Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@13:21:57 GMT

استفاده آزمایشی از سم کائولین در باغات پسته بردسکن

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۸۱۱۹۸

استفاده آزمایشی از سم کائولین در باغات پسته بردسکن

مسئول حفظ نباتات جهادکشاورزی کشور گفت:استفاده از کائولین فرآوری شده در برخی از باغات پسته به صورت آزمایشی است و سایر باغداران تا کسب نتیجه فعلا از آن استفاده نکنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح بردسکن،ظهرامروز محمد علی باغستانی رئیس سازمان حفظ نباتات جهاد کشاورزی کشور به همراه جمعی از مسئولین اداره کل جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی از باغات پسته شهرستان بردسکن بازدید و بر روند تولید و نیز مبارزه با آفات پسته و نتایج حاصله نظارت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص مبارزه با آفات پسته به خبر نگار ما گفت: خراسان رضوی دومین استان تولید کننده پسته در کشور است و درختان پسته در این مناطق هر ساله به نوعی با آفات مختلف دست و پنجه نرم میکنند که کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی بایستی با تحقیقات و نتایج حاصله از آن نسبت انجام مشاوره و ارائه نظارت به باغداران اقدام کنند.

باغستانی افزود: طی یکی دو سال اخیر وجود آفتی به نام پسیل، برخی باغات پسته منطقه خراسان رضوی را درگیری کرده که تا کنون در جهاد کشاورزی بردسکن اقدامات خوبی جهت مبارزه با این آفت انجام شده که امیدواریم روشی قطعی برای مبارزه با این آفت تعیین و توسط سایر باغداران منطقه خراسان رضوی نیز بکارگیری شود.

رئیس سازمان حفظ نباتات جهادکشاورزی افزود : مشکل دیگری که بر سر راه باغداران پسته است وجود خشکی،گرمای شدید و آفتاب سوختگی است که به صورت پایلوت توسط کارشناسان جهاد کشاورزی در برخی مناطق استان خراسان رضوی علی الخصوص بردسکن استفاده از کائولین فرآوری شده پیشنهاد شده است که تاکید میشود استفاده از کائولین به صورت آزمایشی است و تا کسب نتیجه سایر باغداران منتظر باشند و فعلااز آن استفاده نکنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۱۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: از ابتدای امسال سطحی بالغ بر ۴۰ هزار هکتار مبارزه کنترلی و پیشگیری بر علیه زنگ زرد و ۱۴۸ هزار هکتار مبارزه بر علیه آفت سن و ۲۶۱ هزار هکتار نیز مبارزه بر علیه علف‌های هرز در مزارع گندم انجام شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، جاوید عباسی اظهار داشت: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی، بارندگی و پیش بینی‌های قبلی مبنی بر شیوع بیماری‌های برگی خصوصاً زنگ زرد و افزایش تراکم آفت سن غلات، از ابتدای بهمن ماه سال گذشته عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت زا به صورت شبانه روزی توسط کارشناسان شبکه مراقبت در سطح مزارع گندم استان فارس انجام شده است.

وی اضافه کرد: عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت زا در سطح مزارع گندم تا پایان خرداد ماه در فارس ادامه دارد. خوشبختانه با اقدامات به موقع تاکنون خساراتی ناشی از بیماری زنگ زرد در مناطق مستعد و شمالی استان فارس گزارش نشده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس، صدور اطلاعیه‌ها و ارائه دستورالعمل‌های فنی به کشاورزان، انجام مبارزه به موقع به صورت پیشگیری و کنترلی و همچنین همکاری کشاورزان خصوصاً در مناطق مستعد را از جمله اقدامات به موقع این سازمان برای کنترل بیماری زنگ زرد گندم و آفت سن غلات در فارس برشمرد. 

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس توصیه کرد: کشاورزان استان فارسی می توانند با نظر کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی و مدیران پهنه نسبت به سمپاشی مزارع خود بر علیه بیماری زنگ یا سن غلات اقدام کنند.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۶ اردیبهشت
  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • هشدار سرمازدگی به باغداران همدانی
  • شکسته شدن رکورد جوجه ریزی سالانه مرغداری‌های شهرستان زاوه
  • فعالیت ۴۰دستگاه انواع پهپاد در عرصه‌های کشاورزی استان قزوین