Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه بی بی سی، زید رعد الحسین -- کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل – اعلام کرد: موضع‌گیری شورای امنیت سازمان ملل متحد در دفاع از مردم روهینگیا ضعیف‌ترین نوعِ موضعگیری است.

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد گفت: ادعاهای مقامات میانماری مبنی بر این‌که مردم روهینگیا خودشان خانه‌هایشان را آتش می‌زنند، به‌هیچ‌وجه باورکردنی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر آنان (مقامات میانماری) تصور می‌کنند که این ادعاهایشان صحیح است، آنگاه باید اجازه‌ی نظارت به بازرسان سازمان ملل بدهند و راه را برای ورود ما باز کنند. به عنوان مثال، تیمی از دفترِ من هم‌اکنون در بازار کاکس (در بنگلادش، نزدیک مرز میانمار) مستقر هستند. مقامات میانماری باید به ما اجازه ورود به این کشور را بدهند تا حقایق را در این باره روشن کنیم.

الحسین افزود: بر اساس مصاحبه‌هایی که با آوارگان روهینگیایی انجام داده‌ایم و برپایه‌ی تصاویر ماهواره‌ای و همچنین تحقیقاتی که خودمان در اواخر سال گذشته انجام دادیم، کاملاً روشن است که ترتیب وقایع به چه نحو بوده است. پس از 55 سال ظلم و ستمِ شدید و محرومیت از حقوق اولیه مسلمانان روهینگیا، اجتناب‌ناپذیر بود که واکنشی به این مسئله نشان داده شود.

وی گفت مقامات میانماری به انکار حقیقت عادت کرده‌اند. این نوع اظهارات به‌هیچ‌وجه متقاعدکننده نیست، مگر این‌که آنان به ما اجازه‌ ورود دهند تا پس از بررسی‌ مشخص شود که آیا ادعاهای آنها صحیح است، اما آنان چنین کاری نمی‌کنند و به ما اجازه‌ی ورود و تحقیق در این مورد نمی‌دهند.

رعد الحسین افزود: دبیرکل سازمان ملل نامه‌ای به شورای امنیت نوشت و خواستار اقدام این شورا شد. البته ما نیز (در دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل) از (درخواست) دبیر کل حمایت کردیم، اما شورای امنیت صرفاً بیانیه ای مطبوعاتی منتشر کرد، که ضعیف ترین نوع موضعگیری (از سوی شورای امنیت) بود. آنچه ما واقعاً نیاز داریم، یک «قطعنامه» است، که فهرستی از اقداماتِ لازم را مشخص می‌کند که قطعاً یکی از آن ها لزوم توقف کشتار مسلمانان روهینگیا است. سازمان ملل می‌تواند ساز و کارهای گوناگونی را برای کمک به انجام این کار پیشنهاد دهد. به عنوان مثال، تمام کسانی که از استان راخین اخراج شده اند، باید به روستاهای خود بازگردانده شوند. آنگاه، اگر هیچیک از مفاد مندرج در آن قطعنامه (فرضی) به اجرا در نیامد، شورای امنیت باید به فکر اقدامات عملی دیگر از جمله تحریم باشد.

انتهای پیام/

انتقاد کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل از موضع گیری ضعیف شورای امنیت

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۷۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش واعظی به ادعای مقام دولت رئیسی علیه روحانی

آفتاب‌‌نیوز :

محمود واعظی، عضو شاخص حزب اعتدال و توسعه و رئیس دفتر دولت دوازدهم در واکنش به ادعای مشاور وزیر کشور مبنی بر اینکه اگر روحانی رئیس جمهور بود و در جلسه شورای عالی امنیت ملی حضور داشت، معلوم نبود چه بلایی سرمان می‌آمد، گفت: به نظر بنده در همین شرایطی که ایران شجاعانه اقدام بسیار خوبی انجام داد، این وظیفه حاکمیت، مردم، اقشار مختلف، نیرو‌های مسلح و همه است که وحدت و انسجام ملی را حفظ کنند و به آن توجه کنند.

وی افزود: وقتی در چنین شرایطی قرار داریم بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم به همبستگی و وحدت ملی توجه شود، متأسفانه مسائلی که مطرح می‌کنند منجر به تفرقه و دوری می‌شود و من فکر می‌کنم افرادی که وارد این مباحث می‌شوند به منافع و امنیت ملی کشور توجه نمی‌کنند.

واعظی در ادامه تصریح کرد: یا توجه به اینکه مشاور وزیر کشور از روحانی اسم آورده باید به این نکته اشاره کرد که روز بعد از حمله سپاه به اسرائیل یعنی روز یکشنبه حدود ساعت ۱۰ صبح روحانی از جمله مقاماتی بود که با حمایت از این حمله و محکوم کردن اسرائیل موضع‌گیری کرد، بر همین اساس این قبیل صحبت‌ها بر خلاف منافع و وحدت ملی محسوب می‌شود و هم به نوعی فرافکنی است؛ بنابراین توصیه می‌کنم افرادی که مسئولیت امنیتی برعهده دارند، بیشتر از افراد سیاسی، گروه‌ها و جریان‌ها به این مسائل توجه کنند.

مسئول دفتر رئیس دولت دوازدهم با تأکید بر اینکه در نهایت شورای عالی امنیت ملی طبق فرمان رهبری تصمیم‌گیری می‌کند، اظهار کرد: همیشه مصوبات شورای عالی امنیت ملی به تأیید مقام معظم رهبری می‌رسد و در گذشته هم روند معمول این نبوده که در مورد مسائل مهم و امنیتی کشور یک نفر که خودش هم عضو شورای عالی امنیت ملی نیست، این گونه علنی در مورد آن صحبت کند، در گذشته چنین موردی نبوده است چراکه یاد گرفتیم در مورد مسائل مربوط به امنیت کشور همه جریان‌ها، گروه‌ها، شخصیت‌ها و افراد با دیدگاه‌های مختلف در این زمینه متفق هستند و هم نظر و حمایتی عمل می‌کنند.

واعظی با تأکید بر اینکه رهبر انقلاب از ظریف به عنوان دیپلمات امین نام برده‌اند، یادآور شد: فکر می‌کنم دولت به دلیل ضعف و مشکلات خود در حوزه سیاست خارجی و مواردی که قرار بود زودتر حل کند و نتوانست به قول‌هایی که به مردم داده، عمل کند، هر دفعه سوژه‌ای پیدا می‌کند و می‌خواهد افکار عمومی را از آن مسائلی که مطرح است به موضوعات جانبی منحرف کند.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • واکنش واعظی به ادعای مقام دولت رئیسی علیه روحانی
  • ورود وزیر امور خارجه به نیویورک
  • ببینید| لحظه ورود وزیر خارجه ایران به آمریکا پس از حمله به اسرائیل
  • غریب آبادی: شورای امنیت در حفظ صلح و امنیت بین‌المللی ناتوان است
  • از نقاشی نتانیاهو تا تبلت نماینده اسرائیل در شورای امنیت
  • امیرعبداللهیان : به دلیل ناکارآمدی شورای امنیت ، تنها گزینه‌ای که باقی ماند دفاع مشروع از خود بود
  • وزیر خارجه ایران به دبیرکل سازمان ملل: به دلیل ناکارآمدی شورای امنیت تنها گزینه‌ای که باقی ماند دفاع مشروع از خود بود/ گوترش: ما به اسراییل تاکید می‌کنیم اقدام تلافی‌جویانه‌ای انجام ندهد
  • رایزنی مقام های امنیتی روسیه و اسرائیل درباره تنش ها در منطقه
  • دو مقام ارشد امنیتی روسیه و اسرائیل گفتگو کردند
  • دو مقام ارشد امنیتی روسیه و اسرائیل گغت و گو کردند