Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-تعدادی از وکلایِ عضو شورای تشکل‌های وکلای دادگستری از عملکرد مرکز مشاوران قوه‌قضاییه در رابطه با فراخوان برگزاری آزمون و جذب مشاور حقوقی به کمیسیون اصل ٩٠ مجلس شورای اسلامی شکایت کردند.سیدمهدی حجتی که به نمایندگی از امضاء کنندگان این شکواییه نسبت به ارائه و ثبت این شکایت در کمیسیون اصل ٩٠ مجلس اقدام کرده است، گفت: اقدام مرکز امور مشاوران در انتشار آگهی آزمون مشاورین حقوقی و جذب تعداد ٢٠٠٠ نفر در آزمون پیش رو، مصداق بارز قانون‌گریزی و عدم پایبندی دست اندرکاران آن مرکز به قانون است و به همین دلیل نسبت به طرح این شکایت در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی اقدام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو هیأت اجرایی شورای تشکل‌های وکلای دادگستری تشریح کرد: قوانین برنامه پنج‌ساله توسعه، حسب مقررات بند ‌٣ ماده یک قانون برنامه و بودجه مصوب سال ‌١٣۵۱ یک «برنامه عمرانی پنج‌ساله» است و بدین ترتیب قــوانینی که در قالب برنامـه های عمرانی پنج ســاله از تصویـب مــرجع قانونگذاری می گذرد بعد از خاتمه مدت اجرا، از درجه اعتبار ساقط می‌شود. ماده ۱۸۷ برنامه سوم توسعه نیز در اردیبهشت ماه سال ١٣٨٢ بواسطه خاتمه مدت اجرای قانون برنامه سوم توسعه از درجه اعتبار ساقط شده و در برنامه های بعدی توسعه نیز تنفیذ نشده است و حتی در همان زمانی هم که اعتبار داشت، بواسطه حذف ردیف بودجه آن توسط مجلس وقت، اجرای آن عملی نبود.

حجتی افزود : در گزارش کمیسیون تحقیق و تفحص ویژه مجلس شورای اسلامی از قوه قضائیه نیز که خرداداماه سال ۱۳۸۷ در رابطه با عملکرد قوه قضائیه در اجرای ماده ۱۸۷ برنامه سوم توسعه منتشر شده نیز آمده است که با پایان یافتن قانون برنامه سوم و عدم تنفیذ آن در برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی فعالیت مرکز امور مشاوران غیرقانونی است و علیرغم تذکرات لازم، این مرکز کماکان به فعالیت غیرقانونی خود ادامه می دهد.

این وکیل دادگستری با تأکید بر این نکته که حتی در قانون احکام دائمی توسعه نیز که در اسفندماه سال ٩٥ به تصویب رسید، قانونگذار ماده ١٨٧ برنامه سوم را از مصادیق قوانین دائمی تشخیص نداده است افزود: قانونگذار در این قانون، در مقام دایمی کردن برخی از مواد قوانین برنامه‌های توسعه با ماهیت دائمی بوده است؛ لیکن ماده ۱۸۷ را از مصادیق قوانینی با ماهیت دایمی ندانسته و به همین خاطر نیز چنین اعتبـاری برای ماده ۱۸۷ و امکان ادامه فعالیت مرکز امور مشاوران از حیث جذب افراد جدیدی تحت عنوان «مشاور حقوقی» قایل نشده است و این امر نیز فی حد ذاته دلالت بر اراده قانونگذار برای تأکید بر بی اعتباری ماده ۱۸۷ برنامه سوم توسعه دارد.

حجتی با اشاره به اینکه استناد مرکز امور مشاوران به بند "چ" ماده ٨٨ قانون برنامه ششم توسعه صرفاً توجیهی برای استحاله امری نامشروع است افزود: مقررات بند "چ"ماده مورد اشاره به هیچ وجه مفید تجویز برگزاری آزمون توسط مرکز امور مشاوران نیست و مقنن در تصویب مقررات مورد اشاره در مقام بیان تجویز جذب مشاور حقوقی توسط مرکز امور مشاوران نبوده است و بدیهی است که یک قانونی فرعی نمی تواند موجب احیاء قانونی موقت که سالها پیش بواسطه خاتمه مدت اجرا، از اعتبار ساقط شده است گردد.

این عضو هیأت اجرایی شورای تشکلهای وکلای دادگستری ادامه داد: وقتی که نمایندگان قوه قضائیه در کمیسیون موضوع تبصره ماده ۱ قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت، تعداد وکلای مورد نیاز هر حوزه قضایی را در محدوده کانون های وکلا با نظر غالب خویش تعیین می کنند؛ چگونه قوه قضائیه نیز مجدداً و مستقلاً و در حالی که می‌تواند کانون های وکلا را مکلف به پذیرش تعداد بیشتری کارآموز وکالت کند، رأساً و از طریق مرکز امور مشاوران ظرفیت جدیدی برای ورود به شغل وکالت ایجاد می کند؟!!

این مدرس دانشگاه در خاتمه اضافه کرد: این دلایل و دلایل متعدد دیگری که وجود دارند جملگی حاکی از آن هستند که مرکز امور مشاوران، وکلا و کارشناسان قوه قضائیه، فاقد مجوز قانونی برای برگزاری آزمون و جذب افراد جدیدی تحت عنوان مشاور حقوقی است. سابقاً نیز در سال ۱۳۹۲ بواسطه انتشار آگهی آزمون در خارج از فرجه اعتبار ماده ۱۸۷ از این مرکز در کمیسیون اصل ۹۰ شکایت شده است و این دومین باری است که این مرکز بواسطه جذب مشاور حقوقی بدون مجوز قانونی، طرف شکایت در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی قرار می گیرد و البته دعاوی دیگری نیز به طرفیت این مرکز در سایر مراجع قانونی مطرح شده که در دست رسیدگی است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۵۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام منوچهر مهروی پور عصر یکشنبه در نطق میان دستور صد و سی و یکمین جلسه علنی شورا با بیان اینکه بر اساس قانون شوراها اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند، اظهار کرد: شهردار موظف به پاسخ گویی در مورد انتصابات و عملکرد منصوبین است.

وی با بیان اینکه رصد مدیران چند دلیل دارد، افزود: ایجاد انگیزه برای تلاش بیشتر و جذب بهتر برای خدمت به مردم، تقویت ارتباط میان مردم و مدیران شهرداری و پاسخگو کردن مدیران از جمله این دلایل است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به موضوعات مطرح شده در خصوص کارخانه قند نقش جهان اظهار کرد: همکاران ما در کمیسیون پایش بررسی‌هایی در این خصوص داشتند. این کارخانه ظرفیت درآمدسازی دارد و یکی از مهمترین سهام داران آن شهرداری اصفهان است. خواهشمند هستم گزارشی برای تنویر افکار عمومی در خصوص فعالیت‌های این کارخانه ارائه شود.

وی با اشاره به نیازها و دغدغه‌های منطقه ۹ و ۲ شهرداری اصفهان گفت: هر یک از محلات این منطقه تاریخی، مؤثر، انقلابی و شهیدپرور هستند که نیازمند توسعه زیرساخت‌ها و انجام فعالیت‌های عمرانی است.

مهروی پور با بیان اینکه این منطقه حدود ۱۰۰۰ هکتار وسعت دارد و از این میزان ۱۷۰ هکتار بافت فرسوده است، افزود: کوهانستان ۱۷ هکتار و سودان ۱۲ هکتار بافت فرسوده دارد که خدمات ایمنی در این محلات را دچار مشکل کرده است.

وی افزود: باید تلاش شود تا در راستای احیای بافت فرسوده شاهد یک اتفاق بزرگ در ماه‌های پایانی دوره کنونی دولت و مدیریت شهری باشیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه اختلاف حریم بین اصفهان و خمینی شهر کلان معضل منطقه ۹ شهر است، افزود: فضای سبز این منطقه که به عنوان ریه اصفهان شناخته می‌شد امروز دچار مشکل است که لازم به نظر می‌رسد شهرداری باید نسبت به این امر رسیدگی کند.

وی افزود: خط بی آر تی در این منطقه حدفاصل جهاد تا خیابان شهید حجازی چند سالی است در دستور کار بوده اما انجام نشده است، مردم نیازمند خدمات مؤثر در حوزه حمل و نقل هستند و مسئولان باید نیازهای این حوزه را برطرف کنند.

مهروی پور با بیان اینکه در منطقه ۲ نیز دچار عقب ماندگی در پیشرفت‌های شهری هستیم، گفت: مدیران مناطق باید در شورا حضور پیدا کنند و گزارش عملکرد بدهند تا معضلات آن‌ها شناسایی و پیگیری شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مستعد برای موفقیت‌های ورزشی و … در سطح مناطق بیان کرد: سرانه‌های ورزشی و خدمات فرهنگی در منطقه ۲ باید تقویت شود تا استعدادها شناسایی و پرورش پیدا کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به همکاری‌های آموزش و پرورش و مدیریت شهری گفت: رویداد عصر ورزش که سال گذشته اجرا شد امسال با همکاری معاونت فرهنگی شهرداری با قدرت بیشتری دنبال شود. همچنین رویداد کلاس شهر مورد توجه قرار گیرد تا در محلات و مناطق مختلف شاهد این رویداد باشیم.

وی با اشاره به مساعدت‌های مالی و پروژه‌های مشارکت محور گفت: پرداخت‌های این حوزه حتی از اردیبهشت ۱۴۰۲ تا کنون صورت نگرفته است که باید مدیریت شهری به این امر توجه کند.

مهروی پور با اشاره به ورود سگ‌ها به فضای سبز شهری بیان کرد: مردم ما پایبند به آئین اسلام و تشیع هستند. این مواردی باید در فضای عمومی و پارک‌ها رعایت شود و اگر آئین نامه‌ای در این زمینه وجود دارد عملی شود.

وی با اشاره به مسئله غزه بیان کرد: بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب مسئله غزه نباید از مسئله اول جهان اسلام خارج شود. امروز دانشجویان جهان در حال قیام علیه صهیونیست‌ها هستند و از مدیریت شهری اصفهان نیز می‌خواهیم به صورت مصداقی و رویدادی به این موضوع بپردازد.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به همایش تجلیل مردم از طرح نور گفت: از سردار رادان و نیروی انتظامی و مردم بابت انجام اقدامات انقلابی تشکر می‌کنیم.

کد خبر 6097227

دیگر خبرها

  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • مراسم تجلیل از وکلای معلم قزوین
  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • تایید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • چه کسی محجور است؟/ آثار حقوقی شخص محجور
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد