکه بیشترین دلیل این امر به دلیل کمبود بودجه و عدم وجود منابع در کشور است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تبیین کرد: اگر فعالان اقتصادی تنها به فکر دلخوری و ضایع شدن حق خود باشند آنگاه تنها ما وجود مشکل بر دوش فعالان اقتصادی را درک می‌کنیم اگر وضع خوب بود این اندازه اوراق مشارکت صادر نمی‌شد که خود به یک معضل برای بانک‌ها تبدیل شده است.

لاریجانی تشریح کرد: بودجه جاری کشور بیشتر برای تأمین حقوق 18 میلیون حقوق‌بگیر صرف می‌شود و این تعداد کارمند با توجه به جمعیت کشور بسیار زیاد بوده و همه هزینه‌های جاری دولت در این مسیر خرج می‌شود.

وی اضافه کرد: ایجاد بنگاه‌های بزرگ در کشور تحت تأثیر تفکر سوسیالیستی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی یکی دیگر از عوامل ایجاد مشکلات اقتصادی در کشور است که تبدیل به معضل بزرگ در ایران شده است که برای حل آن با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بعضی از دولت‌ها با نحوه اداره کشور به تشدید مشکلات اقتصادی دامن زدند، عنوان کرد: اکنون با وجود همه مشکلات اقتصادی که وجود دارد تنها بسنده کردن به بیان مشکلات بدون ارائه راه‌حل دردی را دوا نمی‌کند.

لاریجانی با اشاره به انتقاد فعالان اقتصادی بر نحوه هدفمندسازی یارانه‌ها تشریح کرد: در طرح هدفمندسازی یارانه‌ها سهم تولید پرداخت نشده و در حال حاضر در مجلس برای نحوه پرداخت یارانه تولید به دنبال بازنگری هستیم.

وی با اشاره به وجود مشکل خشکی دریاچه ارومیه و وجود باغ‌های سیب بسیار که فروشی برای آن وجود ندارد، مطرح کرد: برای جلوگیری از مصرف بی‌رویه آب در کشاورزی، سیستم آبیاری قطره‌ای توسط دولت راه‌اندازی شد که این راهکار کافی نبوده و نیازمند امتحان راهکارهای دیگر هستیم که تغییر الگوی کشت از جمله آن موارد است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان فعال کردن دیپلماسی اقتصادی ایران را یکی از مأموریت‌های وزیر امور خارجهدر دولت جدید دانست و یادآور شد: در جلسه رأی اعتماد به وزیر خارجه این یکی از شروط نمایندگان برای دادن رأی اعتماد به ایشان بود و ایجاد چرخش اقتصادی نوین نیز در این راستا صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/ذ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۰۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، نود و یکمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان به ریاست استاندار یزد برگزار شد.

استاندار یزد در این نشست، با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ از نظر اقدامات اتاق بازرگانی در مقایسه با سال های قبل از آن سال مطلوبی بود، اظهار کرد: انتظار داریم بعد از هر نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، گره ای از حوزه صنعت، معدن و تجارت به واسطه تصویب و پیگیری مصوبات در سطح ملی، باز شود.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود بر برگزاری جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان یزد با حضور مدیران ملی، تاکید کرد.

فاطمی با بیان اینکه اتصال اتاق بازرگانی با بخش دانشگاهی باید با جدیت دنبال شود، تصریح کرد: بهره گیری از ظرفیت‌ دانشگاه های یزد در حوزه علمی و همچنین اتصال اتاق بازرگانی با بخش دانشگاهی باعث ارتقا حوزه صنعت و تولید و دانشگاه می‌شود.

استاندار یزد در ادامه عنوان کرد: در راستای بررسی مسائل حوزه صنعت از نزدیک، نشست های شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان در محل صنایع برگزار شود.

وی از «ارتقا سطح آموزش ها» به عنوان یکی از وجوه برجسته اتاق بازرگانی استان یزد در سال ۱۴۰۲ نام برد و افزود: مجموعه این اقدامات شایسته تقدیر بوده و باید تقویت شود.

فاطمی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: استفاده از ظرفیت های هیات های تجاری و سفرای دیگر کشورها به منظور بهره گیری از قراردادهای بین المللی در دستور کار قرار گیرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کارآفرینان و بخش خصوصی توانمند استان با محوریت اتاق بازرگانی زمینه های مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد به منظور تحقق شعار سال را دنبال کنند.

خبرنگار: محمد مهدی داوری

انتهای خبر/

کد خبر: 1228473 برچسب‌ها استان یزد اشتغالزایی و کارآفرینی اقتصاد ایران کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی

دیگر خبرها

  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا 
  • اعزام ۱۱ رایزن بازرگانی به آفریقا/ خط منظم هوایی باید ایجاد شود
  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • نشست تحقق شعار سال با حضور فعالان اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان