Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@08:06:12 GMT

آموزش و پرورش کاشان با بحران کمبود نیرو مواجه است

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۸۵۳۷۹

آموزش و پرورش کاشان با بحران کمبود نیرو مواجه است

دانش‌آموزان کاشانی سال تحصیلی خود را در ۱۰۰ کلاس تخریبی آغاز می‌کنند و خطر بزرگی جان دانش‌آموزان کاشانی را تهدید می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، سال تحصیلی جدید از شنبه یکم مهرماه در سراسر کشور آغاز می‌شود و میلیون‌ها دانش آموز در مدارس سراسر کشور مشغول به تحصیل می‌شوند.

شهرستان کاشان دارای 55 هزار دانش آموز است که 32 هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی، 13 هزار نفر در مقطع متوسط اول و 9 هزار و 500 نفر نیز در مقطع متوسط دوم مشغول به تحصیل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آموزش و پرورش بزرگترین نهاد تعلیم و تربیت کشور و بالاترین نهاد کشور در حوزه اجرایی است زیرا در دورترین نقاط کشور و روستاها نیز نیروها و معلمان آموزش و پرورش خدمت‌رسانی می‌کنند.

99 درصد از اعتبار تخصیص داده شده به وزارت آموزش و پرورش بر اساس آمار صرف پرداخت پرسنل می شود و تنها یک درصد از آن‌ها صرف دانش آموزان می‌شود و لذا این موضوع باعث ایجاد چالش و مشکلات عدیده‌ای شده و آموزش و پرورش کاشان نیز در این مقوله مستثنی نیست.

محمود خدمتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اولین چالش آموزش و پرورش کاشان را کمبود نیروی انسانی عنوان کرد و اظهار داشت: سالانه 200 الی 300 نفر از فرهنگیان کاشان به بازنشستگی نائل می‌شوند و به همین میزان نیز این نهاد نیازمند نیروی انسانی است اما با وجود چنین اعتباری امکان جذب نیرو وجود دارد.

رئیس آموزش و پرورش کاشان ضمن اشاره به راه های جبران کمبود نیروی انسانی افزود: جذب از طریق دانشگاه فرهنگیان، جذب سرباز معلم، خرید خدمات آموزشی از موسسات غیردولتی و جذب از طریق آزمون سراسری راه‌های جبران کمبود نیروی انسانی است به گونه‌ای که سالانه 80 نفر به جمع فرهنگیان کاشانی توسط دانشگاه فرهنگیان اضافه شده و 30 نفر نیز امسال که از طریق آزمون جذب شدند، مشغول به تدریس می‌شوند.

خدمتی دومین چالش مواجه شده این نهاد را کمبود فضای آموزشی دانست و افزود: دو سوم از فضای آموزشی در کاشان نیازمند بازسازی و یا تعمیر اساسی است و خوشبختانه با وجود خیران مدرسه ساز کاشانی بخشی از این کمبود جبران شده است اما هنوز نیاز به فضای آموزشی داریم زیرا به دلیل کمبود فضای آموزشی تعدادی از کلاس‌های دانشگاه علمی کاربردی را اجاره کردیم.

وی با بیان اینکه کاشان نیازمند 100 کلاس و در مجموع 10 هزار متر مربع فضای آموزشی است، خاطرنشان کرد: برای این چنین فضای آموزشی اعتباری به میزان 25 میلیارد تومان اعتبار است و اگر خیران مدرسه‌ساز نبودند امروز با بحران فضای آموزشی مواجه بودیم و این میزان فضای آموزشی جدای از فضاهای آموزشی نیازمند مقاوم‌سازی است.

رئیس آموزش و پرورش کاشان با بیان اینکه 100 کلاس کاشان تخریبی است، تصریح کرد: در این 100 کلاس کوچکترین لغزش موجب می‌شود که جان صدها دانش‌آموز کاشانی در معرض خطر قرار بگیرد و این مهم نوعی زنگ هشدار است.

انتهای پیام/

R7845/P1492/S6,1369/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۵۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم

ایسنا/خراسان رضوی معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: پیش‌بینی می‌کنیم که با افزایش بیش از ۴۰۰۰ نفر، مهر سال آینده را شروع کنیم و کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم.

صفدر سلطانی در نشست خبری بزرگداشت روز معلم که امروز یکشنبه، ۹ اردیبهشت‌ماه  در مجتمع آموزشی سردار سلیمانی، واقع در حاشیه شهر مشهد برگزار شد، عنوان کرد: شعاری که برای هفته معلم در نظر گرفته شده و در بیلبوردهای سطح شهر نیز به چشم می‌خورد،  شعار  «همه مدیون تو هستیم»، است.

وی در رابطه با آمار معلمان جدیدی که وارد چرخه آموزش خواهند شد گفت:  از طریق آزمون آموزگاری که قبلا برگزار شد و در همین هفته اقدامات ارزیابی تکمیلی آن را داریم حدود ۲۱۷۵ نفر استخدام خواهند شد.

وی ادامه داد: آزمون دبیری و هنرآموزی نیز ۲۸ اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد و ۲۱۸۴ نفر از این طریق استخدام خواهند شد. همچنین  آزمون کیفیت‌بخشی که مخصوص مربیان تربیتی، مشاوران، معلمان تربیت‌بدنی و سلامت است،  در ۱۴ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود و سهم استان خراسان ۱۸۹۷ نفر است

سلطانی افزود:آزمون ویژه معلولان را داریم که ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار شده و طی آن ۲۳۹ نفر استخدام خواهند شد. همچنین فرزندان شهدا برای استخدام ویژه آموزش و پرورش ، در آزمونی شرکت خواهند کرد که طی آن ۱۶۵۶ نفر جذب می‌شوند.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، ورودی  از دانشگاه فرهنگیان به مدارس را  نیز ۱۸۶۹ نفر ذکر کرد و گفت: در سال جاری،  مجموع ۱۰ هزار و ۸۲۰  نفر و  با احتساب قراردادی که در پیش رو داریم ۱۲ هزار و ۶۸۹ نفر به جمعیت  معلمان آموزش و پرورش استان  اضافه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این درحالی است که حدود ۷۰۰۰ نفر مشمولین و  متقاضیان  بازنشستگی در سال جاری هستند بر همین اساس پیش‌بینی می‌کنیم که با افزایش بیش از ۴۰۰۰ نفری، مهر سال آینده را شروع کنیم و کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • کمبود سرانه فضای آموزشی چهارمحال و بختیاری