Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-06@23:19:40 GMT

آمریکا تعطیلی سفارت خود در کوبا را بررسی می کند

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۸۳۶۰۹

آمریکا تعطیلی سفارت خود در کوبا را بررسی می کند

وزیر امور خارجه آمریکا گفت که کشورش به دلیل مشکلات مرموز جسمی پیش آمده برای دیپلمات های این کشور در کوبا، در حال بررسی بستن سفارت خود در هاوانا است.

به گزارش بولتن نیوز، «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا در گفت و گو با شبکه خبری سی بی اس گفت که به دلیل مشکلات جسمی مرموز که برای برخی دیپلمات های این کشور در کوبا به وجود آمده، کشورش در حال بررسی بستن سفارت خود در هاوانا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در پاییز سال 2016 برخی دیپلمات های آمریکایی و همسرانشان دچار ناشنوایی و سرگیجه هایی شدند که منجر به آغاز تحقیقات و کشف احتمال خطر و خروج آنان از کوبا شد.
به نوشته رسانه های آمریکایی، بازرسان اف بی آی در حال بررسی این موضوع هستند که عناصر وابسته به دولت کوبا دستگاه های صوتی داخل یا خارج محل سکونت کارمندان سفارت ایالات متحده در هاوانا کار گذاشته اند که امواجی منتشر می کرده که موجب ناشنوایی آنان شود.
این رسانه ها مدعی هستند، دولت کوبا نظارت گسترده ای بر فعالیت افراد در این کشور دارد که درخصوص دیپلمات های آمریکایی بسیار شدیدتر بوده و غیرممکن است کسی بتواند بدون هماهنگی دولت هاوانا اقدامی علیه آنان کند.
کاخ سفید با این ادعا که مشکلات جسمی پیش آمده از سوی عناصر کوبایی بوده، دو دیپلمات این کشور را در خردادماه سال جاری از واشنگتن اخراج کرد و دولت هاوانا را متهم به دست داشتن در ایین رویدادها کرد. اما دولت کوبا هرگونه دخالت را رد می کند.
وزارت خارجه کوبا پس از اخراج دیپلمات هایش در بیانیه ای ضمن اعلام اینکه دولت هاوانا در حال تحقیق در این زمینه است، گفت: کوبا هرگز اجازه نداده و نخواهد داد که از خاک این کشور برای اقدام علیه ماموران دیپلماتیک و یا خانواده های آنان استفاده شود.
کوبا همچنین اعلام کرد که پس از آنکه در ماه فوریه سال جاری میلادی از طریق سفارت در جریان این حوادث قرار گرفته، تحقیقات فوری و جامعی را در این خصوص آغاز کرده است.

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۳۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به هماهنگی‌هایی که بین مجلس و هیئت نظارت مجمع تشخیص بر سر موارد اختلافی در لایحه برنامه هفتم وجود دارد، بررسی این لایحه بدون شک پیش از پایان مجلس یازدهم به اتمام خواهد رسید. - اخبار سیاسی -

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در مجلس گفت: در نشست علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی برخی ایرادات شورای نگهبان به مصوبه مجلس در رابطه با لایحه برنامه هفتم مورد بررسی قرار گرفت. 

کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود

 

وی افزود: در همین رابطه اکثر ایرادات شورای نگهبان به این مصوبه مرتفع شد اما در عین حال نمایندگان بر روی برخی مصوبات خود نیز اصرار کردند که با این اوصاف این بخش از مواد برنامه هفتم برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال خواهد شد. 

عضو هیئت رئیسه مجلس در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه در روزهای پایانی مجلس یازدهم قرار داریم، آیا اتمام بررسی لایحه برنامه هفتم در مجلس فعلی میسر خواهد بود، گفت: با توجه به اینکه پیش از این مجلس و هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با مواد اختلافی با شورای نگهبان هماهنگی‌هایی را با هم داشته‌اند، بدون شک در جلسات باقی مانده از مجلس یازدهم، کار بررسی برنامه هفتم توسعه نیز به پایان خواهد رسید و این قانون برای اجرا به دولت ابلاغ می‌شود. 

به گزارش تسنیم، لایحه برنامه هفتم توسعه 5 ساله کشور با تاخیری دو ساله در تاریخ 28 خرداد سال 1402 توسط رئیس‌جمهور تقدیم مجلس شد که بلافاصله مجلس آن را به دلیل ناقص‌بودن به دولت، بازگرداند و بعد از دو ماه دولت مجددا این لایحه را با اصلاحاتی به مجلس فرستاد و مجلس با وجود درگیر بودن نمایندگان با انتخابات اسفندماه، اواسط آذرماه آن را تصویب و برای نهایی‌شدن به شورای نگهبان ارسال کرد.

شورای نگهبان نیز اواخر دی‌ماه این لایحه را برای رفع ایرادات آن به مجلس برگرداند. در ادامه با توجه در اولویت‌ بودن بررسی و تصویب سند بودجه 1403 در مجلس، روند اصلاح و رفع ایرادات شورای نگهبان در مجلس به تاخیر افتاد و باعث شد که بررسی و تصویب بودجه 1403 بدون تصویب سند بالادستی آن یعنی برنامه هفتم توسعه، انجام شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد
  • بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود
  • غول خفته والیبال جهان علیه معجزه ایران!
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • بررسی مصوبات پیشنهادی صنعتی مازندران برای سفر دولت
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود