Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: از طرف اپراتورهاي تلفن‌هاي همراه براي فروش سيم کارت‌هاي رند و شماره مشابه با مردم تماس گرفته نمي‌شود.
به گزارش جام‌جم آنلاين به نقل از ايسنا، آذري‌جهرمي ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشيه جلسه هيات دولت در جمع خبرنگاران درباره برنامه وزارتخانه متبوعش براي مقابله با دلال‌بازي برخي اپراتورها که براي فروش شماره‌هاي رند با مشترکين تماس مي‌گيرند، اظهار کرد: اولا اصلاح کنم که اين تماس‌ها از طرف اپراتورها نيست،‌ ثانيا به مردم عزيزمان توصيه مي‌کنم که اين تماس‌ها را جواب ندهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر چنين تماس‌هايي با مردم صورت مي‌گيرد آن را از طرف نظام بازاريابي شخصي بدانند چرا که از طرف اپراتورها تاييد نمي‌شود.
وي ادامه داد: اگر مشترکين شماره خاصي دارند و مي‌خواهند آن شماره را در اپراتور ديگري داشته باشند، روي سايت‌هاي اپراتورها قرار داده شده و مي‌توانند از اين طريق براي خريد با قيمت مصوب اقدام کنند. اين بازارياب‌ها از علاقه مردم استفاده مي‌کنند و تماس مي‌گيرند که مثلا ما از فلان اپراتور هستيم و بعد هم سيم کارتي را با قيمت بالاتر به مشترکين مي‌فروشند حتي در مواردي سيم کارتي که ارسال شده، با شماره مورد نظر همخواني نداشته است. اين مساله نياز به هوشياري و اطلاع رساني دارد البته ما بررسي کرده‌ايم که اپراتورها چنين کاري را نمي‌کنند و افرادي در بازار اين کار را انجام مي‌دهند که البته مکانيزمي وجود ندارد که بتوانيم در بازار آنها را دنبال کنيم. البته من براي پيگيري اين موضوع با اپراتورها صحبت مي‌کنم تا اين شيوه را تسهيل کنند تا مردم بتوانند از طريق اپراتورها اين کار را انجام دهند تا اين فاصله بين نياز مردم و خدمات اپراتورها پر شود.
آذري‌جهرمي در پاسخ به اين سوال که آيا مردم مي‌توانند شماره‌هايي که با آنها تماس گرفته‌اند را در اختيار وزارت ارتباطات قرار دهند تا اين دلال‌ها راحت‌تر شناسايي شوند،‌ گفت: طبيعتا اين‌ها کار وزارت ارتباطات نيست، اما اگر مواردي از اين دست وجود داشت، مردم مي‌توانند به 195 اطلاع دهند و ما به اپراتورها اين اتفاق را اطلاع رساني مي‌کنيم تا اگر در شبکه توزيع اپراتورها باشند، با آنها برخورد صورت گيرد.
وي همچنين درباره طرح کاهش تعرفه اينترنت مراکز علمي و دانشگاهي، بيان کرد: دانشگاه ويترين فناوري اطلاعات و هر نوع سرويسي در کشورهاي مختلف است. دانشگاه‌هاي متعدد با پراکندگي‌هاي مختلف در سطح کشور وجود دارند و چون استقلال دارند و خودشان مامور هستند تا خدمات فناوري را در سطح دانشگاه براي دانشجويان و اساتيد فراهم کنند، اين کار با سليقه‌هاي مختلف پياده شده و مطلوبيت ندارد.
وزير ارتباطات ادامه داد: در جلسه‌اي که ديروز با روساي دانشگاه‌ها داشتيم، مرور کرديم که اين سرويس‌هاي فناوري اطلاعات براي مجموعه‌اي که استفاده علمي دارد با يک استاندارد و شرايط واحدي به سرانجام برسد و سليقه‌ها را کم کنند و ما هم کمک کنيم. کمک‌هاي ما در دو قالب ديده شد، يکي ارائه سرويس به دانشگاه‌ها از طريق شبکه علمي که مسئول آن سازمان پژوهش‌هاي صنعتي است که زير نظر وزارت علوم است و ما در وزارت ارتباطات به آن پروانه داديم.
وي افزود: سرويس دومي که فراهم کرديم اين بود که براي اينکه دانشگاه‌ها را تشويق کنيم تا از اين فضا استفاده کنند، به آنها در اين حوزه 50 درصد تخفيف داديم و اين مساله از همين امروز عملياتي است و اگر دانشگاه‌ها از طريق شبکه علمي متصل شوند مي‌توانند از اين تخفيف بهره‌مند شوند. ديشب هم در جلسه شوراي مسئولين وزارت ارتباطات بنا شد مخابرات‌هاي ايران در سراسر استان‌ها، شرکت ارتباطات زيرساخت و سازمان فناوري مسئولي را در مجموعه خودشان براي موضوع شبکه علمي داشته باشند تا اتصال و ارتباطات دانشگاه‌ها را تسهيل کند.
آذري‌جهرمي در پاسخ به اين سوال که آيا اين تسهيلات براي رسانه‌ها هم مي‌تواند باشد يا خير؟ خاطر نشان کرد: اگر وزارت ارشاد براي خبرگزاري‌ها و رسانه‌ها اين مساله را پيگيري کند و مکانيزمي براي اين موضوع پياده‌سازي شود و پيشنهادي براي آن وجود داشته باشد، مي‌توان روي آن فکر کرد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در پاسخ سوالي درباره رفع فيلترينگ فيس‌بوک و توئيتر، گفت: اجازه دهيد اين مساله به نتيجه برسد بعد اعلام نظر کنيم.