Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک- مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: فقدان آگاهی از خودمراقبتی در جامعه ما، عامل بروز آسیب های فردی و اجتماعی شده، چرا که توجه به دو عامل مهم تغذیه و سبک زندگی، مورد غفلت قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز رفیعی پیش از ظهر یکشنبه در همایش خانواده و سلامت اجتماعی در اراک اظهار داشت: پنج عامل اساسی در افزایش یا کاهش طول عمر انسان ها موثر است که از این تعداد، سه عامل غیر ارادی و دو عامل دیگر ارادی یا اکتسابی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارث یا ژنتیک، نژاد و جنسیت سه عاملی هستند که در سلامت و یا عدم سلامت و افزایش و یا کاهش طول عمر دخالت مستقیم ندارند.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی بیان کرد: دو عامل دیگر یعنی تغذیه و سبک زندگی عوامل اکتسابی هستند که توسط افراد شکل می گیرد و وارد زندگی می شود و در افزایش و یا کاهش طول عمر بسیار تاثیرگذار است.

رفیعی در رابطه با موضوع تغذیه در ارتباط با سلامت جسم افراد بیان داشت: امروز استفاده از غذاهای به اصطلاح آماده و ترک غذاهای مفید و سنتی موجب شده جسم افراد دچار اختلال و سوء هاضمه شود و برخی غذاها به دلیل داشتن افزودنی زمینه بیماری سرطان را مهیا می کند.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی خاطرنشان کرد: سبک زندگی جدید به اضافه آلاینده های خطرناک و مشکلات جدید در مسیر زندگی که گاها توسط خودمان به وجود می آید و آفریده می شود، موجب بهم ریختگی روح و روان و سیستم بدن می شود در نتیجه کاهش طول عمر و بیماری را به دنبال دارد.

وی تصریح کرد: یکی از علت های عمده افزایش سرطان سینه در زنان همین استرس است که در مسیر زندگی با آن مواجه می شوند و هیچ کس هم به آن توجه نمی کند و نکته آنجا است که برخی مسائل ساده، کم اهمیت و پیش پا افتاده، موجب ایجاد استرس های بزرگ و خطرناک می شود.

رفیعی خاطر نشان کرد: سلامت جسم اگر در خطر بیفتد، سلامت اجتماعی را نیز به خطر می اندازد و در جامعه اختلال ایجاد می شود چرا که یک بیمار از امور فردی و فعالیت های اجتماعی بازمی ماند، بیماری وی هزینه دارد و به اقتصاد خانواده لطمه می زند و وقتی اقتصاد خانواده آسیب ببیند، صدمات اجتماعی رانیز به دنبال دارد.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی یادآور شد: بنابراین خود مراقبتی به عنوان یک اصل خودنمایی می کند، اما در جامعه امروز به دلیل نداشتن آگاهی کافی، نداشتن آموزش و اطلاع رسانی کمرنگ، افراد زندگی خود را به خطر می اندازند.

وی ادامه داد: همه ما در اجتماع باید در مورد سلامتی دیگران هم احساس مسئولیت کنیم تا با رعایت تمامی اصول، جسمی سالم و در نهایت اجتماعی سالم و شاد داشته باشیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۱۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید

از جلمه دلایل بروز زانو درد می‌توان به آسیب به زانو، آرتروز، بورسیت، تاندونیت و کیست بیکر اشاره کرد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، زانو درد می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد، به طوری که تحرک شما را مختل کند و باعث بروز اختلال در فعالیت‌های روزانه شود، کسب آگاهی در مورد دلیل بروز این مشکل می‌تواند به تسکین آن کمک کند، در ادامه به بررسی چند دلیل بروز زانو درد می‌پردازیم:

آسیب

آسیب‌ها اغلب در نتیجه پیچ خوردن، افتادن یا ضربه ناگهانی ایجاد می‏‌شود، زانو یک مفصل پیچیده است که مستعد انواع آسیب‌ها مانند پارگی رباط، پارگی مینیسک یا شکستگی است، یکی از دلایل رایج بروز این اتفاقات تغییر جهت ناگهانی و فشار زیاد به مفصل زانو است؛ علاوه‌بر این حوادثی مانند افتادن یا برخورد نیز می‌تواند منجر به آسیب دیدگی زانو شود، درمان این نوع آسیب‌های زانو شامل استراحت و استفاده از کمپرس یخ می‌شود، البته با توجه به میزان آسیب دیدگی، ممکن است فیزیوتراپی یا حتی جراحی لازم باشد؛ به منظور پیشگیری از بروز این مشکل، قبل از ورزش کردن بدن خود را گرم کنید و از کفش مناسب استفاده کنید.

آرتروز

آرتروز که با التهاب مفاصل مشخص می‏‌شود، می‌تواند تأثیر منفی بر زانوها بگذارد؛ استئوآرتریت که رایج‌ترین نوع آرتروز است، زمانی رخ می‌دهد که غضروف محافظ انتهای استخوان‌ها به مرور زمان از بین برود، از طرف دیگر آرتریت روماتوئید یک اختلال خودایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن به مفاصل حمله می‌کند و منجر به ایجاد التهاب می‏‌شود؛ روش‌های درمانی آرتروز شامل مصرف دارو، فیزیوتراپی و اصلاح سبک زندگی می‌‎شود، در موارد شدیدتر نیز ممکن است به عمل جراحی نیاز باشد.

بورسیت

بورسیت زمانی اتفاق می‌افتد که کیسه‌های کوچک پر از مایع به نام بورسا که از مفصل زانو محافظت می‌کند، ملتهب می‌شود؛ این التهاب اغلب نتیجه حرکات تکراری یا فشار طولانی مدت روی زانو یا نشستن و دویدن طولانی مدت است؛ درمان بورسیت شامل استراحت، استفاده از کمپرس یخ و مصرف داروهای ضدالتهابی برای کاهش درد و تورم می‌شود، به منظور جلوگیری از بروز بورسیت استفاده از زانوبندهای محافظ می‌تواند مفید واقع شود.

تاندونیت

تاندونیت زمانی رخ می‌دهد که تاندون‌هایی که ماهیچه‌ها را به استخوان‌ها متصل می‌کند، ملتهب یا تحریک شود، این وضعیت می‌تواند در اثر حرکات تکراری یا افزایش ناگهانی فعالیت بدنی ایجاد شود؛ تمرین‌های فیزیوتراپی با تمرکز بر تقویت عضلات اطراف زانو می‌تواند به کاهش علائم و جلوگیری از بروز تاندونیت کمک کند.

کیست بیکر

کیست بیکر به بیرون‌زدگی غشاء سینوویال در زانو گفته می‌شود و در قسمت پشت زانو احساس می‏‌شود؛ در‬ این حالت استراحت کردن و استفاده از کمپرس یخ می‌تواند به زانو درد ناشی از این مشکل کمک کند، در بعضی موارد نیز تخلیه مایع جمع شده پشت زانو یا تزریق داروی ضدالتهابی کورتیکواستروئید در این زمینه مؤثر واقع می‏‌شود.

کد خبر 747735

دیگر خبرها

  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • به جای افتادن در چرخه باطل اخاذی و باج گیری به کارآگاهان پلیس اعتماد کنید!
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌