Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-07@10:35:20 GMT

برترین تولید کنندگان داخلی گجت های پوشیدنی (+عکس)

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۸۸۱۲۴

برترین تولید کنندگان داخلی گجت های پوشیدنی (+عکس)

پول نیوز؛ سمیه علی اصغری- گجت های پوشیدنی بویژه انواع دستبند و ساعت هوشمند به یکی از محبوب ترین ابزارک های دنیای دیجیتال تبدیل شده اند. بی شک یا از کاربران این گروه وسایل فناورانه هستید یا اندیشه تهیه یک مدل جدید را در سر دارید! به هر ترتیب آینده فناوری با این ابزارک ها پیوند خورده و نمی توان منکر جذابیت های آنها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانند تمامی گجت های فناوری محوری که روزانه استفاده می کنیم، انواع پوشیدنی آن نیز بیشتر در کشور چین تولید می شوند. برندهای مطرح جهانی از اپل گرفته تا تولیدات داخلی چین مانند شائومی نبض این بازار پر سود را در اختیار دارند. برای امروز سری به گزارش فصلی سه ماهه دوم 2017 خواهیم زد تا برترین تولیدکنندگان داخلی گجت های پوشیدنی در بازار چین را بشناسیم؛ با پول نیوز همراه باشید.

مجموعا طی سه ماهه دوم 121.6 میلیون گجت پوشیدنی در بازار چین به فروش رسیده است که رشد 27.5 درصدی در مقیاس سالانه را نشان می دهد.

در رده پنجم لیست نام کمپانی شنزن کانتیننتال وایرلس تکنولوژی دیده می شود. این کمپانی طی سه ماهه دوم 611 هزار گجت پوشیدنی را به فروش رسانده است. این آمار رشد 304.6 درصدی در مقیاس سالانه را نشان می دهد. پیشرفت مذکور و میزان فروش سهم 5 درصدی بازار چین برای این برند را به همراه داشته است.

در تصویر ساعت هوشمند اباردین از محصولات شنزن تکنولوژی را مشاهده می کنید که در فروشگاه آنلاین تی مال عرضه می شود.

در رده چهارم کمپانی واوی(هوآوی) قرار دارد که طی سه ماهه دوم 687 هزار گجت پوشیدنی را به فروش رسانده و رشد 133.7 درصدی را در گزارش فصلی براساس مقیاس سالانه به ثبت رسانده است. سهم واوی از بازار این محصولات در کشور چین برابر با 5.6 درصد است.

در تصویر یک کاربر در حال استفاده از واوی واچ 2 مشاهده می شود.

رده سوم در اختیار چیهو 360 قرار دارد. این شرکت که سابقه تاسیس آن به سال 2005 میلادی باز می گردد با سرعت رشد چشمگیر خود را به بزرگان بازار رسانده است. چیهو در سه ماهه دوم 705 هزار گجت پوشیدنی را به فروش رسانده و رشد 89 درصدی در مقیاس سالانه را نیز به ثبت رسانده است. سهم این برند از بازار 5.8 درصد ارزیابی می شود.

در تصویر موسس چیهو 360 در حال رونمایی از 360 3s که یک ساعت هوشمند مخصوص کودکان است، مشاهده می شود.

بی بی کی دیگر کمپانی چینی رده دوم بازار را در اختیار دارد. فروش 872 هزار دستگاه ساعت و مچ بند هوشمند در سه ماهه دوم و رشد 1.6 درصدی برای این برند آمار قابل قبولی خواهد بود. 7.2 بازار گجت های پوشیدنی کشور چین در اختیار بی بی کی قرار دارد.

در تصویر ساعت هوشمند Z3 از محصولات بی بی کی مشاهده می شود.

در صدر جدول یک نام مطرح بین المللی مشاهده می شود؛ شائومی. این برند با کیفیت با فروش 3 میلیون و 1175 هزار گجت پوشیدنی طی گزارش فصلی دوم رتبه نخست بازار در کشور چین را به خود اختصاص داده و در عین حال رشد 10.7 درصدی در مقیاس سالانه را به ثبت رسانده است. شائومی 26.1 درصد بازار را در اختیار دارد.

در تصویر مچ بند هوشمند می بند اس مشاهده می شود.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۸۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز یکشنبه شانزدهم اردیبهشت
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟