Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-06@14:01:32 GMT

فعالیت یک هزار و 300 دستفروش در مترو تهران

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۸۵۰۱۹

فعالیت یک هزار و 300 دستفروش در مترو تهران

مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو تهران گفت: طبق آمار ستاد توانمندسازی شهرداری از ۱۶۰۰ نفر دستفروش مترو، تنها حدود ۳۰۰ نفر تهرانی هستند. به گزارش جهان نيوز، محمد احمدی بافنده مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو تهران در حاشیه بازدید از یازدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملیکه امروز(چهارشنبه) برگزار شد، با بیان اینکه برای ساماندهیدستفروشان زن مترو،پیشنهاد کردیم که این زنان تحت حمایت ستاد توانمندسازی شهرداریقرار بگیرند، اظهار کرد: طبق آمار ستاد توانمندسازی از ۱۶۰۰ نفر دستفروش مترو، تنها حدود ۳۰۰ نفر تهرانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو تهران با اشاره به ظرفیت‌هایی همچون ایوان انتظار میدان ولیعصر(عج) گفت: صحبت‌هایی در این خصوص با ستاد توانمندسازی شهرداری انجام شده تا از ظرفیت ایستگاه‌های مترو برای زنان سرپرست خانوار یا بی سرپرست و بد سرپرست استفاده شود.
وی ضمن اشاره به اینکه دستفروشان مترو حاضر به فعالیت در غرفه‌های ثابت نیستند، گفت: دستفروشان معتقدند که کار در مترو درآمد بیشتری از غرفه‌ها برای آنها به همراه دارد، از این رو حاضر به همکاری نمی‌شوند.
مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو تهران اقدامات ستاد توانمندسازی شهرداری و ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانوار و حمایت‌هایی که از این قشر صورت گرفته را مثبت ارزیابی و تصریح کرد: کاری که شهرداری شروع کرده، ایده خوبی است که باید تقویت شود، از این رو نباید مردم به خاطر گرسنگی تن به هر کاری دهند و در عین تامین نیاز‌های زندگی، این مهم از ماحصل دسترنج خودشان تامین شود.
وی با اشاره به وجود زمینه همکاری مترو و شهرداری تهران در رابطه با اشتغالزایی بانوان تحت پوشش این ستاد، بیان کرد: این نمایشگاه زمینه خوبی ایجاد کرده است تا ظرفیت‌های شرکت مترو نیز در اختیار ستاد قرار گیرد و نمایشگاه‌هایی به صورت دائمی برگزار شود.
احمدی بافنده مشاغل خانگی و کارگاهی را بخشی از اقتصاد کشور دانست و افزود: اشتغال الزاما نباید به صورت رسمی باشد، در کشور چین هم بخشی از شغل‌ها را مشاغل خانگی تشکیل می‌دهد و خیلی از محصولات تولیدی این کشور در کارخانه تولید نمی‌شود، بلکه تولید آن در کارگاه‌های محلی، روستا‌ها و یا خانه‌ها انجام می‌گیرد.
وی با تاکید بر اینکه نباید اصرار بر این موضوع داشته باشیم که همه به عنوان تولید کننده در چرخه اقتصاد قرار بگیرند، بلکه بانوان باید در بخش تولید، فروش و بازاریابی هم وارد شوند، خاطرنشان کرد: مجوعه‌ مترو این آمادگی را دارد که همکاری‌های لازم را برای این انسجام و ترکیب ایجاد کند.

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۵۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حمید جوانی؛ شهردار منطقه ۳ تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیر چهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

بیشتر بخوانید: جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع در حال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلاً سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلاً طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگ‌تر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر (عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

کد خبر: 1229483 برچسب‌ها تهران

دیگر خبرها

  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • الزام واجدان شرایط شرکت در دور دوم انتخابات مجلس به مراجعه به شعب قبلی
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود